2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Doktora yazdim ama adet kanamasi olabilirmi sence yine ya cnm korktum ilk defa basima geldi nirmalde hep gec adet olurum ama hic boyle olmamisdim esim iste doktor ne diyor bakim ona gore gidicez
Şimdi ben ne desem yanlış bişey olur.en doğrusunu sana doktorun söyler azıcık sabret bakalım.doktorun ne diyecek.

Reflü zor canım ALLAH kokaylık versin benim oğlum bebekliğinden beri reflüsü var hala da uğraşıyoruz kayınvalıdem 4 gün falan kalır heralde ama o 4 gün gün bana ay gibi geliyor kayınvalidemi ben daha çözemedim 12 yılda sürekli herşeye alınıyor a desem b anlıyor eskiden idare ediyordum ama nereye kadar gider böyle 4 ay öncesi çocuk konusunda bahsettim hemen ben sana dedim çok ara verdin ondan olmuyor dedi bende artık oluruna bıraktık dedim bi hamile haberi alsa yüzü falan asılıyor artık dayanamıyorum keşke hiç bahsetmeseydim çocuk konusundan kendimi geçtim birde onu teselli etmek canımı yakıyor benim acım zaten bana yetiyor onun için tedavi sürecinden hiç bilgisi yok

26 yaş Kayseri Acıbadem hastanesinde tedavi oluyorum. Daha önce üç kez aşılama için ilaç aldım ama işlem iptal oldu yumurtalar büyümedi
İlk tüp bebek iğne kullanıyorum başlangıç dozu 275 ml

Gen eğlenceler 4 sene oldu ektim var 1 tane başka yok 2 kardeşler 3 çocuğu vardı gen evlenmeden çocuklarida çok sever sırf benim olmuyo diye kendide yapmadı el bana ne der diye olsaydı keşke büyültürüz benim yokken diyodum hep rabbime çok şükür nasip olursa 2 oğlum olacak şimdi inşallah olumlu sonuç alırsın canim

Senin oglusuna da çok geçmiş olsun cnm. Neyseki kayınvalide çok kalmayacakmis çabuk gecer cnm. Ne derse He de geç canını sıkma. Çocuk konusunu acarsa da ne zmn vercegini Allah bilir de. Ki gerçekten zaten öyle Rabbim ol demedik ten sonra hiçbişey olmaz hersey onun elinde. İnsanlarımız bunu bilmiyorlar mi anlamıyorum. Bol bol dua edelim hepsi geçecek inş cnm sende ikinci bebisin i inş kucağına alırsın.

Maşallah canım allah tamamina erdirsin inşallah Banada nasip etsin rabbim cuma günü transferim olucak dualrinizi eksik etmeyin

Maşallah canım allah tamamina erdirsin inşallah Banada nasip etsin rabbim cuma günü transferim olucak dualrinizi eksik etmeyin
Canım ananas ye mutlaka 1 2 dilim çiğ kabak çekirdeği çitle ayaklarının altına yastık koy uzan test gününe kadar elinden geldiğince iş yapma gün de yarim saat evin içinde dolaşan yeter rabbim gönlüne göre versin

Canım benim çok teşekkür ederim tavsiyelerin için Allahın izniyle uygulayacagim..Havuç suyu da iyi gelir diyorlar bu sefer onuda yapıcam inşallah bu sefer nasip olur

Canım benim çok teşekkür ederim tavsiyelerin için Allahın izniyle uygulayacagim..Havuç suyu da iyi gelir diyorlar bu sefer onuda yapıcam inşallah bu sefer nasip olur
Onu unuttun canım 12 kilo havuç suyu içtim bu arada edin almış vur deyince öldürdü sağolsun makineden geçirdik sabah akşam 1 bardak içtim ben inşallah sifa olur şimdiden içebilirsin onu

Onu unuttun canım 12 kilo havuç suyu içtim bu arada edin almış vur deyince öldürdü sağolsun makineden geçirdik sabah akşam 1 bardak içtim ben inşallah sifa olur şimdiden içebilirsin onu
Evet evet kesinlikle deniyecegim inşallah burda pozitif haber vermeyi rabbim hayırlısıyla nasip eder teşekkür ederim tekrar tavsiyelerin için Allah razı olsun

;"Mucizemolsan, post: 56443801, member: 834109"]Evet evet kesinlikle deniyecegim inşallah burda pozitif haber vermeyi rabbim hayırlısıyla nasip eder teşekkür ederim tekrar tavsiyelerin için Allah razı olsun
SEndende canım allahım büyük karnına elini koyup el mübdi oku sürekli el halik oku inşallah faydası olur

Kızlar bana yardımcı olur musunuz 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldu.
Transferin
10.günü 288.5
12.gün 630.7
14.gün 1019
16.gün 1990
Sizce değerler nasıl. 14.gün 2 ye katlanmadı değer acaba sağlıklı bir artış değil mi?nette en az %60 artış olmalı diyor 3.testimde %61 artış olmuş evet ama sağlıksız bir gebelik midir çok korkuyorum sevinemedim bile dünde yaptırdım en son %95 artmış ama tam iki katı değil

Canım benimde değerlerim tam iki katı artmadı şükür bi terslikte olmadı kendi kendine sıkıntı yapma.

Saol canım cevap verdiğin için inşallah sağlıkla devam eder kalp atışını da duyabilirim bende bilemedim açıkçası o yüzden çok taktım kafama hayırlısı
Canım benim değerlerim de şöyleydi.9.gün 64.30
12.gün 129.90
14.gün 223.60
17.gün 701.90
21.gün 3.457.50 çıkmıştı birde hep 2 gün arayla değil yani 3 gün 4 gün arayla olanlarda var inşallah sende kalp atışını duyarsın canım yeterki kendini strese sokma.rahat olmaya çalış stres kötü etkiler.

Canım senin güzel artmış yani düzenli gayet maşallah. 4 gün arayla olan da fazla bile artmış 17.gün 701 19.gün 1400 desek 21.günde 2800-2900 senin gayet iyi yani. Benim 3. Testim %61 artmış o kafamı karıştırmıştı ama neyse artık bekleyecez bakalım kalp atışını stresten uzaklaşmam şart

Canım inşallah duyacaksın rabbim bu kadarını nasip etti ya geriside gelir yeterki sabırlı ol bol dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…