2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Ekliyorum :)

Şubat ayı 2 bin tl :)
Tamamdir :)
son durum subat birikim 250 dolar+1 gram altın+500 tl M Maleficent2012
Tamamdir canim

Bnm bu ayda birikimim yok hatta kumbaradaki paradanda harcadim:olamaz: mart ayindan umutluyum

Insallah martta duzene girer canim

M Maleficent2012 canım benim şubat birikimimi 2 ata altın olarak yeniler misin

Tamam canim

mart ayı hedeflerini yazacak miyiz
Evet canim yarin subat bildirimleri kapatip mart hedefleri acariz

kredi kartını açtırdım.Yine birikimim azaldı.Ama kararlıyım mart ayında 4.000 hedefim

Canim neden actirdin ki bak birikimin azalmis

canım eksıgım yok ama bırıkımlerin toplamı yaklasık 10gram yapıyo gibi kupa alabılırmıyım:halay:
Hemencecik verdim :))

Kizlar bilgisayardan giren varsa hedefini bildirmeyenleri etiketleyebilirmi baya cok kisi telefondan zor olacak gibi size zahmet bilgisayardan copy paste yapsa bir yiğido :KK23:

Sagol canim <3

Tamamdir

Kızlar bu arada eksiklik yanlislik vs olduysa bana bildirin duzenleyim olur mu ?

Mart hedeflerini alabilirim kizlar

4 gr altın almayı hedefliyorum. Ama daha fazlası için uğraşıcam tabi

Nisanda açıköğretim sınavım var çok masrflı oluyo bizim için. İki gün boyunca araba kiralayıp merkeze gidip geliyoruz. En fazla 1 gr alabilirim nisanda

Aaaaaaa kızlar hepiniz burda toplanmışsınız ya :KK57: M Maleficent2012 canım bu topiğe katılmamısım nasıl olur :eek: son bikaç aydır borç ödemeye ve ziynet altın takı almaya kendimi verince birikim yapmakta zorlandım ama bu aydan itibaren sahalara hızlı bir dönüş yapıyorum nasipse en az 10 gr lık bir bilezik alma hedefim var canım benide eklersen sevinirim :KK52: bu arada geçmiş sayfalarda erkek arkadaşınla yaşadığın sorunu okumuştum herşey olacağına varır canım yasın çok genç anladığım kadarıyla hakkında hayırlısıyla gönlündeki aynı olur inşallah :dua:

4 gr altın almayı hedefliyorum. Ama daha fazlası için uğraşıcam tabi

Nisanda açıköğretim sınavım var çok masrflı oluyo bizim için. İki gün boyunca araba kiralayıp merkeze gidip geliyoruz. En fazla 1 gr alabilirim nisanda

kredi kartı kullanmayıp borçlar azaldı hedefi büyük tutup
28 gr 20 euro diyorum:bicak:

Marta yaz canım
Ev almak:hamarat:
2.500 TL 2 gram 25 usd

Tamamdir kizlar yazıyorum:)

Aaaaaaa kızlar hepiniz burda toplanmışsınız ya :KK57: M Maleficent2012 canım bu topiğe katılmamısım nasıl olur :eek: son bikaç aydır borç ödemeye ve ziynet altın takı almaya kendimi verince birikim yapmakta zorlandım ama bu aydan itibaren sahalara hızlı bir dönüş yapıyorum nasipse en az 10 gr lık bir bilezik alma hedefim var canım benide eklersen sevinirim :KK52: bu arada geçmiş sayfalarda erkek arkadaşınla yaşadığın sorunu okumuştum herşey olacağına varır canım yasın çok genç anladığım kadarıyla hakkında hayırlısıyla gönlündeki aynı olur inşallah :dua:

Amin hakkımda hayirlisi ne ise o olsun diye dua ediyorum bende bakalim :) .

Hedefini yaziyorum aradabir girip hedefin ile ilgili bilgi verebilirmisin birikim nasil gidiyor vs :)

Canlar bu gun subat hedef bildirimlerini kapatıcam ama konuyu sıkı takip eden ama hedef bildirimini yazmamis oldugum cok sayida kisi var belki ben gözden kacirmis olabilirim belki de sizler yazmayi unutmuş olabilirsiniz hedeflerinizi yerine getirdiniz mi acaba :)

E Esila09
sererbah sererbah
@Seyhan77
E eegem
Melegimm_2 Melegimm_2
@Pembegomlek
@Mery_Mery
C Combativeenemy
Kafam-karisik Kafam-karisik
S Selutbar
@All_ız_well
K kereviz salatasi
@angel51
A ay-isigi

Kızlar listede konuyu sıkı takip edip yazan kisiler var belki bildiri yaptilar ama ben gormedim bilemiyorum fakat bildiri verip hiç topige ugramayan sadece ismini yazdirip birakan arkadaslarda var bi kereye mahsus yazdim herkesi ama bildirim yapmayan ismini yazdırıp sonra ilgilenmeyen ugramayan kişileri bir daha tek tek yazmayacagim lutfen dikkat edelim buna .

X