- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
Arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor okumalar biz y deyiz
bizde ı harfindeyiz şimdilik iyi gidiyo gibi bakalım okuyoruz artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor okumalar biz y deyiz
Bizim öğretmen de hızlandı eskiden 1 harfe 1 hafta veriyordu son iki harfi üç günde geçtik.3.grup bitince bakalım birşeyler planlıyor mu öğretmen.henüz dikte sınavı denemesi olmadılar dahabizde ı harfindeyiz şimdilik iyi gidiyo gibi bakalım okuyoruz artık
Bizim öğretmen de hızlandı eskiden 1 harfe 1 hafta veriyordu son iki harfi üç günde geçtik.3.grup bitince bakalım birşeyler planlıyor mu öğretmen.henüz dikte sınavı denemesi olmadılar daha
Slm biz ı Yı bitirmek üzereyiz.öpretmen çok hızlandı bu gidişle çok kısa sürede harfler biterSelam dertli anneler nasılsınız biz okumayı ilerlettik ama daha isteğini ilerletemedim harfde de ö sesindeyiz sizde durumlar nasıl
Evet bizimdw hızlandı r harifine geçmişler bugünSlm biz ı Yı bitirmek üzereyiz.öpretmen çok hızlandı bu gidişle çok kısa sürede harfler biter
Onluk bilikleri geçtik bugün artı ve eşittiri öğrenmişlerbizde b sesindeyiz okumayı söktük çook şükür matematikte de toplama işlemindeyiz sizler neredesiniz
Maşallah nasol bi yöntemmiş bi araştırayım bu arada kitapların görselini atarmısınızSelam 1. Sınıf anneleri benim kızım maşallah okumayı söktü 1 ay olduğunda öğrendi. Okuma da sorun yaşayan çocuklar için ba sa ra yöntemini tavsiye ederim . Bir çeşit hece yöntemi. Bu arada okumayı söken çocuklar için tavsiye edebileceğiniz kitap serisi var mı biz cin Ali aldık o Baya güzel
Selam 1. Sınıf anneleri benim kızım maşallah okumayı söktü 1 ay olduğunda öğrendi. Okuma da sorun yaşayan çocuklar için ba sa ra yöntemini tavsiye ederim . Bir çeşit hece yöntemi. Bu arada okumayı söken çocuklar için tavsiye edebileceğiniz kitap serisi var mı biz cin Ali aldık o Baya güzel
kitabın içeriği nasıl, bir iki fotoğraf atarmısınız zahmet olmazsa.Cin Ali'yi biz de aldık.
Kitap kolaydan zora 10 kitap.kitabın içeriği nasıl, bir iki fotoğraf atarmısınız zahmet olmazsa.
Kırmızı topun maceraları ya da ona benzer bir ismi vardı netten bir bak cnm iyi bir kitaba benziyorSelam 1. Sınıf anneleri benim kızım maşallah okumayı söktü 1 ay olduğunda öğrendi. Okuma da sorun yaşayan çocuklar için ba sa ra yöntemini tavsiye ederim . Bir çeşit hece yöntemi. Bu arada okumayı söken çocuklar için tavsiye edebileceğiniz kitap serisi var mı biz cin Ali aldık o Baya güzel
çok teşekkürler. Pdf leri incelerken resmen çocukluğuma gittim.Kitap kolaydan zora 10 kitap.
İlk ve son kitabı atıyorum cin Ali pdf yazarsan diğer kitapları da bulabilirsin
https://ataturk.org.au/wp-content/uploads/Cin-Ali/Cin-Ali-1.pdf
https://ataturk.org.au/wp-content/uploads/Cin-Ali/Cin-Ali-10.pdf
Arama motorundan ba sa ra yöntemi derseniz bir çok materyal çıkar karşınıza. Kısaca şöyle anlatayım önce harfleri tanıtıp sonrasında her bir sesli harfi başında sessiz harfle sonrada aynı sesli harfi arkasından sessiz harflerle okuyorsun. Yuka toys diye bir ışte var orda hece seti varMaşallah nasol bi yöntemmiş bi araştırayım bu arada kitapların görselini atarmısınız
Evet inceledim benim kız söktü gibi okumayı çok şükür de daha öğrenmediği harfler var bide yapmak istemiyor en büyük sorunum buArama motorundan ba sa ra yöntemi derseniz bir çok materyal çıkar karşınıza. Kısaca şöyle anlatayım önce harfleri tanıtıp sonrasında her bir sesli harfi başında sessiz harfle sonrada aynı sesli harfi arkasından sessiz harflerle okuyorsun. Yuka toys diye bir ışte var orda hece seti var
Bizim öğretmenimiz de ona farklı kitaplar falan verdi okuma için şimdilik bir problem yok ama çok çok ders çalışan bir cocuk değil yapabildiğini düşündüğü için. Öğretmen 10 kez okuma veriyor mesela diğer anneler cocuklar canla başla calisiyor biz ise okula gidip geliyoruz hikaye kitabı okuyoruz günlük okuduğumuz gibi. Okul için çalışmak diye birşey öğrenemedi henüz belki matematiğé başlayınca daha çok ödev kavramı ders çalışmak falan bunlar oluşur. Matematiğe de çok hevesli 20 ye kadar toplama cikarma yapiyor zihinden bana çarpma bölme öğret diyor. İnsan ne yapacağını şaşırıyor inanki. Sanki eğitim sistemimiz çocukları doyurmuyor gibi hissediyorum üzülüyorum. Çocuk öğrenmek istiyor ama ogretemiyorum okuldan sıkılır sonra diye. Sizin bahsettiğiniz 8 kitaplık Matematik seti hangi yayıncılık acaba?
Biz bunun görsel olanını aldık.okul sürecinde zaman ayırıp da yapacağı vakit olur mu hiç bilmiyorum.ama yaz için düşünülebilir.ben adeda nın dikkat geliştirme seti 6 Yı almıştım şimdi 7 yi almayı düşünüyorum.o da fena değil.yaparken hoşuna gitmişti