- 13 Aralık 2017
- 48
- 57
- 3
- 34
- Konu Sahibi Esra_Babies
Aynen. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Ay ne guzell kuzum ınsan her anında baska bir heycanlı oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Ay ne guzell kuzum ınsan her anında baska bir heycanlı oluyor
Amın cankm Allahım herkeze nasıp etsın haber ver bizede paşamı prensesmıAynen. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Allahım gönlunuzden gecenı nasıp etsın canım benımm ınsallah Allah prenses nasıp ederTamam yazarim tabi canım. Dileğimiz prenses olması çünkü bir prensimiz var bakalım ama tabiki sağlıklı olması herşeyden önemli..
Amiiinnn :+)
Bende de 7.haftamda lekelenme olmuştu Dr gitmen en iyisi merak etme geçicidir benimki sonra gectiİyi akşamlar hanımlar benim ikinci gebeliğim kızımda olmayan problemleri yaşıyorum suan 22 ekim son adet tarihim 3 haftadır sürekli lekelenmem oluyor hatta bir gece çok fazla kanamamda oldu 2 günde bir kan baktirdim normal seviyede yükseldi ultrason Dada normal kese ama kalp atışını henüz duyamadik Dr geç oluşmuş bir gebelik olduğunu söyledi 1 hafta sonra kalp atışı için gelin dedi ama çok endiseliyim lekeler baya azaldı dinleniyorum tamamen bitmedi kalp atisinida duyamadik böyle birşey yaşayan varmi içinzde uzun oldu k.bakmayın
Canım benimde oldu kanamam hatta ben kanama olduğunda hastanede yatıyordum sekerimden dolayı iğne yaptırdı doktor fitil verdi geçti kanama çok şükür sen de içini ferah tut inşallah bir şey olmaz sağlıkla kucağına alırsın Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizinİyi akşamlar hanımlar benim ikinci gebeliğim kızımda olmayan problemleri yaşıyorum suan 22 ekim son adet tarihim 3 haftadır sürekli lekelenmem oluyor hatta bir gece çok fazla kanamamda oldu 2 günde bir kan baktirdim normal seviyede yükseldi ultrason Dada normal kese ama kalp atışını henüz duyamadik Dr geç oluşmuş bir gebelik olduğunu söyledi 1 hafta sonra kalp atışı için gelin dedi ama çok endiseliyim lekeler baya azaldı dinleniyorum tamamen bitmedi kalp atisinida duyamadik böyle birşey yaşayan varmi içinzde uzun oldu k.bakmayın
3 ayrı Dr a gittim kalp atışını duyana kqdar birsey vermeyecegiz diyorlar acil fazla kanama ile gittim o bile vermedi ilaç takip edicez diyorlar eğer sağlıksız gebelikse vücut atmak isteyecektir engel olmak sağlıklı olmaz diyorlar kalp atısini hayirlisiyla duysaydik artik kanamam suan daha iyi durumdaCanım benimde oldu kanamam hatta ben kanama olduğunda hastanede yatıyordum sekerimden dolayı iğne yaptırdı doktor fitil verdi geçti kanama çok şükür sen de içini ferah tut inşallah bir şey olmaz sağlıkla kucağına alırsın Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin
Benim bebeğim aşağıda olduğu için iğneye ve fitile devam ediyorum hala
Valla ense kalınlığım yüksekti düşmeye başlamış. Birde harmony test yaptırdım sonucu 1/10000 çıktı. düşük risk yazıyordu.sonuclarini aldin mi canim bende haftaya gircem ense kalinligi icin ultrasona
3 ayrı Dr a gittim kalp atışını duyana kqdar birsey vermeyecegiz diyorlar acil fazla kanama ile gittim o bile vermedi ilaç takip edicez diyorlar eğer sağlıksız gebelikse vücut atmak isteyecektir engel olmak sağlıklı olmaz diyorlar kalp atısini hayirlisiyla duysaydik artik kanamam suan daha iyi durumda
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah kalp atışlarıni duyarsınız benimde gece sene aynı problem vardı progestan kullanmama rağmen kalp atışı duyamamistık3 ayrı Dr a gittim kalp atışını duyana kqdar birsey vermeyecegiz diyorlar acil fazla kanama ile gittim o bile vermedi ilaç takip edicez diyorlar eğer sağlıksız gebelikse vücut atmak isteyecektir engel olmak sağlıklı olmaz diyorlar kalp atısini hayirlisiyla duysaydik artik kanamam suan daha iyi durumda
Daha önce gıtmısydın kuzum kese ıcın ılk gıdısınmı olucakKızlaaar yarın büyük gün bebişimin kesesini göreceğiz babasıyla Allah izin verirse dua edin bana Rabbim yeni yılda anne olmak isteyenlerin hayırlısı ile kucakları boş bırakmasın