Bunuda deniyeceğim süperEki Görüntüle 2204840 Bunu da dün biryerden görüp Yaptık kendimize çık hoşuna gitti resimli dikte.bu ikinci grup için hazırlanmış .elakin için de hazırladık
Ben hiç ders başına oturtamıyorumAy valla ütü birikti mi kahvaltı bulaşığını mutfağa koyduk derse giriştik molada yıkarım artık yeterki doğuma kadar öğrensin duvara yazı tahtası almaya karar verdim yazısı güzel bildiğini güzel yazıyo ama benim ağzımdan çıkanı yazamıyo sözde dikte çalışcaz da vakit kalırsa
Israrla oturtuyorum benimki boyama delisi boyama ödülü vercem deyince oturuyo da ahh yazabilse yarın dikte var yapanlar beden dersine dışarı çıkıyo yapamayanlar sınıfta ek ders görüyo 5kişi kaldı en son sınıfta öğrtmen içlerinde sizinki çok çok iyi okumada ama ahhh bide yazsa diyo adaklar adadım çoluk çocuk sevindircem bi yazsın yavrumBen hiç ders başına oturtamıyorum
Yazar merak etmeyin benimki de takılıyor bazen yazarken de okurken de hele ödeve oturmak çok zor bizdeIsrarla oturtuyorum benimki boyama delisi boyama ödülü vercem deyince oturuyo da ahh yazabilse yarın dikte var yapanlar beden dersine dışarı çıkıyo yapamayanlar sınıfta ek ders görüyo 5kişi kaldı en son sınıfta öğrtmen içlerinde sizinki çok çok iyi okumada ama ahhh bide yazsa diyo adaklar adadım çoluk çocuk sevindircem bi yazsın yavrum
İnşallah yaaa tüm çocuklarımıza da zihin açıklığı versin rabbim pazartesi geldi bugün u öğrencekler offfYazar merak etmeyin benimki de takılıyor bazen yazarken de okurken de hele ödeve oturmak çok zor bizde
Dikte de biz de sıkınrı yaşadık bol çalışma ile biraz toparladık inşallah daha da iyiye giderSet aldık çalışkan arı faydası var okuyo ama öğretmenin veye benim söylediğimi yazamıyo algılayamıyo tek sıkıntımız bu
İnşallah canım şimdi öğretmenle konuştum yeterki çözümlesin yavaş yavaş söyleyin siz bende dikkat ederim dediDikte de biz de sıkınrı yaşadık bol çalışma ile biraz toparladık inşallah daha da iyiye gider
Yazma sıkıntısı bizde de var ama okurken de sorun var hece hece okutuyorum zaten ama benimki heceyi bile içinden harf harf okuyup da birleştiriyo hadi bi süre sonra tanısa neyse ama yok off yoruldum bigün ders başında doğurcam
İşin garibi bizde ödev çok ekstra çalıştırcak zaman bulamıyoruz ki evde iş yemek bile yapmıyoruz öğleci 2de başlıyo 7ye 10 kala çıkıyo mesela ve şu an hafta sonu ödevimiz 6sayfa okuma ve her sayfada 2 konu var 6sayfa okuma ve altına yazma ayrıca 4sayfa set tamamlancak artı 3sayfa hikaye kitabı okuncak ve dikteye hazırlamak için 30 kelime vermiş bol bol yazdırın bunlardan cümle oluşturup yapmalarını isticem diye
Ve biz bugün akşama aralıklarla çalıştık yok ilerleme delirmek üzereyim artık sınıfta kızımdan geridekiler ilerledi ama kozım hala geride off bigün bu sebepden doğurcam ne zormuş 1. Sınıf ya
Sağol canım bakayımGerçekten allah yardımcınız olsun sıkıntılı bir durum ... sitesinde işitsel dikkat diye bir ürün var ona bi bak istersen bence alternatif heceleme bunları öğretmeye yönelik materyallere yönelirsen çok iyi olur en azından durumu ilerletmez.
