2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

İnşallah
sabah toplama var
heyecan ve korku bir arada bende
Dua beklerim
Toplamada korkulacak bisey yok. Cok hafif anestezi olacak. Hatta uyandirdiklarinda uyanmak bile istemeyeceksiniz. O kadar muthis bir uyku hayatimda uyumamistim ben. toplamadan sonra beklemesi zor. Sizi surekli arayip embriyolar hakkinda bilgi verecekler. Her aradiklarinda yureginiz agziniza gelecek. Tup bebegin her asamasinda heyecan dorukta oluyor malesef

İnşallah canım
ya ilk olunca hem merak
Hem endişe hem korku
Tüm duygularım karışık

Evet canım
İnşallah kolayca geçer
Sabırsızlıkla bekliyorum
Canim agrin yumurta sayina gore olur. Eger asiri yumurtsn yoksa cok hafif kasik agrin olur. Herkesin agri esigi farklidir. Kendini sartlandirma. Bence herkesin bahsettigi kadar asiri bir agri yok. Yarin uyandiginda coraplarini hemen giy ayaklarini usutme yoksa gaz cok fazla olur. Birde ogun yorma kendini. Eger kendini yorarsan o zaman agrin olur

Yok canım yormam
Ama 2 saatlik yolculuk var sonrasında
Bakalım inşallah Kolay geçer canım

Seninde mi 4 Ocakta yapıldı canım. Benim yazın kimyasal olmuştu testte gördüm öbür gün silikleşti kanda pozitif çıktı ama düşültü değer 2 gün sonra daha da düştü.O zamanda vardı göğüs ağrım jel kullanıyordum ama yanıyordu öyle böyle değil şimdi de sızladı baya tüm gün. Onun harici gün içinde bel ağrısı var birde ara ara tam köşe kısmı bacakla kasık arası bi sızı giriyor Rabbim boş çıkartmasın..Ben yarın vajinal kapsüle geçiyorum.9.günümde evde test yapıcam inşallah pozitifi görelim takipteyim

Ben oksapar 4000 lik ve çocuk aspirini kullanıyorum.

Evet canım aynı gün inşallah sevineceğiz benimde aynı kasık ağrım ve göğüs sızıntısı ama doktorlarda ilaçlardan diyor ama biz iyi düşünelim iyi olsun canım. Ben sabredebildiğim kadar sabretmek istiyorum test için ama bakarsın senden güzel haber gelince bende yaparım

Ben önceki tedavilerimde hep 12.gün kanı bekledim ilk yazın olan tedavimde 9.gün test yaptım çift çizgi gördüm. iyi ki yapmışım dedim çünkü kimyasal oldu ama bir tutunma beta artışı olmuş onu gördüm 12.gün kan yaptırsam baya düşük çıkardı direkt negatif sanardım inşallah benim çıkar sana da umut olurum sende pozitifi görürsün

Canım bende hibor 3500 kullanıyorum kan sulandırıcı

İnşallahhh canım burdan önce hamilelikle sonra bebeklerimizle ilgili yazışırız

Yok canım yormam
Ama 2 saatlik yolculuk var sonrasında
Bakalım inşallah Kolay geçer canım
Caaaaniiimmm seni okadar iyi anliyorum ki ..kafan da deli sorular ben baslamadan bile 1000 tane soru var ama burdaki arkadaslar okadar tatli ve tecrübeli ki rahatladim biraz .. paylasarak daha hafif ayalatcaz insallah bidahaki ay nasil gelecek gunler bitmiyorr sanki... sen duan toplamadasin muhtemelen allahim insallah herseyin hayiisini kilar bol bol yumurtalarin olmusdur insallah.. hemen haber vermeyi unutma... seninleyizzz.. dualarimizdasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…