Acaba bizimki niye çok yavaş gidiyor sınıf düzeyimi kötüAllah yardımcımız olsun şu 3 gün inşallah iyi geçmiştir bizimkiler baya ilerdeler o da korkutuyor beni m de ler
N bitmek üzere.diktede gerçekten sıkıntı yaşıyoruz.heceleri yazar oldu ama vurgulaya vurgulaya söylüyorum ancak öyle.lllllliiiiiiikkkkk kkkkkkiiiiiikkkkk şeklinde ağzıma bakarak ben söylerken o da harfleri yazıyor.çok sabır işi gerçektenKaç gündür dikte çalışıyoruz ama mantığı çözmeği için zorlanıyor mesela ilik kekik gibi kelimelerde.bugün N ye geçecekler
Bizimki 2 güne o ya geçer ilk grup bitip mantığı kapınca çocuklar hızlanıyorlarmışBizimki i ye geçti daha yeni
Evet benim canimSistir senmisin kız
Acaba bizimki niye çok yavaş gidiyor sınıf düzeyimi kötü
Al benden de oladarN bitmek üzere.diktede gerçekten sıkıntı yaşıyoruz.heceleri yazar oldu ama vurgulaya vurgulaya söylüyorum ancak öyle.lllllliiiiiiikkkkk kkkkkkiiiiiikkkkk şeklinde ağzıma bakarak ben söylerken o da harfleri yazıyor.çok sabır işi gerçekten
inşallahBizimki 2 güne o ya geçer ilk grup bitip mantığı kapınca çocuklar hızlanıyorlarmış
Hoşgeldin nasılsınEvet benim canim
olabilir öğretmen çok ilgileniyor aslındabence sınıf kötü değildir de verimli olsun diye de yavaş gidebilir bizim ki hızlı diye sınıfın iyi olacağını sanmıyorum gerçi sınav yapıp geçiyo yeni harfe ama geneli sizin ki gibi n de.
Cok sukur oglum geldi yemek yicek derse oturcaz.sen nasilsinAl benden de oladar
inşallah
Hoşgeldin nasılsın
olabilir öğretmen çok ilgileniyor aslında
Bende ödev sorunuyla uğraşıyorum ömrümü yedi vallaha benim kızCok sukur oglum geldi yemek yicek derse oturcaz.sen nasilsin
Neden yapamiyormi annesi merak etme ogrenecek. Bende gecen sene nasil ogrenecek diyordum cok sukur ki ogrendiBende ödev sorunuyla uğraşıyorum ömrümü yedi vallaha benim kız
Bilmiyorum ki yazmada çok problem yaşıyoruz saçlarım beyazladı reamenNeden yapamiyormi annesi merak etme ogrenecek. Bende gecen sene nasil ogrenecek diyordum cok sukur ki ogrendi
Alisir alisir yavas yavasBilmiyorum ki yazmada çok problem yaşıyoruz saçlarım beyazladı reamen
MerhabaMerhaba benim de oğlum 1. Sınıfa basladı hem de 70 aylık iken basladi. Okumayı biliyordu zaten buyuk harfler ile yazmaya da baslamisti hiç öğretmediğimiz halde. Okula başlayınca çok sıkıldı. Öğretmenimiz arı yayıncılık kaynak kitaplarını aldırdı. İçerisinde okuma kitapları da var. Onları hemen okudu ve bitirdi. Küçük harfleri ögreniyor okuldan da ama ders çok saçma geliyor 2 3 sıra yazıp bırakmak istiyor niye bir sürü yazıyoruz bunları diyor ne gerek var diyor. Öğretmenimiz de çok anlayışlı olsun yazısı duzgun üzerine gitmeyin diyor. Okulda ona başka hikayeler falan okutuyormus arkadaşlarına yardım ediyormuş falan ama. Böyle de çocuk okulun amacını anlayamayacak diye endişe duyuyorum. Böyle birşey yaşayan var mı aranızda neler yaptiriyorsunuz. Öğretmeni nasıl ilgileniyor oyalıyor sınıfta.
