2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kizlar bnim transfer oldu kacinci gun tutynma belirtilerini hissederim
Hayırlı olsun cnm...3.günden itibaren kasık ağrıları oluyor...ben 5.gün halsizlik titreme ateş basması hissettim..sonrasında da uykuya meyilim ve kasık ağrım oldu hep .. Herkeste belirti aynı olmayabiliyor cnm...çok dinleme kendini stres olursun sonra...

Olmadı gelmedi bebegim olmadı dusmus dgerim 141 den 90 a. Cok uzgunum icim yaniyor
Çok üzüldüm kuzum ya rabbim hayırlısını versin demekki vakti saati değilmiş inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde olur bidahakine. Üzülme canım hep hayırlı olanı istiyoruz demekki senin için böylesi hayirliymiş

Il
Çok üzüldümm ( dr aradınmı?çok harap etme kendini cnm...vakti saati var demekki ...Rabbim senin için hayırlı olanı nasip etsin...
Ilaci birak dedi 1 hafta sonra kan ver tamamen dusmesi lazim dedi. Adetle gider zaten olanda. Adet ne zaman olurum bi haftada sonlanir gebelik dedi. Harap etmemk elde deil pozsitf alipda boyle olmak dahada zormus. Esimin o sevincini unutamiyrm. Bugunku hungur hungur aglamasi bana sarilip icim kavruldu o an esimi boyle gormek bni dahada cok parcaladi. Bosverin Sizi de uzmek istemem artk. Allah size nasip etsin evladinizi koklamayi...

Senin bu yaşadıklarını ilk tüp bebek yaptığımda bende yaşadım o negatifi görünce dünyam başıma yıkıldı resmen bak şimdi ikinci denememde pozitif oldu yani kuzum allahtan ümidini kesme yeterki ol desin üzülme diyemiycem insanin elinde değil sağlıksız bir gebelik yasamaktansa bir dahakine sağlıklı bir şekilde başlamak en iyisi allah büyük canım verir elbet

Yaptıracağım canım şu anda Kanamam devam ediyor ve yatıyorum

Amin inşallah sağ olasın

Canım kıyamam..böylesine zor ve meşakkatli bir süreç içindeyiz işte...bizimde sınavımız bu...Rabbim en kısa sürede ailenizi şenlendirsin...yolun sonu değil bitanem...sabır lazım tevekkül lazım..üzülme lütfen...imkânın varsa yeniden başla...belki bakarsım kendiliğinden olur sonraki ay...sen umudunu yitirme cnm...

Saol cnm aminn inş isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin cnm . Bakalım kanda da güzel çıkar inş. Hep merakla geçiyor hayırlısı.
İnşallah canım Rabbim sağ salim kucağına almayı hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin.
Değerlerinde güzel güzel Allahın izniyle.

Kaçıncı denemenizdi sorun neydi acana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…