- 8 Nisan 2017
- 56.727
- 296.126
Çok iyi olur canım plana çok uymuyor benim cadıAkşam 8 çok geç okuldan gelsin birşeyler yedir yatım saat dinlensin varsa tv izleyebilir.sonra derse oturun.15-20 dk ders sonra mola şeklinde yatana kadar .ben çalışıyorum 4 buçukta evde oluyorum.yemek yap yedir biraz oynasın derken bizde 7-8 ancak derse oturuyoruz.en geç 9 da yatakta olsun diyorum ama hep yatmamız saat 10 ü buluyor.ama siz daha etkili bir planlama yapabilirsiniz.bir çizelge hazırlayabilirsiniz.nette örnek bulursam sana foto atarım
Benim kız da aynı 1 harf on cümle kuruyor ,adeda 7 bende alayım ama yapacağını sanmıyorumAkşam 8 çok geç okuldan gelsin birşeyler yedir yatım saat dinlensin varsa tv izleyebilir.sonra derse oturun.15-20 dk ders sonra mola şeklinde yatana kadar .ben çalışıyorum 4 buçukta evde oluyorum.yemek yap yedir biraz oynasın derken bizde 7-8 ancak derse oturuyoruz.en geç 9 da yatakta olsun diyorum ama hep yatmamız saat 10 ü buluyor.ama siz daha etkili bir planlama yapabilirsiniz.bir çizelge hazırlayabilirsiniz.nette örnek bulursam sana foto atarım
Telefondaki o oyunları hayatta açıp bakmıyor gerçi telefonda oyunda yok ve çizgi film de yok arada dmax izliyor tlc izliyorbayanlar hepimizin ortak derdi ödev yapma konusunda sanırım, biraz sabır gerekiyor, sonuçta hangi çocuk okuma yazmayı öğrenememiş ki bizimkiler kalsın. biz de durum şu, saat oğlum saat 2 de eve geliyor akşam 6 da da ben, tabi ben gelir gelmez yemek yapmak, yedirmek ortalığı toplamak derken saat oldu mu 8 , hadi oğlum gel ders yapacağız diye diye dilimde tüy biriyor en sonunda ben de sinir harbi bi kzıyorum ben mi yapacağım bu ödevleri diye, bu defa benimki anne benim işim ders yapmak değil, benim işim oyun oynamak demesin mi, eeee çocuk ta haklı ama yapacak bir şey yok maalesef. zorda olsa oturuyor ödev başına , iteleye iteleye güya 9 da yatağa girmesi gereken çocuk saat 10 da güç bela ödevlerini yapmış oluyor. bu arada burada bir arkadaş bahsetmişti Niays diye bir program var, indirdim telefona ve tablete çocuğun dikkatini çekiyor, tavsiye ederim yani.
Şaka gibi ya çete mi olmuşlar geçen bi konu vardı böyle orda baya yazmışlardı arkadaşlar bi bak dicem de konu bulursam sana atarımKazılar sizlerde böyle sorunlar yaşıyorum musunuz bilmiyorim ama
1. Sınıfa giden çocuğun u 3 çocuk yere yatırmış ikisi kol ve bacaklarından tutmuş diğeri de ağzını ve boğazını sıkmış
Deli olacağım resmen bu çocuklar mimli çocuklar ve şu ana kadar hiç bişey yapilmadi üzerlerinde ://
Aynı çocuk daha oncede diğer oğlumun kafasının açılmasına sebep oldu iki dikislik açılmıştı
Aileler suçu üstlenmiyor ama çocuklardan birinin ailesi arayıp özür diledi ayağını tutan çocuğun ailesi
Eğer okul bu durumda hiç bişey yapmazsa
Nereye başvurmalıyiz böyle çocukların gerekirse siciline birşeyler işlemeli
Sicilinde bişey olmasın diye odaya çekilip ceza verilmiyor vs ..b
Ben bıktım okul sorunlarından ...
Maşallah kuzuya darısı başımıza inşallahBiraxda guzel seylerden bahsedeyim ...Bunun dışında biz çok iyiyiz okuma yazma konusunda öğretmen çok memnun olduğunu söyledi ve bazı çocuklar a teneffüslerde başka harflerden veriyor mus
.hatta ben veriyorum yetişemiyorum siz evde istediğiniz harfi verin dedi çok iyi gidiyor bu yıl birinci sınıf okuma yazma konusunda :)
Sağol canım sanki bende hatırlıyorum öyle bir konu ama bulamadım böyle çocuklar özel merkezlerde eğitilmeli kesinlikleŞaka gibi ya çete mi olmuşlar geçen bi konu vardı böyle orda baya yazmışlardı arkadaşlar bi bak dicem de konu bulursam sana atarım
canım bizde r harfindeyiz okumada çok problem yaşıyoruz birleştirmeler seri değil harfler karıştırıyo ders yaptırırken resmen ağlıyorumkızlar çocuğunuz hangi harfte okuması nasıl bizimkiler r harfindeler bolca dikte yapıyorlar ve çoook şükür artık okuyor bilmediği bi kaç harf var evde alfabe var ondan tekrar ediyoruz arada ama şöyle söyleyeyim yazı yazmayı çok seviyor cümle kurmayı fakat iş okumaya gelince sinir krizi geçirerek okuyor nedenini bilmiyorum seri okuyamıyor ondan mı acaba
Biz ü deyiz.ama harfleri bildiği için sık sık okutmaya çalışıyorum.benimki diktede de okumada da sıkılıyor.istemeyince çok hata yapıyor.üzerine gitmemeye çalışıyorum.seninki okuduğunu anlama tam oturmadığı için istemiyor olabilir.zamamla okuduğunu anlarsa okumak da zevkli gelir.ben de o günü dört gözle bekliyorum.bir umut kendisi alıp kitap okuduğu günleri bekliyorum inşallah:-/kızlar çocuğunuz hangi harfte okuması nasıl bizimkiler r harfindeler bolca dikte yapıyorlar ve çoook şükür artık okuyor bilmediği bi kaç harf var evde alfabe var ondan tekrar ediyoruz arada ama şöyle söyleyeyim yazı yazmayı çok seviyor cümle kurmayı fakat iş okumaya gelince sinir krizi geçirerek okuyor nedenini bilmiyorum seri okuyamıyor ondan mı acaba
Harflerin karışması normal bizde de oluyor.canım bizde r harfindeyiz okumada çok problem yaşıyoruz birleştirmeler seri değil harfler karıştırıyo ders yaptırırken resmen ağlıyorum
kare diye heceleyip kale diyerek okuyan bitek biz miyiz off istifa edecem birinci sınıf anneliğindenHarflerin karışması normal bizde de oluyor.
canım bizde r harfindeyiz okumada çok problem yaşıyoruz birleştirmeler seri değil harfler karıştırıyo ders yaptırırken resmen ağlıyorum
kare diye heceleyip kale diyerek okuyan bitek biz miyiz off istifa edecem birinci sınıf anneliğinden
Biz ü deyiz.ama harfleri bildiği için sık sık okutmaya çalışıyorum.benimki diktede de okumada da sıkılıyor.istemeyince çok hata yapıyor.üzerine gitmemeye çalışıyorum.seninki okuduğunu anlama tam oturmadığı için istemiyor olabilir.zamamla okuduğunu anlarsa okumak da zevkli gelir.ben de o günü dört gözle bekliyorum.bir umut kendisi alıp kitap okuduğu günleri bekliyorum inşallah:-/
Bizde bu sene okullu olduk gerçekten 1.sınıf çok zormuş öğretmenimiz biraz hızlı gidiyor galiba G harfindeler