• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥2018 Yılının Yaz Bebişleri♥ (Haziran-Temmuz-Ağustos)

Tamam yazarim tabi canım. Dileğimiz prenses olması çünkü bir prensimiz var bakalım ama tabiki sağlıklı olması herşeyden önemli..

İyi akşamlar hanımlar benim ikinci gebeliğim kızımda olmayan problemleri yaşıyorum suan 22 ekim son adet tarihim 3 haftadır sürekli lekelenmem oluyor hatta bir gece çok fazla kanamamda oldu 2 günde bir kan baktirdim normal seviyede yükseldi ultrason Dada normal kese ama kalp atışını henüz duyamadik Dr geç oluşmuş bir gebelik olduğunu söyledi 1 hafta sonra kalp atışı için gelin dedi ama çok endiseliyim lekeler baya azaldı dinleniyorum tamamen bitmedi kalp atisinida duyamadik böyle birşey yaşayan varmi içinzde uzun oldu k.bakmayın

İyi akşamlar hanımlar benim ikinci gebeliğim kızımda olmayan problemleri yaşıyorum suan 22 ekim son adet tarihim 3 haftadır sürekli lekelenmem oluyor hatta bir gece çok fazla kanamamda oldu 2 günde bir kan baktirdim normal seviyede yükseldi ultrason Dada normal kese ama kalp atışını henüz duyamadik Dr geç oluşmuş bir gebelik olduğunu söyledi 1 hafta sonra kalp atışı için gelin dedi ama çok endiseliyim lekeler baya azaldı dinleniyorum tamamen bitmedi kalp atisinida duyamadik böyle birşey yaşayan varmi içinzde uzun oldu k.bakmayın
Bende de 7.haftamda lekelenme olmuştu Dr gitmen en iyisi merak etme geçicidir benimki sonra gecti

Merhabalar ben de geldim aranıza çok şükür hamileyim diyabetim de var kontrol altındayım inşallah hepimiz sorunsuz hamilelik süreci geçiririz ve sağlıkla kucağımiza alırız bebislerimizi

Canım benimde oldu kanamam hatta ben kanama olduğunda hastanede yatıyordum sekerimden dolayı iğne yaptırdı doktor fitil verdi geçti kanama çok şükür sen de içini ferah tut inşallah bir şey olmaz sağlıkla kucağına alırsın Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin
Benim bebeğim aşağıda olduğu için iğneye ve fitile devam ediyorum hala

Canım benimde oldu kanamam hatta ben kanama olduğunda hastanede yatıyordum sekerimden dolayı iğne yaptırdı doktor fitil verdi geçti kanama çok şükür sen de içini ferah tut inşallah bir şey olmaz sağlıkla kucağına alırsın Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin
Benim bebeğim aşağıda olduğu için iğneye ve fitile devam ediyorum hala
3 ayrı Dr a gittim kalp atışını duyana kqdar birsey vermeyecegiz diyorlar acil fazla kanama ile gittim o bile vermedi ilaç takip edicez diyorlar eğer sağlıksız gebelikse vücut atmak isteyecektir engel olmak sağlıklı olmaz diyorlar kalp atısini hayirlisiyla duysaydik artik kanamam suan daha iyi durumda

3 ayrı Dr a gittim kalp atışını duyana kqdar birsey vermeyecegiz diyorlar acil fazla kanama ile gittim o bile vermedi ilaç takip edicez diyorlar eğer sağlıksız gebelikse vücut atmak isteyecektir engel olmak sağlıklı olmaz diyorlar kalp atısini hayirlisiyla duysaydik artik kanamam suan daha iyi durumda

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah kalp atışlarıni duyarsınız benimde gece sene aynı problem vardı progestan kullanmama rağmen kalp atışı duyamamistık

Sayfa baya dolmaya başlamış :)
Bu 3 ayıda kaçırdım. Bakalım bu ay kısmet olacak mı :) gerçi olsada Eylüle denk geliyor ama kısmet onada razıyım :)

Bende varım 11 haftadayız tüp bebekle ilk denememiz tuttu çok şükür Hala tehlikemiz geçmiş deil bugün kontrolümüz vardı bizim minik kıpır kıpırdı çok şükür iyi görünüyodu

Back