• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Çooookkk sevindim canım hadi gözün aydın. Inşallah sağ salim kucağına alirsin bebişini rabbim tamamına erdirsin darısı bizlere olsun. transferden sonra bugün kaçıncı günündü. canım kalp atişinida duymuşsun çok sevindim valla.
Sağol canım Amin inşallah size de yaşatsın.27.günü bugün canım.

Sağlıksız olan bebek atar kendini demişti öncekinde
Peki neden embriyolog harika embriyolar diyor
Ya da sorun nerde diye düşünmeden edemiyorum
Evet gidince konuşacağım

Testleri istiyorum

Evet araştırılması gerekiyor embriyolar tutunacağı varsa tutunuyor ben ona inanıyorum açıkcası

Canım şükür keseyi de gördük kalp atışınıda 3 hafta sonra tekrar kontrolüm var nasip olursa.

Gözün aydın canım çok sevindim senin adına
Rabbim bizlere de nasip eder inşallah

Arkadaşlar merhaba ben de haftaya ilk defa tüp bebeğe başlayacağım inşallah , bir düşük, iki dış gebelikten sonra doktorum tüp bebeğe yönlendirdi, istersen kendin de deneyebilirsin dedi ama 3 hamileğim de hüsranla sonuçlanınca hiç cesaretim yok:KK43: ne güzel hamileler var aranızda okudukça cesaretleniyorum ama tüp bebekte de dış gebelik ihtimali olduğu için gözüm korkuyor, 10 gün sonra ultrasona çağıran doktoru duyunca bile stres oldum dış gebelik olsa o kadar geç çağırılır mı diye öyle hallerdeyim işte, dünyanın en rahat insanıylen stres topuna dönüştüm, iki dış gebelikle bu senem hastanelerde, rutin gebelik kontrolüne gelen hamilelerle dolu doktor sıralarında, kan testleriyle, tüpüm patlayacak mı endişesiyle geçtiği için süreci kaldırabilecek psikolojim var mı yok mu inanın bilmiyorum, tüm çevrem hemen yaptır diyor ama en iyi bu süreci yaşayan bilir bizi bizden başka anlayan yok, nazdan şımarıklıktan değil inanın sorum ama süreç zor mu, teorik olarak biliyorum da psikolojik olarak kastediyorum, yaşım 31 oldu bekleyecek durumum da yok, rabbim cümlemize en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
Allah yardımcınız olsun çevrenin dediğine hiç kulak asmayın kafanız ne zaman rahat olursa o zaman yaptırın.
3 defa aşılama denedim 2 si tuttu 1si dış gebelikti bu durumu yaşayan anlamaz.
Olsun diye iğne kullanıyosun bide düşşün diye :KK43:

Canım benim arkadaşım 4 defa denedi hepsi tutmu ama düşükle sonuçlandı maalesef sana geçen günde demiştim embriyolarını genetiğe gönder arkadaşımın sonucu kan pıhtılaşması çıkmıştı en son transferle birlikde kan sulandırıcı iğnelere başladı gebeliği sorunsuz geçti sonuçlar bazen çok basit testlerin yapılmasıyla daha da güzelleşiyor bence ihmal etme canım

İnşallah canım çok teşekkür ederim. Nebiliyim yakın zamanda 2.deneyim olunca ilkiyle kıyaslıyorum sürekli. Arada aşırı fark var bilemedim hayırlısı artık..
3 defa tüp denedim 2defa transfere gidebildim.
Bütün belirtileri fazlasıyla yaşadım mide bulantısı baş dönmesi bel ağrısı hatta göbek deliğimin altında çizgi bile oluşmuştu ama sonuç ne mi oldu koca bir "0" demem oki belirti hiiiç aramayın takılmayında belirtilere

Back