2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Canım senın belırtılerın nelerdı karında baloncuklar patladı 9 gün belırtın neydi
Evet cnm bnm bildiğim o ilaçlardan oluyor. Az kalmis sonuca 5.gün ebmriyosuysa idrar testinde bugün çıkar. Ama çıkmazsa hemen üzülürüm diosan kanı bekle derim. Stres yapma. ALLAH gönlüne göre versin kuzum.

Cnm 3 gun evin içinde kalsan daha iyi bence arada yürü. Ben 3 gun evden cikmadim dinlenerek geçirdim arada yürüdüm kan gitmesi gerekiyormuş. Dışarıya sonrasında çıkıp gezineblirsin fazla yormadan. Belirti için çok erken. Onlara takılma. Beta hcg salgılanmasında sonra belirtiler başlıyor. Güzel sonuçlarını paylaşman dileğiyle...

Bugün de geçsin ondan sonra çıkayım madem. İnsan sıkılıyor evde otur otur ama yapacak bir şey yok . Her şey evlatlarımız için , inşallah güzel sonuçlar alırız . Teşekkür ederim cevabın için

Canım 7 gün test yaptım başta çıkmadı sonra kurudukça sılık bı çizgi oluştu bilmiyorum yurtdısındayım Burdakı doktorlar kan gününde yapıyo önceden çıksa bile demiyo

Evet sorma bende çok sıkılıyorum. Okullarda kapandı çalışıyorken nasıl geçiyor anlamiyordum. Aman bebişlerimiz sağlıkla gelsinde hepsi gecer kuzum.

Hayirli olsun cnm tedavin. İnş yumoslar in sana sımsıkı tutunsun. Rabbim yardimcin olsun..
Amiinnn canım ama kendimi çok garip hissediyorum sanki her an bir olumsuzluk olucakmış gibi sende de olumsuzluk oluyormuydu sanki her an vazgeçicekmişim gibi geliyor sanırım korku dan her zaman hayal kırıklığı olunca yine mutsuz olucakmışım gibi geliyor bu gün nedensiz çok mutsuzum lütfen dua et ....

İnan bana hepsi geçecek. Ben hep dua ettim elim karnimda onun benimle kalacağına Rabbimin bunu nasip edeceğine hep ınandim. Şükür öyle de oldu. Benmde önceden olumsuzluklarım var. Çok uzuldum ,ağladım ,yıprandim. Bana hayal gibi geliyordu gerceklesmeşi mümkün değil gibi. Ama suan o hayali yaşıyorum. Rabbim inş kucağıma almayi da nasip eder. Sende hayalini yaşayacaksın. Yeterki inan ve güçlü ol. Rabbim seninde yüzünü güldürecek. Dualarim seninle...

Bu arada ozel değilse sizde sorun ne? Hangi şehirde sin? Bu tedavide merkez ve Dr çok önemli. Umarım iyi bir seçim yapmissin dir. Çünkü ben daha önce arastirmadan yaptırdım cok yipratti o surec.

Bu arada ozel değilse sizde sorun ne? Hangi şehirde sin? Bu tedavide merkez ve Dr çok önemli. Umarım iyi bir seçim yapmissin dir. Çünkü ben daha önce arastirmadan yaptırdım cok yipratti o surec.
Canım benim ne özeli özel mi kaldı birbirimizle dertleşmesek delirir insan canım ben yaklaşık 7 aydır git gel yapıyorum tahmin edersin ki ilk önce normal bir kadın doğumcuya gittim görünürde bir sorun yok acele etmeyin falan dedi ( bu arada ilk ocak da gitmiştim ) olmazsa 3 ay sonra gel dedi olmadı gittik klomen ve çatlatma iğnesi denedik nisanda olmadı bir de kist oluşturdu sonra doktor değiştirdim medicana hast.tüp bebek bölümüne gittim dr.yumurta sayın yaşına göre az dedi bu arada 33 yaşındayım kist için fitil verdi kullandım mayıs da kontrole gittim yine yumuta kontrolü başka hiç bişey yok bidahaki ay aşılama yada tüp e geçelim dedi bu arada dr. Bende güvensizlik oluşturdu ama yine de güvenmek istedim bu sabah randevu için aradım yarın gel bu arada ilaçları ben getirteyim yarın eczane kapalı olur dedi düşünsene daha benden ne kan aldı ne de başka şey neye göre ilaçların dozunu ayarlayacak eşimde kızdı dr.öyle şeymi olur ortada ne tahlil var ne biley karadüzen olmaz dedi bu sefer sürekli takip ettiğim bir tüp bebek merkezi vardı novafertil orayı dr.dilek hanımdan randevu aldım ( bu arada dilek hanımı rüyamda görmüştüm ) nasip işte döndük dolaştık orda karar kıldım burası hastane içinde bir yer değil sadece tüp bebek üzerine bir hastane inşallah RABBİM utandırmaz birde amh biraz düşük canım yaaa yaşadıklarım bunlar canım anlıycan boşu boşuna 7 ay geçti yani tam olarak sorun bu diyen olmadı yarın belli olucak bakalım bu arada ben konyadayım canım 3 yıl önce tayinimiz buraya çıktı senin neydi canım sorun inan sorduysam da unuttum umarım sıkmamışımdır seni biraz uzun oldu.......

