2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

M Maleficent2012 hosgeldin
Kk yoneticilerin adaletli oldugunu bende dusunmuyorum. Durduk yere cok yere ban yemisligim vardir. Ama bn buraya onlar icin degil kendim icin giriyorum. Onlar yuzunden de buraya yazmayi birakmam.
Sende oyle dusun takilma bile bosver
Haklısın öyle bir anda üzüldüm yani çünkü ben haklıyım.demiyorum ama bana sataşan birine kendi uslubuna uygun cevap verdim banlanacaksak ikimizde banlanmaliydik tek ben banlaninca bi tuhaf hissettim

M Maleficent2012 canım dur durduğun yerde, tek kiblenen msjına bakılmıştır muhtemelen .. Oralara bende bakıyorum bazen ama kızların da dediği gibi gereksiz msjlara cvp yazınca olmuyor..
Bazen bunalıyoruz sıkılıyoruz düşünüyoruz girmeyelim artık iptal olalım diye ama kızlar da söylemiş zaten kendimiz için girmek gerek ,gaza geliyoruz çünkü..
Aynen oyle bundan sonra bulaşmayayım bari o kisma sadece okuyum

Aynen öyle kendimiz için
Misal ben ilk evlendiğinde 7 yıl kadar önce birikim topigind Farmasi diye bir öğretmen vardı onun topigini okuyup birşeyler yapıyordum sonra bıraktım buraları.
Geri döndüğümde çok üzüldüm hep takipte kalmaliydim.
Bugün mesela ev bakarken yine aklıma geldi o gün burada kalıp birikime az çok demeden devam etseydim bugün maddi anlamda hayatım daha farklı olabilir, şimdiye kadar evimi almış olabilirim. Hiç birşey olmasa en az 35bin civarı daha peşinata ekleyecek param olurdu.
Yani özetle birikim topiklerden ayrilmayin

Aynen öyle kendimiz için
Misal ben ilk evlendiğinde 7 yıl kadar önce birikim topigind Farmasi diye bir öğretmen vardı onun topigini okuyup birşeyler yapıyordum sonra bıraktım buraları.
Geri döndüğümde çok üzüldüm hep takipte kalmaliydim.
Bugün mesela ev bakarken yine aklıma geldi o gün burada kalıp birikime az çok demeden devam etseydim bugün maddi anlamda hayatım daha farklı olabilir, şimdiye kadar evimi almış olabilirim. Hiç birşey olmasa en az 35bin civarı daha peşinata ekleyecek param olurdu.
Yani özetle birikim topiklerden ayrilmayin
Evet birikim topigi için durmalıyız çünkü dışarıda bu kadar birikim hevesli aynı amaclı kisileri bir arada bulmak cok zor birbirimize baka baka biriktiricez insallah

O zaman yeni, yeniden, tekrardan hoşgeldin canım :)[/QUOTE
Yeni , yeniden , sıfirdan hosbuldum ahaha :)))

Bdv de cok gicik tartismalar var.
Arti orda bize çirkefleşenler de sıkı takipcilerimiz:KK14: yani bu topikte birsey yazmiyorlar ama takipteler​

Aynen öyle çünkü buraya karışamıyorlar kimse kaale almayacak biliyorlar o sınırlara girince saldırıya geçiyorlar :))

Arkadaşlar buyrun banlanma sebebime bakın. Konu sahibinin derdi ev arkadaşları ile bende kendi ev arkadaşlarım hakkında yorum yaptım ve alakasız bir üye gelip bana sen pasaklı olanlardan misin hatta ileri giderek hani şu klozette b*k parcasi olanlar konu sahibinin bahsettiği dedi . Yoruma bakarmısınız bende onun üslubuyla ona cevap verdim ve sonradan hatta yanlış anladığımi düşünerek özür diledim ve yorumumu duzelttim ama banlanan ben oldum bu nasıl bir şey? Gayette doğru anlamışım üye bildiginiz durup dururken bana sataşmış banlanması gereken kim di acaba ? Üyeliğimin iptalini istiyorum . Böyle adaletsizliğe hayatımın hiç bi yerinde katlanmadigim gibi burada da katlanmam . Sevdiğim , özel mesajlastigim ve paylaşım yaptığım arkadaşlarim sizler hakkınızı helal edin .
Heyyy nereye ya olur mu öyle şey üyelik iptali falan
Haksız yere ban yediğimiz çok oluyor gerçekten ama gidilir mi öyle hemen

