- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.321
Hayirli olsun transferiniz. Kac yumurta toplandi. 2. Gun embriyosumu transfer edildiKizlar bugun bana transfer yapildi. Doktor carsamba demisti bugun apar topar cagirdilar. 2 tane kalmis 5.gune yasamaz diye riske girmek istemisler galiba. Yani benim anladigim buydu. Doktor fazla olsaydi beklerdik ama gerek yok dedi. Aslinda 3.gun istiyordum ben de fakat yine de uzuldum sanki. Hayirlisi artik ne yapalim.
Tesekkur ederim canim.en son 9 taneydi. Bugun 2 tane kalmis. 3.gun embriyosuHayirli olsun transferiniz. Kac yumurta toplandi. 2. Gun embriyosumu transfer edildi
inşallah çok teşekkür ederim...evet öyle diyorlar...Histereskopi ile 5 dakikalik bir operasyon korkma sadece 1 adet uzatir tedavini hem önceden histereskopi olmak tutunmada avantaj oluyormus. Doktorun rahime çizik de atar belki
sabırsız belki senin karnında büyümek istemiştirKizlar bugun bana transfer yapildi. Doktor carsamba demisti bugun apar topar cagirdilar. 2 tane kalmis 5.gune yasamaz diye riske girmek istemisler galiba. Yani benim anladigim buydu. Doktor fazla olsaydi beklerdik ama gerek yok dedi. Aslinda 3.gun istiyordum ben de fakat yine de uzuldum sanki. Hayirlisi artik ne yapalim.
Merhaba canım
Canim benim hakkinda hayirlisi.senin icin dua edeceyim.İnşallah canım
En büyük destekçim sizlersiniz
Allah razı olsun
Teşekkür ederim canım benim
İnşallah kolay geçer
Canim benim hakkinda hayirlisi.senin icin dua edeceyim.
Canim benim hakkinda hayirlisi.senin icin dua edeceyim.
Genelde 11. Gün bakıyorlar. Hadi bakalım sayılı saatler kaldı inşallahhh sevindirici haberlerle gelirsin. Hemen yaz merak ettirme canımaslında 12. güb diyorlar ama bn 11. gün kan verdim doktorumla paylaştım sıfır çıkmıştı ilaçları kesmemi söyledi bn ikinciye 10. gün yada 11. günde kanda bakacağım.
Hayrli olsun canim.insallah burdan anne olcam diyecek gunu bekliyorumÇok sağol
canım tedaviye başladım
Yarın toplama var
Hayırlı olsun canım hakkında. Güzelce döllenip, bölünsünler inşallah. Habersiz bırakma canım.Merhaba canım
Benim toplama yarın
Çatlatma iğnesini oldum
Hayırlı olsun canım hakkında. Güzelce döllenip, bölünsünler inşallah. Habersiz bırakma canım.
İnşallah arkadaşımHayrli olsun canim.insallah burdan anne olcam diyecek gunu bekliyorum
Canım benimde 4. GünümKızlar transferin 4.günündeyim 5.gün embriyosu göğüslerim bugün baya acımaya başladı ama transfer günü dahil 5 tane prognex iğne vuruldum bugün bitti yarın vajinal kapsüle devam edicem bu iğne mi göğüs acısı yapıyor acaba kullanan var mı?
Ben iyim. Çalisyorum .mutluyum cok sukur.
Hayırlı olsunnnnKizlar bugun bana transfer yapildi. Doktor carsamba demisti bugun apar topar cagirdilar. 2 tane kalmis 5.gune yasamaz diye riske girmek istemisler galiba. Yani benim anladigim buydu. Doktor fazla olsaydi beklerdik ama gerek yok dedi. Aslinda 3.gun istiyordum ben de fakat yine de uzuldum sanki. Hayirlisi artik ne yapalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?