♥2018 Yılının Yaz Bebişleri♥ (Haziran-Temmuz-Ağustos)

ben 5 haftada bı basladım 9. haftaya kadar kustum ve serum yedım. hatta kendımı kasmaktan spazm gecırıp kaburgalarımı zedeledım zor yatıp kalkıorum.

ayva ye tuketmeye calıs lıflı gıdalar ıyı gelıyor. sabahları tost ozellıkle kesıyor.
ayrıca 5 ay olmadan bence bır sey alma sonra hersey al

Vardı canım normal karşılıyodum ama 2 gündür sızlanmalar gitti kasıkta o tedirgin etmeye başladı beni acaba bebişime bişi olmuşmudur diye korkmaya başladım birdeb gidince ağrılar

Vardı canım normal karşılıyodum ama 2 gündür sızlanmalar gitti kasıkta o tedirgin etmeye başladı beni acaba bebişime bişi olmuşmudur diye korkmaya başladım birdeb gidince ağrılar

kasık agrıları ara ara sızı seklınde olur ve gecer korkma allahın ıznıyle bır sey olmaz. gecmesı guzel bır sey hatta:)

valla canim bende cok fenayim bulantilarla ilac kullaniyorum bu yuzden. Vucut fazla susuz kaliyor yoksa. Bana havuc biraz fayda ediyor. Valla afedersin bogazimda bekliyor sanki agzimi acar acmaz veya az egileyim kusuyorum hemen. Ben anliyorum seni. Resmen kusarken deli gibi tepiniyorum .

Tostu falan bilmem ama en iyisi bos mide geliyor nedense biraz daha rahat oluyorum. Su desen 2 yudum icince hemen onu cikarmak istiyor canim. Ayva tuketiyorum biraz iyi geliyor. Ne dogru durust kahvalti ne oglen nede aksam yemegi yiyorum. hep kus kadar.

Ay ne biliyim o minik minik bebek kiyafetleri gorunce deliye donuyorum. Benim ikinci cocugum ama sanki ilk gibi oyle bir heycan varya sorma gitsin. Cinsiyetini ogrensem coktan birseyler siparis vercektim ama iste cok kucuk daha bebegim.

Allah hayırlısını versın herkesın gonlune gore olsun. doktorun dedıgıne gore ılk3 ay bıtımıne kadar bebıs depondan yıyor yanı su aralar yedıklerın senı ılgılendırıyor ay bebek ac kalcak vs dıe dusunme kendını asla kusarkende kasma.

senın kı kac haftalık suan

Bata 10 gun kaldi eger hamis olursam bebegmle ayni gun dogms olucaz ins tutar ama hicbr degsklk yok bende ya iki gun gogslermn ucu acidi smdi o da yok

Amin canim insallah bak buna sevindim canim, bende kendim icin degilde bebegim icin endiseleniyordum acaba vitaminsiz kalir mi falan diye o yuzden vitaminlerimi duzenli kullanmaya calisiyorum. Zaten kiloda verdim. Ben 7+5 hamileyim.

Bulantilarla benim de basim dertte. Bulanti ve kusma. Bogazim da bekliyor bazen. 6.haftadan beri. Insallah 3aylik olunca gecer. Bebegime de kendime de birsey almadim henuz. Annem birkac parca birsey aldi. Acikcasi acele de etmiyorum. Cevremdeki butun herkes oyle diyor. Ama bulanti ve kusmadan halsiz dustum grip oldum

Arkadaşlar pazartesi günü beta hcg yaptırdım 11.63 çıktı acaba gebelik var mıdır adet 3 gün gecıkmıstı ve hala adet olmadım sadece belim agrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…