- 8 Eylül 2017
- 3
- 3
- 6
- 29
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
inşallah canimm benimde yarın kontrol var insallah keseyi de bebegi degoruruz 5+6 benm deKızlaaar yarın büyük gün bebişimin kesesini göreceğiz babasıyla Allah izin verirse dua edin bana Rabbim yeni yılda anne olmak isteyenlerin hayırlısı ile kucakları boş bırakmasın
İlk olacak canımDaha önce gıtmısydın kuzum kese ıcın ılk gıdısınmı olucak
Bizde geldikYaz bebişleri toplanın bakalım :)
Keseyi gördüm çok şükürİlk olacak canım
Gözun aydın canım karındanmı gördunuz pekı ben gecen gıtım goredım pazrtesı bıdaha gıdıcem ınsallahKeseyi gördüm çok şükür
Evet canım karındanGözun aydın canım karındanmı gördunuz pekı ben gecen gıtım goredım pazrtesı bıdaha gıdıcem ınsallah
Darısı bana kuzum artık ınsallahEve
Evet canım karından
Biz de geldik :))Yaz bebişleri toplanın bakalım :)
Evet canım inşallah yaaAa süper olmuş bu
Tam takım buraya taşınırız inşallah
Sizlerde eylül,ekim,kasım anneleri olursunuz kim bilir
Yöneticiye rica eder başlık ismini değiştiririz.
Tam 4 hafta önümdesiniz, umut verin bana bulantılar gecti miiiKızlaar ben de varım. Temmuz
Canım benim kusma seviyesinde olmadı bulantım. Ama pek yemek yiyemiyordum. Herşey çok ağır ve kokulu geliyordu. İştahım açıldı ve sabah bulantıları da gittiTam 4 hafta önümdesiniz, umut verin bana bulantılar gecti miii
Ben de kusamıyorum zaten, bulanıyorum bulanıyorum bir sey yok. ağır ve kokulu gelme olayı bitse rahatlayacağım neyseki geçiyormuş son 4 hafta olsun inşCanım benim kusma seviyesinde olmadı bulantım. Ama pek yemek yiyemiyordum. Herşey çok ağır ve kokulu geliyordu. İştahım açıldı ve sabah bulantıları da gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?