Bebegim beni birakmasaydi 10 haftalik olucakdi bugun.. yine icim yaniyor hic unutulmaz mi bu duygu hicmi bunu dusunmeden gun gecmez hicmi bunun hayalini dusunmeden edemez insan.. insan hic hissedemedigi yavrusunu özlermi hasret kalirmi nasil bir sey bu nasil tarifsiz bi duygu bu annelik dedikleri insan anne olmadanda 1kac gun icinde tasiyipda anne hissedermi kendini. Gecen onca zamanda hergece basini yastiga koyupda bugunde olmadi bugunde gelemedi cocugum bana dermi. Baska bebeklerin kokusunu defalarca icine cekip te insan acaba benimki nasil kokar diye dusunmeden durabilirmi yaniyor yine icim bu akşam herakşam bazen olmasa nolur derde kendini avuturmu teselli edermi edermiymis insan basa gelmeden kimse anlamazmis bu derdi inan. Sabrı daha da cok ogrenirmis insan bekleyelim belko dogar bizim icinde gokyuzunden bir bahar. Her gecenin bir neharı var.. Allahım bekleyenlere herkeze bu hasretle yasatmasn sabrinin sonunu selamet etsin yine dertlendim bu akşam .............. Anlatmaklabitmez hislerim.