Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet cnm adet olcam zannettim gerçekten milletten duyardım da inanamazdım.. öleymiş adet olacakmış gibi hissediyo insan sürekli lavaboya gidiyordum oldum zannediyordum.. kasık ağrısından başka bi belirtim yoktu yanii..[/

bi tek kasık ağrın mı vardı göğüslerinde falan şişme olmadımı

evet cnm adet olcam zannettim gerçekten milletten duyardım da inanamazdım.. öleymiş adet olacakmış gibi hissediyo insan sürekli lavaboya gidiyordum oldum zannediyordum.. kasık ağrısından başka bi belirtim yoktu yanii..
bende biraz ara vermeye karar verdim canım. Yani normalde bu ayda olmazsa rahim filmi isteyecek doktor ama ben çektirmicem. Zaten çok korkuyorum ve bu konuda yeterince yıprandım. şuan hem iş hem ev bide üstüne hergün annemle ilgileniyorum yani normal şartlarda sağlıklı bir gebelik yaşayamayacak kadar yoğun tempolu bir dönemdeyim şuan. Annemde biraz kendi haline bırak bekleme her ay dedi bakalım öyle yapmaya karar verdim

bende biraz ara vermeye karar verdim canım. Yani normalde bu ayda olmazsa rahim filmi isteyecek doktor ama ben çektirmicem. Zaten çok korkuyorum ve bu konuda yeterince yıprandım. şuan hem iş hem ev bide üstüne hergün annemle ilgileniyorum yani normal şartlarda sağlıklı bir gebelik yaşayamayacak kadar yoğun tempolu bir dönemdeyim şuan. Annemde biraz kendi haline bırak bekleme her ay dedi bakalım öyle yapmaya karar verdim
Hakkimiza hayirli olsun canim insallah bizde bir gun guzel bir haberle gelicez belki ara vermek senin icin hayirli olucaktor anneciginede allah şifa versin rabbim bizede zamani gelince saglikli bir evlat nasip etsin insallah

Hakkimiza hayirli olsun canim insallah bizde bir gun guzel bir haberle gelicez belki ara vermek senin icin hayirli olucaktor anneciginede allah şifa versin rabbim bizede zamani gelince saglikli bir evlat nasip etsin insallah
amin canım benim inşallah. Herşeyde vardır bir hayır belkide bu kadar karışıklıkta Rabbime vermediği için şükretmem gerekir

amin canım benim inşallah. Herşeyde vardır bir hayır belkide bu kadar karışıklıkta Rabbime vermediği için şükretmem gerekir
Aynen oyle ara vermek belko daha iyi olucaktir sizin.icin rabbim zamanini bilir olur insallah bende bugun incirle havuç kürünı yapicam esimede keci boynuzu kürünü yapicam bakalim artik

Inşallah canım hiç kimseye de söyleyemiyorum derdimi eşim ile ikimiz arasında artık bunalmaya başladım herkes sorup duruyor burda destek olalım birbirimize
Merhaba bende sizinle aynı dertteyim eşimle çocuk istiyoruz hala denemelerdeyiz inşallah en kısa zamanda kavuşuruz :)

Benim eşimin sperm degerleri de düşmüş sebep yok yanlışlık oldu diye tekrar ettik düşük çok değil ama insan yine de stres oluyor artık bir sorun olmazsa bu zamana kadar olurdu diye düşünmeye başladım. 11 ayı geride bıraktık. Doktorlar bekleyin diyip duruyorlar.

Arkadaslar suan kendim icin incir+havuc kürü hazirliyorum eşimede keci boynuzu kürü insallah ise yarar ilk defa yapiyorum bunlari rabbim herkesin gonlune gore versin insallah

Arkadaslar suan kendim icin incir+havuc kürü hazirliyorum eşimede keci boynuzu kürü insallah ise yarar ilk defa yapiyorum bunlari rabbim herkesin gonlune gore versin insallah
Ins isa yarar canim bende gecen ay sogan kuru yapmistim 9 gun yapabildim ama esimede keci boynuzu kuru yapmistim onu zaten ara ara hep yapiyordum bakalim bat cuma ins ise yaramistir erken gebelik testi yapmayada korkuyorum

Ins isa yarar canim bende gecen ay sogan kuru yapmistim 9 gun yapabildim ama esimede keci boynuzu kuru yapmistim onu zaten ara ara hep yapiyordum bakalim bat cuma ins ise yaramistir erken gebelik testi yapmayada korkuyorum
Hadi ya insallah hamilesindir canim benim adetim pazartesi bitti o yuzden hazirlik yapiyorum ilk defa yapiyorum bakalim insallah ise yarar bir hamile kalsak artik :)

Back