- 22 Mart 2017
- 550
- 426
- 41
Hiç bilmiyorum veson öğretmene sorayım söylermi bilmiyorumÜye olmaya çalıştım kapıda ödeme imkanı kredi kartı ödeme falan yazıyordu
Ücretsiz şifre nasıl alınıyor ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bilmiyorum veson öğretmene sorayım söylermi bilmiyorumÜye olmaya çalıştım kapıda ödeme imkanı kredi kartı ödeme falan yazıyordu
Ücretsiz şifre nasıl alınıyor ki
Sor cnm belki öğretmenlere ücretsiz falandır ne bileyim sen girdin mi programa nasıl faydalı mı?Hiç bilmiyorum veson öğretmene sorayım söylermi bilmiyorum
Bu arada fiyatı bir yıllık 158 lira imiş şifreyi kaç kişi kullanabiliyormuş ki acaba?Hiç bilmiyorum veson öğretmene sorayım söylermi bilmiyorum
aslında 1 yıla 158 lira çokda değilmiş ama ücretsiz olması daha iyi tabikiBu arada fiyatı bir yıllık 158 lira imiş şifreyi kaç kişi kullanabiliyormuş ki acaba?
inşallah aynen dediğin gibi biöiyor ama yapmıyor benimki aslında sıkılmış artık çünkü çok fazla kalem kağıtla uğraştı ve kızım eylül 2012 doğumlucanım aynı durumdayız geçen öğretmeni beni çağırdı, bana dediği diğer öğrenciler 1 sayfa yaparken sizin oğlunuz bir satır yapıyor o da benim hadi yap dememle dedi. evde de aynı bir satir yapıyor bırakıyor hadi oğlum yap şunu deyince bir satır daha yapıyor bırakıyor, hani yapamadığından değil istemiyor yapmayı. zamanla bizimilerde diğerlerinin hızına yetişir inşallah. bu arada benim oğlum 2 hafta sonra 6 yaşını dolduracak, sizin çocuğunuz kaç yaşında, belki yaşları diğerlerinden küçük diye böyle.sonuçta sınıftakiler genellikle 6,5 yada 7 yaşında onun da etkisi olabilir.
öğretmenmi verdi bunu canımEki Görüntüle 2194832 Kızlar el kaşları için şunları yaptırabilirmişiz
aslında ücret çok değil ama asgari ücretle anca yetiştiriyoruz vallahaaslında 1 yıla 158 lira çokda değilmiş ama ücretsiz olması daha iyi tabiki
hiç bilmiyorum çantasına şifreyi bıraktım diye mesaj atmış öğretmen yarına denerim inşallah
Çok değil de o paraya değer birşey mi acaba sen bir gir bize bilgi ver bakalımaslında 1 yıla 158 lira çokda değilmiş ama ücretsiz olması daha iyi tabiki
hiç bilmiyorum çantasına şifreyi bıraktım diye mesaj atmış öğretmen yarına denerim inşallah
1.sınıf annesine bir öğretmen vermiş.bizim öğretmen değilinşallah aynen dediğin gibi biöiyor ama yapmıyor benimki aslında sıkılmış artık çünkü çok fazla kalem kağıtla uğraştı ve kızım eylül 2012 doğumlu
öğretmenmi verdi bunu canım
aslında ücret çok değil ama asgari ücretle anca yetiştiriyoruz vallaha
Aynen merak ettim bendeÇok değil de o paraya değer birşey mi acaba sen bir gir bize bilgi ver bakalım
Anladım çoğunu uygulamışız zaten1.sınıf annesine bir öğretmen vermiş.bizim öğretmen değil
Evet ara ara yine de yapmak gerekir.bir başka öğretmen de yazarken yorulursa ara versin duvarda parmakları ile yürüme hareketi yapsın demişAnladım çoğunu uygulamışız zaten
Çok güzelEvet ara ara yine de yapmak gerekir.bir başka öğretmen de yazarken yorulursa ara versin duvarda parmakları ile yürüme hareketi yapsın demiş
Canım verdiği şifere deneme üyelik içinmişKuzlar öğretmenimize morpa kampüs programını sordum önerdi tavsiye ederim dedi.ama 1.sınıf için çok gerekli değil önünüzdeki yıllarda daha faydalı olur dedi
Cnm Google play deki program ücretsiz evet ama yorumları okudum çoğu memnun değil.belli ki o başka bu başka çünkü bu ücretli Üyeliği kullanan herkes öneriyor.ama 1.sınıf için çok gerekli değil dedi bizim okuldaki öğretmen.akşam bir de etütdeki öğretmenine sorayım gelip yazarım sizeCanım verdiği şifere deneme üyelik içinmiş
31 aralığa kadar kullanılıyormuş
belkide tüm velilieri bu programdan haberdar edip üye yapabilmek amaç anladığım
Google play de uygulaması varmış indirmedim henüz
verdiği şifreyle girdim herşey açılmıyor zaten..
dedğiniz gibi 1. sınıf için de çok da gerekli bir program değil açıkçası
yok değil canım normal internetten giriliyorCnm Google play deki program ücretsiz evet ama yorumları okudum çoğu memnun değil.belli ki o başka bu başka çünkü bu ücretli Üyeliği kullanan herkes öneriyor.ama 1.sınıf için çok gerekli değil dedi bizim okuldaki öğretmen.akşam bir de etütdeki öğretmenine sorayım gelip yazarım size
Sizinki Google play deki değil sanırım yani Öğretmenin verdiği şifre
Öğretmenler ücretsiz üye olabiliyormuş tanıdık öğretmen bulmak gerek :))yok değil canım normal internetten giriliyor
Öğretmenler ücretsiz üye olabiliyormuş tanıdık öğretmen bulmak gerek :))
tamam caım cok sağol bende bu programa bir bakayım :)Kızlar etüt merkezindeki öğretmenimiz de aynı şeyi söyledi.morpa kampüs güzel bir program öneririm ama 1.sınıf için şart değil dedi.google dan indirdiğim niays programını gösterdim bu daha iyi 1.sonıf için morpa daha çok ilerki yıllar için dedi