• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Attm 2 gun sonra tekrarla dedi.
Kuzum üzme kendini çok stres yaptın sen..yazık canına da bebeginede gün doğmadan neler doğar. kolay elde edenlerden değiliz rabbim hayırlısını versin demekten başka bir şey gelmiyor elimizden.belki zamanla dahada yükselecek inşallah

Bende yorucu bir işin varsa dikkat et diyecektim neyseki hastanede çalışan biri olarak şanslısın canım:)Evet aslında çok meraklı olmamak lazım bazen insanın durduk yere canı sıkılabiliyor:) hayırlısı artik canım allaha tevekkül edelim allah korusun bebeşlerimizi..
Amin cnm...
Benim iş yorucu ve stresli canım...ama artık hayırlısı daha fazla rapor alamam çok önemli bişey olmazsa...

Beta hcg 13. Gun 141.7 .. 150 yi gecmesi lazim demisdi doktor gecememis 11. Gun 89.8 di
Canım bak benimde ilk iki değer az arttı sonrakiler güzel arttı bak senin de artmış kendini üzme sonraki değerin daha da güzel olucak.benim 9.gün 64.90 dı 12.gün 123.60 çıktı arada 3 gün var bide sonrası güzel olur sen içini ferah tut.

Canım bak benimde ilk iki değer az arttı sonrakiler güzel arttı bak senin de artmış kendini üzme sonraki değerin daha da güzel olucak.benim 9.gün 64.90 dı 12.gün 123.60 çıktı arada 3 gün var bide sonrası güzel olur sen içini ferah tut.
Insallah cnm Allah bilir ama uzuluyor insan yinede salı gunu bir daha vericem bakalim ne olcak insallah yuksek cikar bu defa hayirlisi olsn Allahim buyukdur takdir onun nasibimizde ne varsa onu yasicaz..

Insallah cnm Allah bilir ama uzuluyor insan yinede salı gunu bir daha vericem bakalim ne olcak insallah yuksek cikar bu defa hayirlisi olsn Allahim buyukdur takdir onun nasibimizde ne varsa onu yasicaz..
Canım güzel düşün güzel olsun.olumsuz düşünce kötü etkiler.inşallah değerlerin güzelce artacak.Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.

Back