Siz hangi matematik yayınlarını takip ettinizÖğretmenimiz veriyor farklı okuma kitabı falan ama bunu çocuk ödev gibi görmüyor zaten okumaktan çok zevk alıyor hergün rahat bir hikaye kitabı bitiriyor zaten. Ne zaman matematik öğreneceğiz diye soruyor sürekli ben onu tatmin edebilmek için 2 tane 1. Sinif matematik kitabı bitirttim şu anda. 2. Sinif matematik falan almayı düşünüyoruz artık.
Dikkat eksikliğinden olabilir belkiAcaba bizimki niye çok yavaş gidiyor sınıf düzeyimi kötü
Bazı çocukların dikkatini toplaması gerçekten çok zor oluyor herşeyi sürekli de dikkat eksikliğine vurmamak gerek tabi problemleriniz devam ediyorsa bir psikiyatri yardımı alın bence.slm kızlar benim oğlumda ekim 2012 doğumlu iki yıl anaokulundan sonra bu yıl ilkokul bire başladı. Uyum haftamız çok güzel sıkıntısız geçti ama gelin görünki ilk hafta resmen işkence ne evde ödevlerini yapıyor ne de okulda ders esnasında öğretmenin verdiği harlfleri yazıyor, öğretmeni diğer arkadaşları yarım sayfayı dolduruken sizin oğlunuz bir tane harf anca yazıyor, ilgisiz illaki hadi oğlum yaz dersem yazıyor o da bir tane yazıp bırakıyor etrafını izliyor, sağına soluna bakınıp geçiştiriyor dedi. ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdım evde de ödevlerini yaparken her harften sonra bekliyor ki ben hadi oğlum yazsana diyeceğim. yarım sayfayı bir saatte yazıyor. ödül verdim olmuyor ödevini yapmazsan tv yok dedim olmuyor, tıkandığım noktaddayım. bu arada çalışıyorum akşam saat 6 da anca evde oluyorum artı iki yaşında bir çocuğum daha var.
Sinıfın hepsin de mi var ,çünkü çok geriden geliyorlarDikkat eksikliğinden olabilir belki
Doğru haklı olabilirsiniz, malesef bazı çocuklarımız çok şanslı, bazı çocuklarımız ise çok şansız olabiliyor sınıf dağılımlarında. Sınıflardaki durumlar ve çocukların hareketleri kendi çocuklarımızı etkileyebiliyor buna ek olarak öğretmen faktörüde ekleniyor. Dönemi yarıladık neredeyse siz biraz daha durumu inceleyin ama aynı zamanda dikkat setleri gibi evde yapabileceği çalışmalara gözatın kullanıyorsanız da ne olur ne olmaz bir psikiyatriden yardım alın en azından çocuğun gelişimindeki etken faktörleri net şekilde öğrenebilirsiniz.Sinıfın hepsin de mi var ,çünkü çok geriden geliyorlar
Şu an n sesindeler kafam karıştı şimdi , burada ki arkadaşlar acaba hangi sesteler merak ettimDoğru haklı olabilirsiniz, malesef bazı çocuklarımız çok şanslı, bazı çocuklarımız ise çok şansız olabiliyor sınıf dağılımlarında. Sınıflardaki durumlar ve çocukların hareketleri kendi çocuklarımızı etkileyebiliyor buna ek olarak öğretmen faktörüde ekleniyor. Dönemi yarıladık neredeyse siz biraz daha durumu inceleyin ama aynı zamanda dikkat setleri gibi evde yapabileceği çalışmalara gözatın kullanıyorsanız da ne olur ne olmaz bir psikiyatriden yardım alın en azından çocuğun gelişimindeki etken faktörleri net şekilde öğrenebilirsiniz.