İlköğretim Yorum ve Soruları 2018_2019 1.sınıf anneleri buraya

Öğretmenimiz veriyor farklı okuma kitabı falan ama bunu çocuk ödev gibi görmüyor zaten okumaktan çok zevk alıyor hergün rahat bir hikaye kitabı bitiriyor zaten. Ne zaman matematik öğreneceğiz diye soruyor sürekli ben onu tatmin edebilmek için 2 tane 1. Sinif matematik kitabı bitirttim şu anda. 2. Sinif matematik falan almayı düşünüyoruz artık.
Bu tarz çocuklar bence devlet okullarında köreliyor.farklı Şeyler yapmak gerek özel okul falan ne bileyim geçen gün face de bir bayan da dert yanıyordu öğretmeni bu çocuk burda olmaz demiş ben şimdi ne yapayım diyordu.

Son düzenleme:
Bu tarz çocuklar bence devlet okullarında köreliyor.farklı Şeyler yapmak gerek özel okul falan ne bileyim geçen gün face de bir bayan da dert yanıyordu öğretmeni bu çocuk burda olmaz demiş ben şimdi ne yapayım diyordu.
Ben de öğretmeni ile konuştum ona 2. Sınıf matematik falan veririz dengeleriz dedi inşallah öyle olur. Sınıfları zaten 13 kişi öğretmenı biraz daha özel ilgilenebilir diye umuyoruz.

Merhaba ben ikinci sinif annesiyim igrendikleri harfleri oyun hamuruyla yazdirin hosuna gidrcek cocuklarin. Cekip igretmene atin. Ayakta gezmesi git gide duzelecek. Adapte olmaya calisiyorlar. Renkli kartinlara ogrendiklerini yazip tirtil seklinde odasina yapistirin yatmadan oyun oynayin. Bizimkiler gecen sene tsortlerini bile tahta kalemiyle mahfettiler. Bu sene daha iyiler. Basarila cocuklara.

arkadaşlar benim kızımda 2012 nisan doğumlu öğretmen 2 gün öncesine kadar iyiler arasında diyordu dün aşı da yaptırmamış ve biraz da derse adapte olmamış öğretmenle konuştum moralimi bozdu başım çatlıyo şu anda sizin çocukların durumu ne alemde öğrendikleri harfleri karıştırıyorlar mı mesela i ye bazen n diyor kale yi okuyor ka yı okuyamıyor ak diyor bunlar şimdilik normal mi cevaplarsanız sevinirim elimden geldiğince yardımcı oluyorum eşim öğretmen o da yardım ediyor ama bazen dibe vuruyorum sanki hiç olmayacak gibime geliyor

arkadaşlar benim kızımda 2012 nisan doğumlu öğretmen 2 gün öncesine kadar iyiler arasında diyordu dün aşı da yaptırmamış ve biraz da derse adapte olmamış öğretmenle konuştum moralimi bozdu başım çatlıyo şu anda sizin çocukların durumu ne alemde öğrendikleri harfleri karıştırıyorlar mı mesela i ye bazen n diyor kale yi okuyor ka yı okuyamıyor ak diyor bunlar şimdilik normal mi cevaplarsanız sevinirim elimden geldiğince yardımcı oluyorum eşim öğretmen o da yardım ediyor ama bazen dibe vuruyorum sanki hiç olmayacak gibime geliyor
canım hiç kafana takma çocuklar hep aynı benim oğlumda karıştırıyor
zamanla öğrenecekler sabırlı olmalıyız hergün akşam yatmadan önce öğrendiği harflerden okuma yaptırıp yatır
şuan da kim iyi kim kötü kıyaslayamaz öğretmen okumaya tamanen geçsinler yaparlar
hiç canını sıkma:eek:

canım hiç kafana takma çocuklar hep aynı benim oğlumda karıştırıyor
zamanla öğrenecekler sabırlı olmalıyız hergün akşam yatmadan önce öğrendiği harflerden okuma yaptırıp yatır
şuan da kim iyi kim kötü kıyaslayamaz öğretmen okumaya tamanen geçsinler yaparlar
hiç canını sıkma:eek:

