- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #1.361
negatif tüp bebek sonrası kendiliğinden hamile kalan duydunuzmu akabinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duymadim ama illaki vardir kuzuu.. nitekim yaradan ol der ve olur.... mucizeler hep vardirnegatif tüp bebek sonrası kendiliğinden hamile kalan duydunuzmu akabinde
bnde konduramıyorum inş çabuk adet olurum böyle olunca insan ne yapacağını bilmiyor .bir anca önce tedaviye başlamak istiyorumDuymadim ama illaki vardir kuzuu.. nitekim yaradan ol der ve olur.... mucizeler hep vardir
Guzel haber aliriz insallah ...Seninde mi 4 Ocakta yapıldı canım. Benim yazın kimyasal olmuştu testte gördüm öbür gün silikleşti kanda pozitif çıktı ama düşültü değer 2 gün sonra daha da düştü.O zamanda vardı göğüs ağrım jel kullanıyordum ama yanıyordu öyle böyle değil şimdi de sızladı baya tüm gün. Onun harici gün içinde bel ağrısı var birde ara ara tam köşe kısmı bacakla kasık arası bi sızı giriyor Rabbim boş çıkartmasın..Ben yarın vajinal kapsüle geçiyorum.9.günümde evde test yapıcam inşallah pozitifi görelim takipteyim
Aynn bende insan bekleyemiyor benim ilk tedavim olmasina ragmen cok istekli ve umutluyum .. cok destek oldu burdaki arklar .. hayirlisiyla insallah hepimiz mujdeleriz kuzum burdanbnde konduramıyorum inş çabuk adet olurum böyle olunca insan ne yapacağını bilmiyor .bir anca önce tedaviye başlamak istiyorum
aynen evet burada insan biraz rahatlıyor tek başına olmadığını görüyor.Aynn bende insan bekleyemiyor benim ilk tedavim olmasina ragmen cok istekli ve umutluyum .. cok destek oldu burdaki arklar .. hayirlisiyla insallah hepimiz mujdeleriz kuzum burdan
döllenenler sanırım artmaz ama gün gün döllenenler düşüyor genelde bnm 16 yumurtam toplanmıştı 10 tane döllenmişti 1. günde 10, ikinci günde 8 , üçüncü günde yine 8 , dördüncü günde 5 kalmıştı.Kızlar günaydın dün yumurtalar toplanmıştı şimdi doktorum aradı 12 tane toplanmıştı 6 sı döllenmiş bu döllenenlerin sayısı artarmı yada azalma olur mu?
Guzel haber aliriz insallah ...
Kızlar günaydın dün yumurtalar toplanmıştı şimdi doktorum aradı 12 tane toplanmıştı 6 sı döllenmiş bu döllenenlerin sayısı artarmı yada azalma olur mu?
Allah razı olsun canım inşallah güzel gelişirİnşallah canım senin test günün ne zaman?
Artmaz canım o gün içinde döllenen dölleniyor ama sayıyı takma kaliteli olsunlar o önemli inşallah çok güzel gelişirler
transfer edilecek kadar olsa yeter bize tabiki inşallah kaliteside güzel olur teşekkür ederim canım bilgi içindöllenenler sanırım artmaz ama gün gün döllenenler düşüyor genelde bnm 16 yumurtam toplanmıştı 10 tane döllenmişti 1. günde 10, ikinci günde 8 , üçüncü günde yine 8 , dördüncü günde 5 kalmıştı.
Çok duydum canim. Normal yolla sebepsiz hamile kalamayanlar tüp bebek tedavisinde aldiklari hormonlar sayesinde basarisiz tup bebekten denemesinden sonraki dönem kendiliginden hamile kaliyorlarnegatif tüp bebek sonrası kendiliğinden hamile kalan duydunuzmu akabinde
tabiki aralarında bir tane bile iyiyse gebelik sağlanıyor. bn çok hasta gördüm 1 yumurtası çıkıp 1 tanesi döllenip 1 tanesi transfer oldu mesala bnm 10 çıkmasına rağmen gebelik sağlanmadı önemli olan kaliteli embriyo bnce.transfer edilecek kadar olsa yeter bize tabiki inşallah kaliteside güzel olur teşekkür ederim canım bilgi için
bn sabırla bekliyorum adet olmayı. öyle bir şey olsa mucize olur hep başkalarından duyarım ama bana denk gelmezki 2yıldır doktor doktor geziyorumÇok duydum canim. Normal yolla sebepsiz hamile kalamayanlar tüp bebek tedavisinde aldiklari hormonlar sayesinde basarisiz tup bebekten denemesinden sonraki dönem kendiliginden hamile kaliyorlar
Senden yumurta toplanirken ondan da sperm aliyorlar. Yavaşlarıyla ilgili sorun olacagini sanmam zira tüp bebek oluyor. Onun haricinde sorun yoksa bence hemen hamile kalirsin canimBenim bi sorum daha var kizlar ..ba adan sperm hangi asamada aliniyor? Benim esimde 70 nilion cikti sayi olarak ama biraz yavaslar dedi dr bi sorun olmaz demi
Sen içini ferah tut. Takinti yapma psikolojide çok önemli. Biliyorum zor ben de ayni durumdayim ama duyuyoruz etrafimizdan tamam artik olmuyor diyip önüne bakan insanlarin beklemedikleri anda hamile kaldiklarini. O yüzden başka şeylerle uğraşip kafayi meşgul etmek lazimbn sabırla bekliyorum adet olmayı. öyle bir şey olsa mucize olur hep başkalarından duyarım ama bana denk gelmezki 2yıldır doktor doktor geziyorum
aynen .. bir gelişme olursa yazarım tedaviye başlayıncada yazacağım. saol.Sen içini ferah tut. Takinti yapma psikolojide çok önemli. Biliyorum zor ben de ayni durumdayim ama duyuyoruz etrafimizdan tamam artik olmuyor diyip önüne bakan insanlarin beklemedikleri anda hamile kaldiklarini. O yüzden başka şeylerle uğraşip kafayi meşgul etmek lazim
Güzel haberler vereceğiz birbirimize 1 hafta 1 ay 1 yil... zamani geldiğinde butun bunlar unutulacakaynen .. bir gelişme olursa yazarım tedaviye başlayıncada yazacağım. saol.