• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Merhaba kizlar, 5. Gün embriyosu transfer edilmisti. Transferin 12. Günü degerim 34
14. Günü degerim 97 ve 16. Gün değerim 298 di. Ben kese icin gun sayarken 16. Gün aksami yani cuma günu birden yogun kanamam başladi adet kanamasi gibi kirmizi. Doktor düşük onleyici igne verdi. Kanamam bir günde kesildi. Pazartesi yani 19. Günümde tekrar test yenileyecegim. Sizce düsük gerceklesmis midir? Benim pek umudum kalmadi, doktor degerlerimin beklenen degerlerden az oldugunu dusunuyordu zaten ama iki kat artis var diye kese icin cagirmisti.

Merhaba kizlar, 5. Gün embriyosu transfer edilmisti. Transferin 12. Günü degerim 34
14. Günü degerim 97 ve 16. Gün değerim 298 di. Ben kese icin gun sayarken 16. Gün aksami yani cuma günu birden yogun kanamam başladi adet kanamasi gibi kirmizi. Doktor düşük onleyici igne verdi. Kanamam bir günde kesildi. Pazartesi yani 19. Günümde tekrar test yenileyecegim. Sizce düsük gerceklesmis midir? Benim pek umudum kalmadi, doktor degerlerimin beklenen degerlerden az oldugunu dusunuyordu zaten ama iki kat artis var diye kese icin cagirmisti.
Canım benmde senn gibi oldu aniden yoğun bi kanama oldu bnm değerlerim yüksekti. Hmn baska bi doktora gttim kese yerinde dedi. Düşük önleyici iğne kullandım 2 gün. Bnmde sonra kesildi. Çok korkmuştum düştü diye. Sonra kese görmek için kndı doktoruma gttiğimde 10 günlük iğne verdi çünkü kanamanın oldugu yer gözüküyodu. Dınlen dedi bol bol. 12 gün sonra gttıgımde hersey yoluna girmıştı. Şuan 13 hftalık hamıleyım hiç bi sorunda yok

Benim arkadaşımın basınaa geldi çok şükür birsey olmadı 6 aylık oldu ayaklandıkca kanaması devam ediyor dikkat etmek gerekli

Günaydın kızlar bende batma kasık agrısınhic bir şey Yok bi belirti
Günaydın cnm. Bazı kişilerde hiç bi belirti olmayabiliyor. Benimde dün bişey yoktu mesela bugün yine batma var. Bazen hiçbişey olmayınca insan tereddüt ediyor seni anlıyorum. Dua edelim bol bol inş bebeklerimiz bizimledir.:110:

buzin buzin ve Gunes3425 Gunes3425 umut verdiniz. İnsallah beta hcg degerim düsmemistir. Bebis de yerindedir. Iki gundur yatiyorum sanirim olumlu etkisi oldu onun. Doktor gunluk yasantina devam edeceksin diyor ama bence hepsi hikaye. Ben calisiyorum oyle fazla evde durma imkanim yok aka kendimi yormayacagim daha fazla sakimacagim. Pazartesi gelismeleri yine gazacagim.

buzin buzin ve Gunes3425 Gunes3425 umut verdiniz. İnsallah beta hcg degerim düsmemistir. Bebis de yerindedir. Iki gundur yatiyorum sanirim olumlu etkisi oldu onun. Doktor gunluk yasantina devam edeceksin diyor ama bence hepsi hikaye. Ben calisiyorum oyle fazla evde durma imkanim yok aka kendimi yormayacagim daha fazla sakimacagim. Pazartesi gelismeleri yine gazacagim.
Evet yorma kendını. Doktorum bana dinlencen dedi. Hersey yoluna girincede isteğin yere git gel hiç bi sıkıntı yok dedi. Kanaman durmuş oyuzden içini rahat tut bebiş yerindedir değerlerinde Allahın izniyle dahada yükselir

Dinlen bence dikkat etmek geeekli ben buna onanıyorum üzülme takma kafana fazla bu kanama olaylarını anlatsam inanmazsın tüp bebek de mi var hep bende korkuyorum çoğu zaman rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah

Canım dikkat et kendine...t
Dikkat et cnm..dinlen bol bol...

Kolay değil canim seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun inşallah bu son olur demekten başka birşey gelmiyor elimizden.vardir rabbimin bir bildiği hayırlısı böyleymiş demekki üzme kendini. inşallah sorunsuz bir tedaviyle yeniden olur

İnşallah canım sağolasın

Back