• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bazı doktorlar gerek yok diyor embriyoya zarar veriyor diyor öyle sorun yaşarsan nacizane fikrim gerekirse doktorunu değiştir birde mikro cip uygulaması iste bazen yumurtada dört dörtlük bile olsa sperm den kaynaklanabiliyor inan bana daha ben tedaviye yeni başlıcam ama şu 7 aydır gerek çevremde gerekse okuduklarımdan edindiğim tecrübe bazen bizleri kobay gibi görüyorlar mesela ben tam dr.karar vermiştim bu gün yine fikrimi değiştirdim doktorla görüşme sırasında o anki heyecanla doktorun dedikleri normal geliyor ama eve gelince dr.o konuşması şüphelendiriyor hayırlı haberlerini bekliyorum canım:KK15::anneadayı:İNŞALLAH en kısa zamanda

Aslında güveniyorum doktoruma
Bakalım görüşeceğim
gerekli testler yapılsın istiyorum

İyi ki inanıyoruz yoksa çok zor haklısınız ama veren de o alan da, elden birşey gelmiyor duadan başka, kimbilir yine ikizleriniz olur belki:) sabredebilirsek bu yaşadıklarımızın bi karşılığı olacak inşallah inanıyorum

Elhamdülillah
İnançlı olmasak çok kötüü
Allah korusun isyan ederiz
Rabbim herşeyin en hayılısını versin

Allah yardımcınız olsun çevrenin dediğine hiç kulak asmayın kafanız ne zaman rahat olursa o zaman yaptırın.
3 defa aşılama denedim 2 si tuttu 1si dış gebelikti bu durumu yaşayan anlamaz.
Olsun diye iğne kullanıyosun bide düşşün diye :KK43:
Öyle dış gebelik düşükten, hamile kalamamaktan daha sıkıntılı bi süreç, hiç aklıma gelmezdi ama düşük yapabilmek de bi nimetmiş dedirtti bana, önce sağlıklı olsun sonra düşsün diye dua etmek, bile bile iğne olmak, tüpüm patlayacak mı korkusuyla geceleri uyuyamamak, bitmeyen kan vermeler, sancılar... zor bi psikoloji, sol tüpümden olmam da cabası, herkes yaşadığını biliyor işte rabbim bugünümüzü aratmasın, açıkcası bu yaşadıklarımdan sonra çevreden öte kendim de tüp bebeğe daha sıcak bakıyorum ama tekrar doktorlar, iğneler, olumsuz bi durum yaşama korkusu süreçle ilgili korkutuyor işte, hamile kalıp yavruma kavuşmadan da bu kafa rahat edemeyecek sanki rabbim hepimizi bu sıkıntılı süreçlerden kurtarsın inşallah en kısa zamanda

Elhamdülillah
İnançlı olmasak çok kötü
Allah korusun isyan ederiz
Rabbim herşeyin en hayılısını versin
Öyle, inansak bile isyan ettiğim günler olmadı değil malesef:( , dil etmese de gönül ediyor, hele etraftan hamilelik haberleri aldıkça, her hüsranla biten hamilelikten sonra neden ben? , ne yaptım da bunlar başıma geliyor?, onlar ne yaptı da imtihan olmuyorlar?../ yazsam psikoloji kitabı olur :) şeytan uğraşıyor diyelim allah sevdiği kulunu daha çok imtihan edermiş deyip moral bozmak yok karşılığı daha güzel olacaktır inşallah

Öyle, inansak bile isyan ettiğim günler olmadı değil malesef:KK43: , dil etmese de gönül ediyor, hele etraftan hamilelik haberleri aldıkça, her hüsranla biten hamilelikten sonra neden ben? , ne yaptım da bunlar başıma geliyor?, onlar ne yaptı da imtihan olmuyorlar?../ yazsam psikoloji kitabı olur :) şeytan uğraşıyor diyelim allah sevdiği kulunu daha çok imtihan edermiş deyip moral bozmak yok karşılığı daha güzel olacaktır inşallah

Evet canım
Rabbim yolumuzu açık etsin
Emeklerimizi boşa çıkarmasın
Dua dua dua
Her nasip vaktine esirdir

Öyle dış gebelik düşükten, hamile kalamamaktan daha sıkıntılı bi süreç, hiç aklıma gelmezdi ama düşük yapabilmek de bi nimetmiş dedirtti bana, önce sağlıklı olsun sonra düşsün diye dua etmek, bile bile iğne olmak, tüpüm patlayacak mı korkusuyla geceleri uyuyamamak, bitmeyen kan vermeler, sancılar... zor bi psikoloji, sol tüpümden olmam da cabası, herkes yaşadığını biliyor işte rabbim bugünümüzü aratmasın, açıkcası bu yaşadıklarımdan sonra çevreden öte kendim de tüp bebeğe daha sıcak bakıyorum ama tekrar doktorlar, iğneler, olumsuz bi durum yaşama korkusu süreçle ilgili korkutuyor işte, hamile kalıp yavruma kavuşmadan da bu kafa rahat edemeyecek sanki rabbim hepimizi bu sıkıntılı süreçlerden kurtarsın inşallah en kısa zamanda
Herkes ilk adımı atarken bi korku heyacan içinde acabalar hep aklında oluyo.
Olcak mı olmucak mı ?
Gebelik oluşursa acaba sağlıklı mı ,dış gebelik mi ,kimyasal mı diye hep stres dolu bi tedavi
Yorucu bir yol ama herşeye rağmen sonucu güzel olucak inşallah
Rabbim bizlerede katından hayırlı sağlıklı evlatlar nasip edicek,o mis kokusunu içimize çektiğimiz anda bütün çektiklerimize değdi şükür dedirtecek inşallah..
Ben inanıyorum can yoldaşlarım sizde İnan’ın
İnanmak başarmanın yarısıdır

