2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Kizlar esim maasıni aldi, ev kredisini, faturalar ve kredi kartini ödedik. Bir de 100 euro aldık. Ben ayin 15inde maas alacağım, eşim de 3 ayda 1 çift maaş aliyor o da 15inde alacak onu araba borcumuz icin biriktireceğiz. Arada benim 2-3 gram altıni da alacağim. Bu hedef benim kendim için ayirdigim hedef kirli çıkı olarak...

Kizlar esim maasıni aldi, ev kredisini, faturalar ve kredi kartini ödedik. Bir de 100 euro aldık. Ben ayin 15inde maas alacağım, eşim de 3 ayda 1 çift maaş aliyor o da 15inde alacak onu araba borcumuz icin biriktireceğiz. Arada benim 2-3 gram altıni da alacağim. Bu hedef benim kendim için ayirdigim hedef kirli çıkı olarak...
İnşallah:KK200:

Kizlar valla iyi gidiyordum şu son bir iki ay indirim furyasına denk geldim, alışveriş cazip geldi.Almaya almaya motivasyonum erimişti.
En azından bir şeyi alirken iki hatta üç kere düşünüyorum.Pat diye almıyorum.Fiyat performans içerik oranına falan bakıyorum.Bu topiklerin birikim ötesinde bilinçlendirme payı da var kesinlikle.

Bende kendime kazak degisik esarp ve salllar almak istiyorum.
Eleme yapaym oyle alicam

Canım ihtiyacın varsa almak zorundasın tabiiki . Ama abartmadan al dikkat et şahsen ben 1 aydır tek bir çorap dahi almamışımdır:) çünkü farkettimki fazla fazla var herşey sırf almak icin alıyormuşum almamaya karar verdim demekki almasam da olurmuş 1 aydır almadığıma göre
Bende gecen seneden beri almiyorum corap
Taaa dugun zamani almistik.
Onlaei kullaniyorum

X