- 30 Nisan 2015
- 49
- 34
- 38
- 36
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
seninle ayniyiz ben yarın gidiyorum kalp atışlarını duymaya :)6+2 haftalık hamileyim bugün dr gidicem kalp atışını duyarız dedi 1 hafta önce 14 mm di kese erken mi kalp atışı için çok korkuyorum
Okudum canım Rabbim kabul eder inşallah tez zamanda bi bebişin olur ve güzel haberini alırız inşallah
Canım okudum çok yürekten .Allah kabul eder inşallah..Rabbim bana 11 yıl sonra nasip etti isteyen herkese de nasip etsin inşallah Aminn
Okudum kardesım Allah büyüktür ya Hay derse bebegini rahmine verir
Çok sağolun melek anneler, inşallah Rabbim edilen tüm duaları kabul eder ve buraya bende yazarım hamileyimm diye...Okudum Allah dualarını kabul etsin canım..
Nasıl etkilendim ya ibretlik hikaye Rabbim ol derse oluveriyo işte Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin onun için imkansız diye bir şey yok bide sen kafada bitirmişsin ya takmamışsın oluvermiş bence oda çok etkili olmuş,hayırlı olsun tekrar.
Ahh canımmm benimm okurken anı yaşadım resmen o kadar duygularını güzel yansıtmışsın samimiyetini hissettim resmen seni tanıyor gibi bende sevindim hikayene. Binlerce şükürler olsun Rabbime inşallah bi gün kucağıma aldım bebeğimi diyede yazarsın. Rabbim biz isteyenlerede nasil etsin tez zamanda...bayanlar merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum.öncelikle kendimden bahsedeyim .11yıllık evliyiz defalarca ilaçlar aşılamalar 1tüp bebek hikayem oldu.sonuç hepsinde negatif..korkudan 2.tüp bebek tedavime başlayamadım uzun süre.1 2ay içinde tekrar bir deneme daha yapacaktık taki 3gün öncesine kadar böyle düşünüyordum tabii tedaviye başlama cesaretim gitmezse.15gündür midem bulanıyor canım tuhaf seyler istiyor omuzlarım sırtım belim kasıklarım cok agrıyordu.aklımın ucundan bile gecmedi hamile olabileceğim.en son dayanamadım acile gittim.bana serum taktılar sırada takılacak serumlarım vardı daha.buarada tahlil yaptı doktor reglim geçmişti 20gün.ama benim için bi önemi yoktu hep geçerdi zaten.çok alelade sonuçları almaya gitti eşim bi geldi yanıma şaşkın bi şekilde ultrasona gidiyoruz dedi.gebe olabilirmişsin dedi.saçmalama aşkım ne alaka laboratuar bozuktur yada karıştırmışlardır dedim.hala umutsuz şaşkın acaba mı düşünceler beynimi kemiriyordu.ultrasonla baktılar ve ne deseler siz hamilesiniz hemde 6haftalık.nasıl olur falan diyoruz.aglama krizleri gülmeler şaşkına döndük.hastane ayaga kalktı mutluluktan doktorlar uçtu sevinçten.tabii ben hala bi şüphe kadın doğumcu da görsün dedim o zaman garanti.çok şükür bin şükür bebeğim gözüktü.şükürler olsun Rabbime bize nasip etti.çok mutluyuz şaşkınız şükürler olsun Rabbimin büyüklüğüne.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.hala inanamıyorum ne büyük ödüldür mucizedir bu.inşallah benim de benim gibi tüm hamilelerin de bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur.uzun bir serüven bizleri bekliyor..inşallah her şey yolunda gider..bebek isteyen bebeğini şuan karnında taşıyan herkesin çok büyük duacısıyım.o acıları umutsuzlukları cok iyi bilirim..Allah hepimizin yardımcısı olsun.uzun oldu biraz kusura bakmayın.hakkınızı helal edin..
Ben dün gittim canım kalbimiz atıyor çok şükür ama dr dinletmedi 9.haftadan önce doğru bulmuyorum bebek için dedi.seninle ayniyiz ben yarın gidiyorum kalp atışlarını duymaya :)
Usg karından mi alttan mi oldu? Benim doktorum karından usg bakıyor ondan sordum.Ben dün gittim canım kalbimiz atıyor çok şükür ama dr dinletmedi 9.haftadan önce doğru bulmuyorum bebek için dedi.
Aynı durumdayım tüm gün midem bulandı açım ve bişey yemek istrmiyorum..bulantı sağlıklı gebeliğin işaretiymiş tek avuntum buKızlar çok bulantim oluyor sizler ne durumdasınız kullandığınız bişey var mı bulantı için
Canım yolk sac var mıydıDuymadık
Bi dahaki sefer duymamız lazımmış ama
Birde burda boş gebelik konusu falan okudum
Nerden okudum ya kabusum oldu yemin ederim
Taktım kafaya
Duysamda rahatlasam bi
Hay sizin süprizinizeSlm anneler bende 5+4 haftalık hamileyim ikinci gebeligm 14 aylik oğlum var sürpriz bir sekilde hamile kaldim adet gecikmesi sonucu degerim 1779.23 du
Bencebu yanlis dusunce ile cok ugrasirsiniz bende ilk oglum icin kac sene uğraştım bilemezsiniz o yuzden bilmeden konusmamak lazımHay sizin süprizinizegıcık oluyorum bu tiplere, biz uğraşalım edelim siz hoppp süpriz bi şekilde hamile kalın hadi hayırlısı bakalım:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?