bayanlar merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum.öncelikle kendimden bahsedeyim .11yıllık evliyiz defalarca ilaçlar aşılamalar 1tüp bebek hikayem oldu.sonuç hepsinde negatif..korkudan 2.
tüp bebek tedavime başlayamadım uzun süre.1 2ay içinde tekrar bir deneme daha yapacaktık taki 3gün öncesine kadar böyle düşünüyordum tabii tedaviye başlama cesaretim gitmezse.15gündür midem bulanıyor canım tuhaf seyler istiyor omuzlarım sırtım belim kasıklarım cok agrıyordu.aklımın ucundan bile gecmedi hamile olabileceğim.en son dayanamadım acile gittim.bana serum taktılar sırada takılacak serumlarım vardı daha.buarada tahlil yaptı doktor reglim geçmişti 20gün.ama benim için bi önemi yoktu hep geçerdi zaten.çok alelade sonuçları almaya gitti eşim bi geldi yanıma şaşkın bi şekilde ultrasona gidiyoruz dedi.gebe olabilirmişsin dedi.saçmalama aşkım ne alaka laboratuar bozuktur yada karıştırmışlardır dedim.hala umutsuz şaşkın acaba mı düşünceler beynimi kemiriyordu.ultrasonla baktılar ve ne deseler siz hamilesiniz hemde 6haftalık.nasıl olur falan diyoruz.aglama krizleri gülmeler şaşkına döndük.hastane ayaga kalktı mutluluktan doktorlar uçtu sevinçten.tabii ben hala bi şüphe kadın doğumcu da görsün dedim o zaman garanti.çok şükür bin şükür bebeğim gözüktü.şükürler olsun Rabbime bize nasip etti.çok mutluyuz şaşkınız şükürler olsun Rabbimin büyüklüğüne.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.hala inanamıyorum ne büyük ödüldür mucizedir bu.inşallah benim de benim gibi tüm hamilelerin de bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur.uzun bir serüven bizleri bekliyor..inşallah her şey yolunda gider..bebek isteyen bebeğini şuan karnında taşıyan herkesin çok büyük duacısıyım.o acıları umutsuzlukları cok iyi bilirim..Allah hepimizin yardımcısı olsun.uzun oldu biraz kusura bakmayın.hakkınızı helal edin..