Yok cnm ne sıkmasi olur mu öyle şey. O dr nasıl bir Dr mus kan almadan tetkik yapmadan gel ilaç getireyim diyor. Cnm sadece tüp bebek olan merkeze git yani normal bi hastene olmasın. Dilek hanim dediğin yer iyiyse inş ruyanda da görmussun hayırlara vesile olsun. Ah cnm bnde ne 7 aylar geçti evliliğin 7.yılındayim. sende sabret inş karşılığını alacaksın. Eşimde sorun yok. Bnm sol tupte sıvı birikimi vardı laporoskopi ameliyatı oldum 2 olumsuz aşılama bi olumsuz tup bebeğim oldu. ameliyattan sonra normal yolla bekledik yine olmadı cnm. Ama kısmet kader şimdi nasip oldu. Daha çok yeni 4 hafta 4 günlük . Ayın 18 inde kese görmeye gidicez inş kalbim pir pir korkuyorum bi yandan sanırım kalp atışını duyana kadar rahat edemiycem. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Sana da bekleyen Tüm arkadaslara da sağlıklı hamislik nasip etsin cnm.

Aminnn canım inşallah hepimiz çıktığımız bu yolda hayallerimize kavuşuruz sen bu yoldan mutlu ayrılıyorsun inşallah dilerim arkandan bizler de mutlu sona ulaşırız ALLAHIM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bazı hastahaneler insanları para makinası olarak görüyor heycanlar hiç bitmez canım tedaviye başlarsın bir teansfer olsam dersin sonra kesesini görsem dersin sonra kalp atışlarını duysam dersin sonra bir an önce doğsa dersin sonra bir an önce büyüse dersin hasta olur hemen iyleşsin diye sabahlara kadar dua edersin sonra güzel bir okul hayatı olsun güzel bir mesleği olsun canım bak benim 11 yaşında oldu oğlum hala sanki gözümde yeni doğan bebek annelik böyle bir şey işte canım bak ben oğlum kardeş istiyor diye uğraşıyorum ( tabiki kendim de istiyorum ) ama aklıma oğlum soktu yani çocuklarımız 30 yaşında bile olsa annleri için hale bebek yaniii anneliğe hoş geldin canım

Maşallah kuzum oğlun olduğumu bilmiyordum. Allah uzun ömür ve Baht açıklığı versin. Aminn cnm çok tsk ederim. İnşallah bende bu duyguyu yaşamak için sabirsizlaniyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Aratmasin çok zor.

Kızlarrrr bugün adet oldum bayramın 1. Günü bekliyordum ama erken geldi yarın doktora gidiyorum büyük bir ihtimalle tedaviye başlanıcak lütfennn dualarınızı bekliyorum ....
Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun tedavin cnm...Rabbim bu süreçte yardımcın olsun ve sonu pozitif olsun inşallah...

Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun tedavin cnm...Rabbim bu süreçte yardımcın olsun ve sonu pozitif olsun inşallah...
Sağ ol canım bu gün gittik tedaviye başladık hayırlısıyla uzun protekol olucak canım rahimde polip varmış p.tesi histereskopi olucam aynı zamanda 1 ay doğum kontrol hapı verdi birde temmuz 4 de lucrin verdi anlıycan 45 günlük ön hazırlık var bir sonraki ay iğnelere başlanıcakmış ne zormuş bu süreç......

Hayırlısı olsun, histereskopiden sonra ki ay şans daha da artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…