Bak ne güzel samimi bir ortam kurduk burda. Daha ne kupalar kaldırıcaz :KK51: sensiz olmaz birikim topikleri

Heyyy nereye ya olur mu öyle şey üyelik iptali falan
Haksız yere ban yediğimiz çok oluyor gerçekten ama gidilir mi öyle hemen

Bak ne güzel samimi bir ortam kurduk burda. Daha ne kupalar kaldırıcaz :KK51: sensiz olmaz birikim topikleri
:oops: yok zaten iptal etmeme kararı aldım gerçekten doğru demin bir arkadaşımız örnek verdi ya 7 yıl önce buraya üyeydim ve birikim topigini bırakmasaydım 35 bin tl param fazladan olurdu diye çok doğru düşündüm de tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali neden üyeliğimi iptal edip burda minik minik biritirip güzel işler yapabileceğim yerde küsüp gideyim ki çok haklisınız hepiniz :KK19:

:oops: yok zaten iptal etmeme kararı aldım gerçekten doğru demin bir arkadaşımız örnek verdi ya 7 yıl önce buraya üyeydim ve birikim topigini bırakmasaydım 35 bin tl param fazladan olurdu diye çok doğru düşündüm de tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali neden üyeliğimi iptal edip burda minik minik biritirip güzel işler yapabileceğim yerde küsüp gideyim ki çok haklisınız hepiniz :KK19:
Ay ben biraz geç gördüm. Bdv ye arada bende bakıyorum konuları okuyup geçiyorum. Yorum yapmıyorum hiç.
Aman ne gideceksin dediğin gibi tavşan dağ misali.
Hiç yorum filan yapma oralara. Millet dalaşmaya yer arıyor. İnsanlar acayip artık maalesef :S

Ay ben biraz geç gördüm. Bdv ye arada bende bakıyorum konuları okuyup geçiyorum. Yorum yapmıyorum hiç.
Aman ne gideceksin dediğin gibi tavşan dağ misali.
Hiç yorum filan yapma oralara. Millet dalaşmaya yer arıyor. İnsanlar acayip artık maalesef :S
Aynen öyle:)) bende daha yapmam yorum

M Maleficent2012 şimdi girebildim nete uyku tutmadı ve siz geldiniz aklıma bak burası gibi yok
hg cnm gözlerimiz seni aradi. sen takılma bazı durumlara burda gayet hoş bir ortam var ve amacımız birikim ve gelecek
bunu beraber daha iyi yapıyoruz. sıkma güzel canini :anne:balık sarildim kocaman sana:halay:salla gitsin:KK71:

M Maleficent2012 şimdi girebildim nete uyku tutmadı ve siz geldiniz aklıma bak burası gibi yok
hg cnm gözlerimiz seni aradi. sen takılma bazı durumlara burda gayet hoş bir ortam var ve amacımız birikim ve gelecek
bunu beraber daha iyi yapıyoruz. sıkma güzel canini :anne:balık sarildim kocaman sana:halay:salla gitsin:KK71:
Abooo sabah sabah sarılmamıda aldım gün sevgi dolu başladı artık gule oynaya gecer :))

Maleficient, gitme diyecektim ama geç kalmışım. Gitme hiç bir yere :)
Daha burada güzel, birikim dolu günlerimiz olacak!

Buradaki arkadaşlıkları reelde bulamıyor insan maalesef :KK43:
Birikim yaptığımızı duyan olsa; ya kıskanılır nazar eder ya pinti muamelesi yapar..

Ben çok yazamıyorum, çok kıdemli de değilim burada ama gitmemene çok sevindim, bunu bil :KK200:

Maleficient, gitme diyecektim ama geç kalmışım. Gitme hiç bir yere :)
Daha burada güzel, birikim dolu günlerimiz olacak!

Buradaki arkadaşlıkları reelde bulamıyor insan maalesef :KK43:
Birikim yaptığımızı duyan olsa; ya kıskanılır nazar eder ya pinti muamelesi yapar..

Ben çok yazamıyorum, çok kıdemli de değilim burada ama gitmemene çok sevindim, bunu bil :KK200:
oyyyy cok teşekkür ederim ben sizleri gerçekten çok seviyorum . ❤
Aynen öyle yani şu an dışarıdaki çevrem ile magazinden konuşabilirim , eğlence , eğitim , alışveriş ama oturup birikimden konuşsam amaaaan bosver nasıl biriktiricez zaten yetmiyor muhabbeti oluyor bende hiç uğraşmıyorum bile onlarla burada daha eğlenceli oluyor birikim yapmak herkes aynı kafada

X