2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

İnşallah canım Rabbim sağ salim kucağına almayı hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin.
Değerlerinde güzel güzel Allahın izniyle.

Kaçıncı denemenizdi sorun neydi acana
Amin cnm. İkinci denemem. Sebepsiz infertilite. Daha once sol tup laporoskopi ameliyatı oldum. Sol tupte sivi birikimi vardı.

Her umut edisimde ayni sonla karsilasmak beni cok uzdu isyan etmiyrm haddim deil bunada sukur hayirlisi buymus demekki olmayinca olmuyor demekki bu bayramda anneme mujde veremicekmisim bu bayramda solgun gecicekmis bizim icin. Allahim size nasip etsn hayirlisuyla dogurmayi banada eder insallah maddi manevi toplanmamiz lazim sonra devam ederrim Allah izjn verirse cok uzuldum ama yikilmadm 10 kere deneyen var 20 yil bebek bekleyen var onlarin cani yokmu dedim kndime. Bi sekilde toparlanicam cok zor ama baska bir carem yok aglicam cok aglicam hergun belki ama sabredicem.. Allah buyukdur.

Canım Allah sabır versin seni cok iyi anlıyorum ilk denememde olmayınca cok üzülmüştüm. Tüp bebektede olmuyorsa demek olmıcak dedm umutlarım tükemiyodu ama yinede umutta vardı içimde. Çok şükür 2.de tuttu. Rabbim bizlere sabrını veriyo. Tez vakitte senide sevindırsin insallah

İlk tüp denemem de o kadar inanmışım ki olacagına olmadığına biLe inanmamıştım evet günlerce ağlamıştım ama yapacak Yok işde takdiri ilahi olup da kaybetmek Emin’im çok zordur rabbim yasatmasın inşallah bir daha canım sağlıkla gelsin bebeğin

Yaptıracağım canım şu anda Kanamam devam ediyor ve yatıyorum
Bazı doktorlar gerek yok diyor embriyoya zarar veriyor diyor öyle sorun yaşarsan nacizane fikrim gerekirse doktorunu değiştir birde mikro cip uygulaması iste bazen yumurtada dört dörtlük bile olsa sperm den kaynaklanabiliyor inan bana daha ben tedaviye yeni başlıcam ama şu 7 aydır gerek çevremde gerekse okuduklarımdan edindiğim tecrübe bazen bizleri kobay gibi görüyorlar mesela ben tam dr.karar vermiştim bu gün yine fikrimi değiştirdim doktorla görüşme sırasında o anki heyecanla doktorun dedikleri normal geliyor ama eve gelince dr.o konuşması şüphelendiriyor hayırlı haberlerini bekliyorum canımİNŞALLAH en kısa zamanda

Geçmiş olsun sıvı birikmesinde sıvı embriyonun gelişmesini etkiliyo mu
Evet canım aynen öyle etkiliyor,ben 2 defa deneme yaptim ama malesef negatifla sonuçlandı ve rahim filimi istetirdim ve dr.um çekti ,sol tüpüm tıkılıydı ve üste küçük birşey göründü yani sıvı,dr.um hemen ameliyat dedi ve geçen hafta çarşamba günü ameliyat oldum adı laparoskopik ameliyatı iki tüpüm bağlandı ve inşallah 3 denemede tutar

Geçmiş olsun. İnş bu defa hamile kalıp kucağıniza almak nasip olur. Zor süreçler. Rabbim yardımcımız olsun.

Çok geçmiş olsun öncelikle
İnşallah 3.denemenizde tutar
Sıvı birikmesi kullandığımız ilaclardan olan mı (ohss) oluyo yoksa ayrı birşey mi
Birde herhangi bi şikayetiniz var mıydı

Evet cnm dr um Rahime indiği için ameliyat olmazsam hiç bisekilde hamile kalamayacagimi söylemişti. Ameliyatı oldum 1 buçuk yıl geçti normal yolla yine olmadı bnde malesef.
Çok zorlu bi süreç yaşadıklarımız insan her yeni gün bişeyler öğreniyo
peki bu sıvı birikmesinin nedeni ney doktorlar ne diyolar neyden kaynaklanıyomuş

C Cinar1453 canini sikma demeyecegim agla yasa uzuntunu. Daha dün senin yasadigin ayni aciyibyasadim. Pozitifi gorup hissedip sonra kanama ile bebegin kayip gitmesi... Ama hayat devam ediyor. Ve bizim bebeklerimiz zorlu bebekler olacaklar kiymetli olacaklar allahin izni ile gozdelerimiz olacaklar. Bir sonraki denemelrimizde olacagina inaniyorum

Yaptıracağım canım şu anda Kanamam devam ediyor ve yatıyorum
Seni o kadar iyi anliyorum ki... daha bu cuma yasadim kanama ve dun degerim dustugunu ogrendim. Ama umut verici de o kadar ornek vardi ki... Kanamasi devam edip saglikli bebekler dunyaya getirenlee vs. Allah hakkimizda hayirlisini eylesin.. Kendini ya da kimseyi suclama. Öyle anneler var ki anne bali iciyor sigara iciyor aka bebek sapasaglam doguyor.. Cani veren allah...

Bu basarisiz denemelrde hepimiz ayni hayal kirikliklarini yasiyoruz. Cevremdeki insanlar abarttigimi soyluyorlar. Buradaki yazilanlari okudukca kader arkadaslarimin da benim gibi hungur hungur agladigini goruyorum. Davulun sesi uzaktan hos gelir misali. Insanlar neler yasadigimizi ne umutlar besledigimizi bilemiyorlar...

Hiçbirşey içmem
Hiç sorun yok
İmtihan işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…