Oturtmak için çaba harça ,yazdırmak için çaba harca ,ojutmak için harca tabi sinirlerine hakim olamk için çaba harça ölecem kimsenin haberi yokYazar merak etmeyin benimki de takılıyor bazen yazarken de okurken de hele ödeve oturmak çok zor bizde
Bende bi bakayımGerçekten allah yardımcınız olsun sıkıntılı bir durum ... sitesinde işitsel dikkat diye bir ürün var ona bi bak istersen bence alternatif heceleme bunları öğretmeye yönelik materyallere yönelirsen çok iyi olur en azından durumu ilerletmez.
Biz bunun görsel olanını aldık.okul sürecinde zaman ayırıp da yapacağı vakit olur mu hiç bilmiyorum.ama yaz için düşünülebilir.ben adeda nın dikkat geliştirme seti 6 Yı almıştım şimdi 7 yi almayı düşünüyorum.o da fena değil.yaparken hoşuna gitmiştiBende bi bakayım
Bende adeda aldım 6 galiba bize çok basit gelmişti 7 alacam ama bütçem el verirseBiz bunun görsel olanını aldık.okul sürecinde zaman ayırıp da yapacağı vakit olur mu hiç bilmiyorum.ama yaz için düşünülebilir.ben adeda nın dikkat geliştirme seti 6 Yı almıştım şimdi 7 yi almayı düşünüyorum.o da fena değil.yaparken hoşuna gitmişti
Bende aynı durumdayım valla akşam 6 da okuldan geliyor 8 de derse oturuyoruz 11 oluyor daha bitmiyor bu arada ben fittirmis oluyorum tabiOturtmak için çaba harça ,yazdırmak için çaba harca ,ojutmak için harca tabi sinirlerine hakim olamk için çaba harça ölecem kimsenin haberi yok
Bi harfi 10 dk yazmadığı oluyor cinnet geçirmesem iyiditçrBizimki yine trip attı.neymiş hep ödev yap diye sıkıştırıyormuşum.altı üstü noktaların üzerinden giderek 2-3 cümle yazdıkeyfi olsun diye bekliyorum.
Benimki 8 de evden çıkıyor iki buçukta geliyor saat akşam 8 kadar ödevini yapmıyor son dk ben bağır çağır sonra yapıyor acaba bağırmayı iki buçuktamı yapsam :/Bende aynı durumdayım valla akşam 6 da okuldan geliyor 8 de derse oturuyoruz 11 oluyor daha bitmiyor bu arada ben fittirmis oluyorum tabi
Akşam 8 çok geç okuldan gelsin birşeyler yedir yatım saat dinlensin varsa tv izleyebilir.sonra derse oturun.15-20 dk ders sonra mola şeklinde yatana kadar .ben çalışıyorum 4 buçukta evde oluyorum.yemek yap yedir biraz oynasın derken bizde 7-8 ancak derse oturuyoruz.en geç 9 da yatakta olsun diyorum ama hep yatmamız saat 10 ü buluyor.ama siz daha etkili bir planlama yapabilirsiniz.bir çizelge hazırlayabilirsiniz.nette örnek bulursam sana foto atarımBenimki 8 de evden çıkıyor iki buçukta geliyor saat akşam 8 kadar ödevini yapmıyor son dk ben bağır çağır sonra yapıyor acaba bağırmayı iki buçuktamı yapsam :/
Dikkat dağınıklığı işte(dikkat eksikliği değil).dikkat dağınıklığı bizde de var bir kelime okuyor 10 cümle kuruyor.ben bazen hadi konsantrasyon oyunu oynayalım diyorum.sen bir cümle yazarken ya da okurken ilgin dağılmazsa her cümleye sana artı vereceğim dağılır da konuşursan eksi.artılar çoksa sen kazanırsın yoksa kaybedersin diyorum.bazen işe yarıyor.dene:)adedanın dikkat geliştirme setleri dikkat dağınıklığına iyi.biz 6 yaşı 5 yaşta yapmıştık.şimdi biraz okumayı söksün 7 yaş alayım diyorum kendi okusun kendi yapsın.Bi harfi 10 dk yazmadığı oluyor cinnet geçirmesem iyiditçr