- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #13.461
Sağol canım Amin inşallah size de yaşatsın.27.günü bugün canım.Çooookkk sevindim canım hadi gözün aydın. Inşallah sağ salim kucağına alirsin bebişini rabbim tamamına erdirsin darısı bizlere olsun. transferden sonra bugün kaçıncı günündü. canım kalp atişinida duymuşsun çok sevindim valla.
Gözün aydın cnm...çok sevindim..Canım şükür keseyi de gördük kalp atışınıda 3 hafta sonra tekrar kontrolüm var nasip olursa.
Sağlıksız olan bebek atar kendini demişti öncekinde
Peki neden embriyolog harika embriyolar diyor
Ya da sorun nerde diye düşünmeden edemiyorum
Evet gidince konuşacağım
Testleri istiyorum
Canım şükür keseyi de gördük kalp atışınıda 3 hafta sonra tekrar kontrolüm var nasip olursa.
Ayy gerckdnmi nasil sevindim ya gozun aydin cnm Allah kucagina aldin gunude gstersin agladim suan nasildi kalbi pitircik kalbini yerim onun Allah mucizesi insallah Allahim banada nasip eder bu duyguyu.
Benim kese görmeye gittigimde 24.günüm olcak kalp atışı duyulurmu acaba.ondan sordum kaçıncı günündü diyeSağol canım Amin inşallah size de yaşatsın.27.günü bugün canım.
Cnm bnm bugun 15 gunum transferden snra ki pozitif sonucum ama beta hcgm dusuk yeteri kdr yukselmemis bugun yine kan vericm bakalim ne olcak hayirlisi hakkimzda.Amin inşallah canm senin kaçıncı günün bugün
perde histeroskopide çıkıyormuş cnmPerde olsa hsg çıkmaz miydi
İlk başlamadan kan verdik ama
Ne içindi bilmiyorum
pıhtılaşma testi de yaptırmanı öneririmAmin canım sağol
Ama tekrarlayan düşükler
tekrar tekrar olacağına işaret korkuyorum
Allah yardımcınız olsun çevrenin dediğine hiç kulak asmayın kafanız ne zaman rahat olursa o zaman yaptırın.Arkadaşlar merhaba ben de haftaya ilk defa tüp bebeğe başlayacağım inşallah , bir düşük, iki dış gebelikten sonra doktorum tüp bebeğe yönlendirdi, istersen kendin de deneyebilirsin dedi ama 3 hamileğim de hüsranla sonuçlanınca hiç cesaretim yokne güzel hamileler var aranızda okudukça cesaretleniyorum ama tüp bebekte de dış gebelik ihtimali olduğu için gözüm korkuyor, 10 gün sonra ultrasona çağıran doktoru duyunca bile stres oldum dış gebelik olsa o kadar geç çağırılır mı diye öyle hallerdeyim işte, dünyanın en rahat insanıylen stres topuna dönüştüm, iki dış gebelikle bu senem hastanelerde, rutin gebelik kontrolüne gelen hamilelerle dolu doktor sıralarında, kan testleriyle, tüpüm patlayacak mı endişesiyle geçtiği için süreci kaldırabilecek psikolojim var mı yok mu inanın bilmiyorum, tüm çevrem hemen yaptır diyor ama en iyi bu süreci yaşayan bilir bizi bizden başka anlayan yok, nazdan şımarıklıktan değil inanın sorum ama süreç zor mu, teorik olarak biliyorum da psikolojik olarak kastediyorum, yaşım 31 oldu bekleyecek durumum da yok, rabbim cümlemize en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
Gözün aydın canım Rabbim tamamını erdirsin bizlerede yaşatsın bu güzel duyguyu inşallahKızlar idrar testi yaptım dayanamadim ben
Canım benim arkadaşım 4 defa denedi hepsi tutmu ama düşükle sonuçlandı maalesef sana geçen günde demiştim embriyolarını genetiğe gönder arkadaşımın sonucu kan pıhtılaşması çıkmıştı en son transferle birlikde kan sulandırıcı iğnelere başladı gebeliği sorunsuz geçti sonuçlar bazen çok basit testlerin yapılmasıyla daha da güzelleşiyor bence ihmal etme canım
3 defa tüp denedim 2defa transfere gidebildim.İnşallah canım çok teşekkür ederim. Nebiliyim yakın zamanda 2.deneyim olunca ilkiyle kıyaslıyorum sürekli. Arada aşırı fark var bilemedim hayırlısı artık..
Canımm test mi yaptınİnşallah canım gelecek tabi bende ilk olarak aşılamı denesem diyorum ben de adeti bekliyorum tam da bayramın 1
Gününe geliyor sen o zamana çoktannn güzel haberi vericeksin gör bak
Sağol canım darısı size inşallahGözün aydın cnm...çok sevindim..
Sağol canım inşallah sizlerde bu günleri yaşarsınız.Evet araştırılması gerekiyor embriyolar tutunacağı varsa tutunuyor ben ona inanıyorum açıkcası
Gözün aydın canım çok sevindim senin adına
Rabbim bizlere de nasip eder inşallah
Duyulabilir belki canım doktorum 3 4 gün olmuş kalp atışı başlayalı dedi çok hafif duyduk sesini ama usg ekranında gözüküyor kalbinin atışıBenim kese görmeye gittigimde 24.günüm olcak kalp atışı duyulurmu acaba.ondan sordum kaçıncı günündü diye
Canım kan vermeye gidiyomusun?Amin insallah cnm Allah buyuk nasibimizde ne varsa.
Ay inşallah canım benim kese görmeye gittiğim gün 24.günum olcak inşallah hem keseyi hem kalp atışını bende duyarım.Duyulabilir belki canım doktorum 3 4 gün olmuş kalp atışı başlayalı dedi çok hafif duyduk sesini ama usg ekranında gözüküyor kalbinin atışı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?