- 11 Ocak 2017
- 788
- 298
- 33
- 35
- Konu Sahibi princess--3579
-
- #1.001
Ims canim valla artik cok uzuluyorum her ay aglama krizleri basladi etrafimdaki herkes hamile sanki bir ben kaldim gibiHadi ya insallah hamilesindir canim benim adetim pazartesi bitti o yuzden hazirlik yapiyorum ilk defa yapiyorum bakalim insallah ise yarar bir hamile kalsak artik :)
Walla al bendende o kadar skntı yaparak kendimize yapiyoruz aslinda ama elde degil iste sen ne kadardir istydun ne kadarlik evlisinIms canim valla artik cok uzuluyorum her ay aglama krizleri basladi etrafimdaki herkes hamile sanki bir ben kaldim gibi
Demekki zamai var canim hayirlisiyla olur insallah ya ben napim bende 3 yillik ewliyim15 aylik evliyim 2 kimyasal yasadim etrafimda sadece ben kimyasal yasadim millet pat diye hamile kaldi bide dogurdu anlamiyorum ki neden
Naptin canim doktora gittinmiamin inşallah allahım herkesin gönlüne göre versin yarabbim... yaptığım tek sey adet bittikten sonra gün aşırı ilişki elbet bi yumurtaya denk geliyo kızlar... kabul ediyorum sıkılıyo insan gün aşırı ilişkiden ama yapacak bişi yok bebişlerimiz için herşey..
Gunaydin canim belirtilerin sanki adet sancilari gibi ama şoylede bisi war hamile kalinca ilk belirtiler adet sancilariyla ayniymis oyle soyluyolar ama tam detay bilemiyorumGünaydın Kızlar benim yumurtlama tarihlerinden sonra gögsüm şiş hassastı sonra şişliği biraz azalmıştı ama ucu sızlıyordu damarlar belliydi şimdi şişkinlik yine var ve damarlar yine belli kasık agrım ara ara geliyor ve bacağıma vuruyor. Kasıklarımda ve alt karnımda sertlik var İki haftadır farklı akıntım var ama göğsün ucundaki sızı azalmış hatta bitmiş gibi. gittikçe göğüs hassasiyetim azalıyor sanki.düşükten sonra 1 ay oldu bugün. 6 ocakta adet tarihim diye düşünüyorum. Sizce göğüs hassasiyetinin azalması hamilelik şüphesi için olumsuz bir durum mu
Benim düşük yapmadan önceki belirtilerime çok benziyor o yüzden acaba dedim bakalım hayırlısı olsun gönül tabi ki hamile kalmayı ister :)Gunaydin canim belirtilerin sanki adet sancilari gibi ama şoylede bisi war hamile kalinca ilk belirtiler adet sancilariyla ayniymis oyle soyluyolar ama tam detay bilemiyorum
Insallah oyledir hakkimizda hayirlisi olsunBenim düşük yapmadan önceki belirtilerime çok benziyor o yüzden acaba dedim bakalım hayırlısı olsun gönül tabi ki hamile kalmayı ister :)
Ins ikimizinde tez zamanda olur canimDemekki zamai var canim hayirlisiyla olur insallah ya ben napim bende 3 yillik ewliyim
Amiiin insallahIns ikimizinde tez zamanda olur canim
ben de ocak ayında tüp bebeğe başlıyorum inşallah adetimi bekliyorumarkadaşlar bu ay tüp bebek tedavisi göreceğim dualarınıza ihtiyacım var.
tüp bebek tedavisi görüp hamile olan var mı ?
aaa benim buayın 8 inde olucak .ben de ocak ayında tüp bebeğe başlıyorum inşallah adetimi bekliyorum
dokuz eylül-izmir. tahminim 17 ocak olabilir adetimaaa benim buayın 8 inde olucak .
ilkkez adetimi bekliyorum yaa inanamıyorum senin ne zaman canım. karşılaşırız inşallah nerde hastanenen.
merhabalar kızlar, benim de adetim 15 gün gecikti, idrar testi yaptım bi hafta kadar önce negatif çıktı, aynı gün kan verdim 0,94 çıktı. bir haftadır da ara ara lekeleniyorum. Sizce neden olabilir, 3 aylık evliyim ve korunmadık hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?