ya çalışıyorum inanın eve gidince çoğu yemeğimi yemeden oturuyorum yavrumun başına ne diyorsam yazıyor okutuyorum tamam karıştırdıkları oluyor ama bana göre normal öğretmen çok bozdu moralimi çocuğuma da yansıttım yazık üzüldüm oysa hevesli bi çocuk hevesini kıracağım diye korkuyoruım bugün sınav yapacak ya yapamazsam anne diyip üzüldü yavrucağım gitti bakalım ne olacak

bende çalışıyorum ancak eve gidince okumaları yaptırıyorum
hevesini kırma miniğin sen destek ol ona yapar
daha şimdiden ne sınavı çok otoriter bir öğretmen herhalde o_O
biz sınav olmadık henüz

bende çalışıyorum ancak eve gidince okumaları yaptırıyorum
hevesini kırma miniğin sen destek ol ona yapar
daha şimdiden ne sınavı çok otoriter bir öğretmen herhalde o_O
biz sınav olmadık henüz

genelde her harften sonra değerlendirme yapıyor okumayı yaparız da o kadar çok ödev veriyor ki 4 sayfa yazıdan sonra zaten vakit geliyor yatırıyorum henüz okuma vermedi bize yazıp okusunlar diyor anlamıyorum iyi bi öğretmen olarak duyum almıştım gerçi görüp söylemesi güzel birşey herşey yoluna girer inşallah

genelde her harften sonra değerlendirme yapıyor okumayı yaparız da o kadar çok ödev veriyor ki 4 sayfa yazıdan sonra zaten vakit geliyor yatırıyorum henüz okuma vermedi bize yazıp okusunlar diyor anlamıyorum iyi bi öğretmen olarak duyum almıştım gerçi görüp söylemesi güzel birşey herşey yoluna girer inşallah
Bence çocuğun morelini bozma benim de Nisan 2012 karıştıracak tabi.karıştıra karıştıra öğrenecek bol bol dikte yapın okuma yapın.allah zihin açıklığı versin yavrulara valla zor onlar için de bizim için de.ben de çalışıyorum.geç geliyoruz erkenden yatıyoruz.valla oku yaz derken çocuk anne ben hiç oyun oynamıyorum diyor:KK43:

Aynen mesala kzımon arkadaşı anasınıfında kendi kendine okumayı çözmüştü çok zeki ama öğretmen ne yaptı tabi okudığunu bilmiyordu,yanımda annesine kızdı bu çocuğu çok sıkmışsn hiç bişey yapmak istemiyor falan baya çemkirdi sonra anladı okudığunu ay şöyl yapın böyle yapın diye .kimbilir kaç çocuk böyle öğretmenlerin ve ailenin davranışları yüzünden köreliyır

Merhaba ben ikinci sinif annesiyim igrendikleri harfleri oyun hamuruyla yazdirin hosuna gidrcek cocuklarin. Cekip igretmene atin. Ayakta gezmesi git gide duzelecek. Adapte olmaya calisiyorlar. Renkli kartinlara ogrendiklerini yazip tirtil seklinde odasina yapistirin yatmadan oyun oynayin. Bizimkiler gecen sene tsortlerini bile tahta kalemiyle mahfettiler. Bu sene daha iyiler. Basarila cocuklara.
Sistir senmisin kız

Tamamen aynı durumdayız canım inşallah düzelirler

Kaç gündür dikte çalışıyoruz ama mantığı çözmeği için zorlanıyor mesela ilik kekik gibi kelimelerde.bugün N ye geçecekler

Bence çocuğun morelini bozma benim de Nisan 2012 karıştıracak tabi.karıştıra karıştıra öğrenecek bol bol dikte yapın okuma yapın.allah zihin açıklığı versin yavrulara valla zor onlar için de bizim için de.ben de çalışıyorum.geç geliyoruz erkenden yatıyoruz.valla oku yaz derken çocuk anne ben hiç oyun oynamıyorum diyor:KK43:
Evet ya oyuna hiç vakit kalmıyor benimki çok sever oyun oynamayı çıldırıyoruz resmen ödev zamanı yapmak istemiyor

X