♥2018 Yılının Yaz Bebişleri♥ (Haziran-Temmuz-Ağustos)

Kizlar bugun doktora gittim 6+1 gunluk olmusuz kalp atıslarını duyduk ilk defa ❤ pembe akintim vardi bazi gebeliklerde olur dedi. Bide coraspirin kullaniyordum onu biraktirdi jel verdi. Kese ve kalp atisi normal dedi. 10 gun sonra tekrar gidicez bakalim

5+2 keseyi gördük fakat kalp atışları icin erken dedi doktor.16 aralıkta tekrar bi kontrole gideceğim insaallah.hayirlisiyla ağustosun ilk haftası yavrum gelecek insaallah

Okudum canım Rabbim kabul eder inşallah tez zamanda bi bebişin olur ve güzel haberini alırız inşallah

Canım okudum çok yürekten .Allah kabul eder inşallah..Rabbim bana 11 yıl sonra nasip etti isteyen herkese de nasip etsin inşallah Aminn

Okudum kardesım Allah büyüktür ya Hay derse bebegini rahmine verir

Çok sağolun melek anneler, inşallah Rabbim edilen tüm duaları kabul eder ve buraya bende yazarım hamileyimm diye...
İnşallah o günlerde gelir, öok sagolun Allah razı olsun...

Ahh canımmm benimm okurken anı yaşadım resmen o kadar duygularını güzel yansıtmışsın samimiyetini hissettim resmen seni tanıyor gibi bende sevindim hikayene. Binlerce şükürler olsun Rabbime inşallah bi gün kucağıma aldım bebeğimi diyede yazarsın. Rabbim biz isteyenlerede nasil etsin tez zamanda...

Bugun üst komsum geldi epeydir görmüyordum o da hamile benimki 3 onunki 4 aylık boyumuz kilomuz aynı ama karnı maşallah bi güzel cıkmıs bana bakan hamile oldugumu anlayamıyor bile gerci bu bulatılatla karın cıkması zor da işte heveslendim valla

Slm anneler bende 5+4 haftalık hamileyim ikinci gebeligm 14 aylik oğlum var sürpriz bir sekilde hamile kaldim adet gecikmesi sonucu degerim 1779.23 du

Slm anneler bende 5+4 haftalık hamileyim ikinci gebeligm 14 aylik oğlum var sürpriz bir sekilde hamile kaldim adet gecikmesi sonucu degerim 1779.23 du
Hay sizin süprizinize gıcık oluyorum bu tiplere, biz uğraşalım edelim siz hoppp süpriz bi şekilde hamile kalın hadi hayırlısı bakalım:)))))

Hay sizin süprizinize gıcık oluyorum bu tiplere, biz uğraşalım edelim siz hoppp süpriz bi şekilde hamile kalın hadi hayırlısı bakalım:)))))
Bencebu yanlis dusunce ile cok ugrasirsiniz bende ilk oglum icin kac sene uğraştım bilemezsiniz o yuzden bilmeden konusmamak lazım

Bende senin zihniyetine gıcık oluyorum zihniyeti bozuk insan çekememezlik de ayei bir hastalik olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…