2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Bunalıyorum cevap yok mu

ben de ya sırf bu forumun heyecanı ile beklemek zorlaşıyo :)) ayın 15 i gelsin sadece o gün önemli altın alınca rakatlıcam:oha:
Ya ben bişey sorcam benim bireysel kredi vardı şuan 5000 tl ödemesi kaldı aylık 600 tl ona gidiyor 9 ay taksit kaldı beni kısıtlmıyor ödenip gidiyor ama şimdi düşündüm de aylık 2500 biriktireceğim e iki ay biriktirip bunu kapatsam sonra 3000 bin lira şeklinde birikim yapsam daha mı mantıkli olur

Ya ben bişey sorcam benim bireysel kredi vardı şuan 5000 tl ödemesi kaldı aylık 600 tl ona gidiyor 9 ay taksit kaldı beni kısıtlmıyor ödenip gidiyor ama şimdi düşündüm de aylık 2500 biriktireceğim e iki ay biriktirip bunu kapatsam sonra 3000 bin lira şeklinde birikim yapsam daha mı mantıkli olur
Ah dostum tam adamına sordun ben kredi işinden gram anlamıyorum nasıl daha uygun olacağını bile çözemiyorum para biriktirmeyi biliorum ama hesap yapmayı bile bilmiyorum
Evimizin kirasını bile anca ezberledim üzgünüm ama bu mesajını kopyala konu sahibine o anlar bence

Önce borcu bitirip sonra birikim yapmak bana göre daha mantikli

Sadece bak almak yok:)
Alıcam çünkü kıyafetlerimi dolabımı temizledim baya üç dört parça giyecek kaldı fakirlere verdim yaklaşık iki sene oldu bıkmıştım zaten
Şal lazım iki üç tane de tabi bi anda almıcam zaten varya bazen bi ay bakınıyorum bi tane bile karat veremiyorum :oha:

X