• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Canim seni okadar iyi anlıyorum ki haklisin korkup cesaret etmemekten benimde iki düşük bir diş gebeliğim oldu baya zor günlerden geçtim.bir yildan fazla bekledim cesaret edemedim. ama bu korkuların sonu yok diyip tüp bebeğe başladım piskolojim bozuk bir şekilde. Ilk denemem negatifle sonuçlandı bu ikinci denemem çok şükür oldu.zor bir süreç kolay değil.yardım alabilirsin çok ise yariyor piskolojin bir nebzede olsa rahatlıyor tavsiye ederim uzman birinden tabiki. Allah yardımcın olsun şimdiden.
Benzer şeyleri yaşamış olmamız yaşadığın süreçleri bildiğim için hem üzdü hen ümitlendirdi sağolun cevap için, öyle haklısın beklemenin sonu yok, bekleyince sonunun güzel olacağının da garantisi yok, o yüzden daha nisanda dış gebelik geçirmeme rağmen beklemek istemedim ama bu ruh haliyle yaptırma fikri endişelendirdi işte, dışarıdan gören iyi zanneder ama içimizde yaşadığımızı bir biz biliyoruz malesef, hayatta herşey bizim için tedbir bizden takdir allahtan artık, çok sevindim hamileliğine rabbim bizlere de nasip eder inşallah

Aynı fikirdeyim
Aralık-2007 ayından beri
Hastane köşelerinde
2 düşük hüsranla
Yaşıyorum ruh gibi
:KK43:
Bir akrabam da sayısız düşük yapmasına rağmen ikizleri oldu 10 sene sonra, inşallah sizin mucizeniz de en kısa zamanda gerçekleşir, çok zor durumlar haklısın hastaneler, kafa karıştıran farklı doktor yorumları, hayal kırıklıkları, kaybetme hissi... ama uğraşabilmek de güzel demişti doktorum beterin beteri var deyip teselli olmaya çalışıyorum ben artık, rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah cümlemize

Benzer şeyleri yaşamış olmamız yaşadığın süreçleri bildiğim için hem üzdü hen ümitlendirdi sağolun cevap için, öyle haklısın beklemenin sonu yok, bekleyince sonunun güzel olacağının da garantisi yok, o yüzden daha nisanda dış gebelik geçirmeme rağmen beklemek istemedim ama bu ruh haliyle yaptırma fikri endişelendirdi işte, dışarıdan gören iyi zanneder ama içimizde yaşadığımızı bir biz biliyoruz malesef, hayatta herşey bizim için tedbir bizden takdir allahtan artık, çok sevindim hamileliğine rabbim bizlere de nasip eder inşallah
Amin inşallah canım bekleyen isteyen herkes tatsın bu mutluluğu insallah

Bir akrabam da sayısız düşük yapmasına rağmen ikizleri oldu 10 sene sonra, inşallah sizin mucizeniz de en kısa zamanda gerçekleşir, çok zor durumlar haklısın hastaneler, kafa karıştıran farklı doktor yorumları, hayal kırıklıkları, kaybetme hissi... ama uğraşabilmek de güzel demişti doktorum beterin beteri var deyip teselli olmaya çalışıyorum ben artık, rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah cümlemize

İkiz olacaktı benim de
Düşmeseydi :(

İnşallah ilgili bilğili bir doktordur canım üzülme sor bakalım bi neden düşük oluyor die
Rabbim saglıkla en kısa zaman da tekrar nasp eder inşallah

Sağlıksız olan bebek atar kendini demişti öncekinde
Peki neden embriyolog harika embriyolar diyor
Ya da sorun nerde diye düşünmeden edemiyorum
Evet gidince konuşacağım
Testleri istiyorum

Cnm bana su aciklamayi yapti embriyolaglar bnmkilerde 3 gune kdr cok iyi gdiler 3 tane vardi zaten sonra 5 gun aradilar istenilen seviyeye gelmedini ve dondurulck kalitede suan olmafini soylip 1 gun daha izlicez dddiler bn hemen merkeze gttm tabi 6.gun direk ordada blast oldugunu ama 5 gun kalitede deilde bir dusuk kalitede oldygnu kagitta gordum 3 icinden en iyisi trasfer oldu ama beta hcg sorunu yasiyrm suanda. Bana dedikleri biz embriyonun icini goremiyoruz sadeve dis hucrelerinin bolunmesine gore degerlendiriyorz yani genetik olarak hasarli yada kromozom uymuyorsa tutunmuyormus yada dusuyormus doktora bn istedim oda suan smn icin bunu yapammiza gerek yk cunku ilk dedi tedavi. Bence sana yaptrmaliydilar sn nerde tedavi goruyordn hangi sehir?

Cnm bana su aciklamayi yapti embriyolaglar bnmkilerde 3 gune kdr cok iyi gdiler 3 tane vardi zaten sonra 5 gun aradilar istenilen seviyeye gelmedini ve dondurulck kalitede suan olmafini soylip 1 gun daha izlicez dddiler bn hemen merkeze gttm tabi 6.gun direk ordada blast oldugunu ama 5 gun kalitede deilde bir dusuk kalitede oldygnu kagitta gordum 3 icinden en iyisi trasfer oldu ama beta hcg sorunu yasiyrm suanda. Bana dedikleri biz embriyonun icini goremiyoruz sadeve dis hucrelerinin bolunmesine gore degerlendiriyorz yani genetik olarak hasarli yada kromozom uymuyorsa tutunmuyormus yada dusuyormus doktora bn istedim oda suan smn icin bunu yapammiza gerek yk cunku ilk dedi tedavi. Bence sana yaptrmaliydilar sn nerde tedavi goruyordn hangi sehir?

Memorial antalya
Canım bana fıstık gibi
5.gün harika diyordu

Canım şükür keseyi de gördük kalp atışınıda 3 hafta sonra tekrar kontrolüm var nasip olursa.
Ayy gerckdnmi nasil sevindim ya gozun aydin cnm Allah kucagina aldin gunude gstersin agladim suan nasildi kalbi pitircik kalbini yerim onun Allah mucizesi insallah Allahim banada nasip eder bu duyguyu.

Ama i
Memorial antalya
Canım bana fıstık gibi
5.gün harika diyordu
Anliyorum ama disdan oyle icini bilemezler her neyse seni uzmek icin soylemedm cnm kusura bkma ne hissettini bilemem ama az cok anliyorm bu surecden gcen biri olarak Allah hepimizin yardimcisi olsn mubarek gunde bizi duysun dilerim hersey hepimiz icjn cokdaha iyi ve guzel olur hayirlisi

Canım şükür keseyi de gördük kalp atışınıda 3 hafta sonra tekrar kontrolüm var nasip olursa.
Çooookkk sevindim canım hadi gözün aydın. Inşallah sağ salim kucağına alirsin bebişini rabbim tamamına erdirsin darısı bizlere olsun. transferden sonra bugün kaçıncı günündü. canım kalp atişinida duymuşsun çok sevindim valla.

Ayy gerckdnmi nasil sevindim ya gozun aydin cnm Allah kucagina aldin gunude gstersin agladim suan nasildi kalbi pitircik kalbini yerim onun Allah mucizesi insallah Allahim banada nasip eder bu duyguyu.
Amin canım inşallah sen de bu duyguyu yaşarın hayırlısıyla. Gerçekten çok güzel bir duygu kendi de kalbi de ufacık rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Back