- 23 Şubat 2018
- 284
- 296
- 33
- 40
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #13.281
Inşallah canım fazlada stres yapma hayırlısı neyse o olsun hakkimizda. Güzel sonuç alacaksın allahın izniyle dualarım seninle canım..Kizlar aksam olmuyorrrrrr of cok stresliyim yine ya gecede hic uyuyamdim kalmdim dolandim durdum duanizi eksik etmeyin lutfen aksam iyi haberler alalim hayirlisiyla..
Sagol cnm jel pempe tobak seklinde gri geldi az once birazda agrum var bsey olmaz dimiInşallah canım fazlada stres yapma hayırlısı neyse o olsun hakkimizda. Güzel sonuç alacaksın allahın izniyle dualarım seninle canım..
Bazilarinda hicbir belirti olmuyormus. Belirtiler kisiden kisiye degisoyor canim
Daha once bi asilama deneyimim olmustu o zaman kullanmistim. Ben yatarken koyuyirdum. Iyice ittirmen gerekli. Ama parcalarinin camasira cikmasi normal.
Canım sen hangi hastaneye gidiyorsun kaçıncı denemendi sizde sorun neydi bu arada gözün aydın canım sağlıkla kucağına almayı da göstersin ALLAH ım inşallahCanım benmde senn gibi oldu aniden yoğun bi kanama oldu bnm değerlerim yüksekti. Hmn baska bi doktora gttim kese yerinde dedi. Düşük önleyici iğne kullandım 2 gün. Bnmde sonra kesildi. Çok korkmuştum düştü diye. Sonra kese görmek için kndı doktoruma gttiğimde 10 günlük iğne verdi çünkü kanamanın oldugu yer gözüküyodu. Dınlen dedi bol bol. 12 gün sonra gttıgımde hersey yoluna girmıştı. Şuan 13 hftalık hamıleyım hiç bi sorunda yok
İlk denememi atasehir memorıelde yapmıştım tutmadı. 2. Denemeyi bahçeci umutta yaptım doktorum cem çelik. 1 tane 5. Günü embrıyosu konulmuştu.cok şükür tuttu. Rabbim herkese nasip etsin insallahCanım sen hangi hastaneye gidiyorsun kaçıncı denemendi sizde sorun neydi bu arada gözün aydın canım sağlıkla kucağına almayı da göstersin ALLAH ım inşallah
İnşallah canım lütfen dualarınızı eksik etmeyinİlk denememi atasehir memorıelde yapmıştım tutmadı. 2. Denemeyi bahçeci umutta yaptım doktorum cem çelik. 1 tane 5. Günü embrıyosu konulmuştu.cok şükür tuttu. Rabbim herkese nasip etsin insallah
Dualarımızdasınız. Bu arada sorunumuzda yoktu ama 5 yıl olmadı. İlaçlar bende kılo yapmadı. Kişiden kişiye değişiyor heraldeİnşallah canım lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Cnm sonuçta hormon ilaçları tabiki aldırıyor ama oyle abartilacak kadar değil. Bnm olumsuz ilk tüp bebeğim dem sonra 2 ayda ne kilo kaldı ne gobek. Birazda kişiye göre değişebilir belki ama bunları kafaya takma Rabbim hayirlisiyla bebis nasip etsin onlar gider zamanla.Tecrübeli bayanlar tedaviye ilk başladığınızda iğneler veya ilaçlar her ne kullanılıyorsa çok kilo yapıyor diyorlar doğrumu
Doğru söylüyorsun canım taktığımdan değilde bazen abartı olaniliyor diye merak ettim sen nasılsın iyi gidiyordur inşallahCnm sonuçta hormon ilaçları tabiki aldırıyor ama oyle abartilacak kadar değil. Bnm olumsuz ilk tüp bebeğim dem sonra 2 ayda ne kilo kaldı ne gobek. Birazda kişiye göre değişebilir belki ama bunları kafaya takma Rabbim hayirlisiyla bebis nasip etsin onlar gider zamanla.
Şu an bile 3 aylık hamile gibiyimTecrübeli bayanlar tedaviye ilk başladığınızda iğneler veya ilaçlar her ne kullanılıyorsa çok kilo yapıyor diyorlar doğrumu
Korkma canım benimde öyle oluyor zamanla jelin rengi kahve rengiye hatta siyaha bile dönüyor endişe edilecek bir şey yok ondaSagol cnm jel pempe tobak seklinde gri geldi az once birazda agrum var bsey olmaz dimi
Göbek her şekilde çıkacak yani ama adamada belki malum olmuştur sonuçta her göbekli insana hamile denmiyor test günün ne zaman canımŞu an bile 3 aylık hamile gibiyimbugün dışarı çıktık eşimle. Belediye den bikaç adam ıhlamur topluyor ağaçtan adam geçerken eşime kardes al bu poşeti esiniz hamile bişey misey olur mazallah dedi gulsem mi ağlasam mi bilemedim. Gerçi oladabilirim daha sonuç belli değil. Düşün yani o kdar göbek yapmisim
Şu an bile 3 aylık hamile gibiyimbugün dışarı çıktık eşimle. Belediye den bikaç adam ıhlamur topluyor ağaçtan adam geçerken eşime kardes al bu poşeti esiniz hamile bişey misey olur mazallah dedi gulsem mi ağlasam mi bilemedim. Gerçi oladabilirim daha sonuç belli değil. Düşün yani o kdar göbek yapmisim
Kizlar bana da sali gunu embriyo transfer edilecek cok heyecanliyim nelere dikkat etmeliyim yardimci olursaniz cok sevinirim
Transfer günü sayılmıyor canım bir gün sonrasindan hesaplanıyor senin kacinci gününKızlar transfer gününü sayıyormuyuz kaçıncı gün olduğunu hesaplamak İçin
Kilo yapmadi bende ama vucudum sisti. Tartida ayni kiloydum. Ödem yapiyor o kaçınilmaz. Bir asilama bir tup bebek tedavimde gonal f ler oyle odem yapti trqnsferden 10 gun sonra kendiliginden indiTecrübeli bayanlar tedaviye ilk başladığınızda iğneler veya ilaçlar her ne kullanılıyorsa çok kilo yapıyor diyorlar doğrumu
Sanırım bende kilo takıntısı olduğu için bu konuda takıldım ilk gebelikde 57 kg.den 99 kg.a gelince takıntı haline geliyor amannn sonuç iyi olsunda 150 kg.olmaya razıyım senin ilk denemenmi canım sonucun umarım iyidirKilo yapmadi bende ama vucudum sisti. Tartida ayni kiloydum. Ödem yapiyor o kaçınilmaz. Bir asilama bir tup bebek tedavimde gonal f ler oyle odem yapti trqnsferden 10 gun sonra kendiliginden indi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?