- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #13.481
İnşallah canım ne zaman gidicektin sen hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzAy inşallah canım benim kese görmeye gittiğim gün 24.günum olcak inşallah hem keseyi hem kalp atışını bende duyarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım ne zaman gidicektin sen hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzAy inşallah canım benim kese görmeye gittiğim gün 24.günum olcak inşallah hem keseyi hem kalp atışını bende duyarım.
Cnm bnm bugun 15 gunum transferden snra ki pozitif sonucum ama beta hcgm dusuk yeteri kdr yukselmemis bugun yine kan vericm bakalim ne olcak hayirlisi hakkimzda.
Sağol canım inşallah sizlerde bu günleri yaşarsınız.
Hayırlı olsun cnm...3.günden itibaren kasık ağrıları oluyor...ben 5.gün halsizlik titreme ateş basması hissettim..sonrasında da uykuya meyilim ve kasık ağrım oldu hep .. Herkeste belirti aynı olmayabiliyor cnm...çok dinleme kendini stres olursun sonra...Kizlar bnim transfer oldu kacinci gun tutynma belirtilerini hissederim
Canım çok üzüldüm.Rabbim sağlıklı sıhhatlisini versin inşallah.hayırlısı böyleymiş.inşallah en kısa zamanda yüzünü güldürsün rabbimOlmadı gelmedi bebegim olmadı dusmus dgerim 141 den 90 a. Cok uzgunum icim yaniyor
Haftaya pazartesi gideceğim canım inşallah sabırsızlıkla bekliyorumİnşallah canım ne zaman gidicektin sen hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz
Çok üzüldüm kuzum ya rabbim hayırlısını versin demekki vakti saati değilmiş inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde olur bidahakine. Üzülme canım hep hayırlı olanı istiyoruz demekki senin için böylesi hayirliymişOlmadı gelmedi bebegim olmadı dusmus dgerim 141 den 90 a. Cok uzgunum icim yaniyor
Olmadı gelmedi bebegim olmadı dusmus dgerim 141 den 90 a. Cok uzgunum icim yaniyor
Çok üzüldümm ( dr aradınmı?çok harap etme kendini cnm...vakti saati var demekki ...Rabbim senin için hayırlı olanı nasip etsin...Olmadı gelmedi bebegim olmadı dusmus dgerim 141 den 90 a. Cok uzgunum icim yaniyor
Ilaci birak dedi 1 hafta sonra kan ver tamamen dusmesi lazim dedi. Adetle gider zaten olanda. Adet ne zaman olurum bi haftada sonlanir gebelik dedi. Harap etmemk elde deil pozsitf alipda boyle olmak dahada zormus. Esimin o sevincini unutamiyrm. Bugunku hungur hungur aglamasi bana sarilip icim kavruldu o an esimi boyle gormek bni dahada cok parcaladi. Bosverin Sizi de uzmek istemem artk. Allah size nasip etsin evladinizi koklamayi...Çok üzüldümm ( dr aradınmı?çok harap etme kendini cnm...vakti saati var demekki ...Rabbim senin için hayırlı olanı nasip etsin...
Senin bu yaşadıklarını ilk tüp bebek yaptığımda bende yaşadım o negatifi görünce dünyam başıma yıkıldı resmen bak şimdi ikinci denememde pozitif oldu yani kuzum allahtan ümidini kesme yeterki ol desin üzülme diyemiycem insanin elinde değil sağlıksız bir gebelik yasamaktansa bir dahakine sağlıklı bir şekilde başlamak en iyisi allah büyük canım verir elbetIl
Ilaci birak dedi 1 hafta sonra kan ver tamamen dusmesi lazim dedi. Adetle gider zaten olanda. Adet ne zaman olurum bi haftada sonlanir gebelik dedi. Harap etmemk elde deil pozsitf alipda boyle olmak dahada zormus. Esimin o sevincini unutamiyrm. Bugunku hungur hungur aglamasi bana sarilip icim kavruldu o an esimi boyle gormek bni dahada cok parcaladi. Bosverin Sizi de uzmek istemem artk. Allah size nasip etsin evladinizi koklamayi...
Yaptıracağım canım şu anda Kanamam devam ediyor ve yatıyorumCanım benim arkadaşım 4 defa denedi hepsi tutmu ama düşükle sonuçlandı maalesef sana geçen günde demiştim embriyolarını genetiğe gönder arkadaşımın sonucu kan pıhtılaşması çıkmıştı en son transferle birlikde kan sulandırıcı iğnelere başladı gebeliği sorunsuz geçti sonuçlar bazen çok basit testlerin yapılmasıyla daha da güzelleşiyor bence ihmal etme canım
pıhtılaşma testi de yaptırmanı öneririm
perde histeroskopide çıkıyormuş cnm
Ama i
Anliyorum ama disdan oyle icini bilemezler her neyse seni uzmek icin soylemedm cnm kusura bkma ne hissettini bilemem ama az cok anliyorm bu surecden gcen biri olarak Allah hepimizin yardimcisi olsn mubarek gunde bizi duysun dilerim hersey hepimiz icjn cokdaha iyi ve guzel olur hayirlisi
Benimde olmadi cnm degerim dusmeye bsladi bende adetle dusmesini beklicem cok zormus.. Allah kmseye yasatmasnAmin inşallah sağ olasın
Canım kıyamam..böylesine zor ve meşakkatli bir süreç içindeyiz işte...bizimde sınavımız bu...Rabbim en kısa sürede ailenizi şenlendirsin...yolun sonu değil bitanem...sabır lazım tevekkül lazım..üzülme lütfen...imkânın varsa yeniden başla...belki bakarsım kendiliğinden olur sonraki ay...sen umudunu yitirme cnm...Il
Ilaci birak dedi 1 hafta sonra kan ver tamamen dusmesi lazim dedi. Adetle gider zaten olanda. Adet ne zaman olurum bi haftada sonlanir gebelik dedi. Harap etmemk elde deil pozsitf alipda boyle olmak dahada zormus. Esimin o sevincini unutamiyrm. Bugunku hungur hungur aglamasi bana sarilip icim kavruldu o an esimi boyle gormek bni dahada cok parcaladi. Bosverin Sizi de uzmek istemem artk. Allah size nasip etsin evladinizi koklamayi...
Saol cnm aminn inş isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin cnm . Bakalım kanda da güzel çıkar inş. Hep merakla geçiyor hayırlısı.Gözün aydın canım Rabbim tamamını erdirsin bizlerede yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah
İnşallah canım Rabbim sağ salim kucağına almayı hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin.Saol cnm aminn inş isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin cnm . Bakalım kanda da güzel çıkar inş. Hep merakla geçiyor hayırlısı.