Herkes ilk adımı atarken bi korku heyacan içinde acabalar hep aklında oluyo.
Olcak mı olmucak mı ?
Gebelik oluşursa acaba sağlıklı mı ,dış gebelik mi ,kimyasal mı diye hep stres dolu bi tedavi
Yorucu bir yol ama herşeye rağmen sonucu güzel olucak inşallah
Rabbim bizlerede katından hayırlı sağlıklı evlatlar nasip edicek,o mis kokusunu içimize çektiğimiz anda bütün çektiklerimize değdi şükür dedirtecek inşallah..
Ben inanıyorum can yoldaşlarım sizde İnan’ın
İnanmak başarmanın yarısıdır
Canım ne güzel yazmışsın ağzına sağlık bende inanmak istiyorum ama içimden bir ses boşuna uğraşma diyor sonra sanki minik yavrumun sesini duyar gibi oluyorum ( içimdeki ses sanki bir kız ) anne benim için mücadele et diyor her gece ALLAHIMA ne olır lütfen yalvarırım artık meleğimi gönder diyorum ama her gece rüyamda görüyorum kokladımı süt verdiğimi sabah bir tel.çalıyor arkadaşım ben hamileyim diyor sonra facebok da ultrason kağıdı ailemiz büyüyor diye fotoğraflar bazıları da offf yine hamileyim diyor 4.ye kazayla oldu diye üzülüyor bizler özene bezene yapıyoruz yine olmuyor aman ovulasyon günü bilmem neleri takip ederek hayatımız geçiyor artık umut etmekten sıkıldım ve pes etmek üzereyim :cry:ne olur bu mesajı alan herkes birbiri için dua etsin belki içimizden birinin ettiği dua dua kapılarının açıldığı ana denk gelirde hepimiz hamiş okuruzz İNŞAALLAHHoppa

Bu basarisiz denemelrde hepimiz ayni hayal kirikliklarini yasiyoruz. Cevremdeki insanlar abarttigimi soyluyorlar. Buradaki yazilanlari okudukca kader arkadaslarimin da benim gibi hungur hungur agladigini goruyorum. Davulun sesi uzaktan hos gelir misali. Insanlar neler yasadigimizi ne umutlar besledigimizi bilemiyorlar...

Kimse anlamıyor en yakının bile benn bir tek annemin benle üzüldüğünü gördüm hissettim gerisi merak İçin yanaştı dertaş olmadı Allah biliyor görüyor ya onları da yapacak herkesin kendi sınavı
Ben bir hafta anladığımı bilirim evde ama artık kimseye demeden yasıyorum acımı zaten destek olmuyor kimse boşuna üzüntümü De göstermiyeyim

Amin canım inşallah Allah yardımcımız olsun elden gelen Yok dua etmekten başka takdiri ilahi bakalım ne zamn nasip de var bizim bebeğimiz bilemiyoruz işde

Canım ne güzel yazmışsın ağzına sağlık bende inanmak istiyorum ama içimden bir ses boşuna uğraşma diyor sonra sanki minik yavrumun sesini duyar gibi oluyorum ( içimdeki ses sanki bir kız ) anne benim için mücadele et diyor her gece ALLAHIMA ne olır lütfen yalvarırım artık meleğimi gönder diyorum ama her gece rüyamda görüyorum kokladımı süt verdiğimi sabah bir tel.çalıyor arkadaşım ben hamileyim diyor sonra facebok da ultrason kağıdı ailemiz büyüyor diye fotoğraflar bazıları da offf yine hamileyim diyor 4.ye kazayla oldu diye üzülüyor bizler özene bezene yapıyoruz yine olmuyor aman ovulasyon günü bilmem neleri takip ederek hayatımız geçiyor artık umut etmekten sıkıldım ve pes etmek üzereyim :cry:ne olur bu mesajı alan herkes birbiri için dua etsin belki içimizden birinin ettiği dua dua kapılarının açıldığı ana denk gelirde hepimiz hamiş okuruzz İNŞAALLAHHoppa

Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım kac senelik evlisin bilmiyorum ama pes etmek Yok tabiki üzülücez ama toparlayıp tekrar yola devam edicez
Benim bütün arkadaşlarım ikinciyi dogurdu çok iyi anlıyorum seni ama elden birsey gelmiyor günlerce ağlasan biLe

Back