• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Aminn inşallah elim karnimda dua ediyorum konuşuyorum bebisimle . İnş kimse için sonu hüzün olmasın. Beklemek öyle zor ki... Hele bir de sen neden çocuk yapmiyorsun yasin geçecek bir tane yap diyenler yok mu. :kızgın: çok merak ediyorum bilerek istemedigimize nerden emin olabiliyorlar.burda olmak bana çok iyi geliyor. Başka kimse bizi anlamıyor çünkü.
Canım millet olarak biraz meraklı insanlarız malesef flört ederken ne zaman istemeye gelceklerden tut evleninceye kadar olan sorular hadi evlendin çocuk ne zaman yapıcan 1 tane yaparsın belli bir zaman sonra 2.ne zaman yapıcan diye bitmez yani bu sorular boş ver onu bunu inşallah geçecek bu günler

Parça düştü
İçimden kaydı gitti
Ahh yavrum
:KK61::KK61::KK61::KK61:
Canım sen gebemiydin en son seni takip ederken transfere gidecektin ocak gibiydi ben çok takip edemedim ahhh canım üzülme desemde boş biliyorum hayırlısı demekden başka birşey gelmiyor elimizden demek ki seni bekleyen daha güzel şeyler var canım üzme kendini ne olurr...

Canım sen gebemiydin en son seni takip ederken transfere gidecektin ocak gibiydi ben çok takip edemedim ahhh canım üzülme desemde boş biliyorum hayırlısı demekden başka birşey gelmiyor elimizden demek ki seni bekleyen daha güzel şeyler var canım üzme kendini ne olurr...

Şubatta düşük yaptım
O önceki transferdi
Şimdi 2. De aynı düştü

:KK61::KK61:

Bthgc 2 ye düşmüş
Doktor düşük yapıyorsun dedi
Öncekinin aynısı
Üzgünümm
:KK61::KK61:

Anladım canım, ne hissettiğini çok iyi biliyorum..Ben de geçtiğimiz ekim ayında düşük yaptım. Ama sağlıklı değilmiş demek, hiç ümidini yitirme yeniden denersin..Allah en hayırlısını, sağlıklısını nasip etsin

Anladım canım, ne hissettiğini çok iyi biliyorum..Ben de geçtiğimiz ekim ayında düşük yaptım. Ama sağlıklı değilmiş demek, hiç ümidini yitirme yeniden denersin..Allah en hayırlısını, sağlıklısını nasip etsin

Şubatta ilk
Mayis ayında 2.düşüğüm
Tüp bebek :(

Çok iyi anlıyorum seni amin nerde varsa herkese nasip etsin güzel Allahım biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahi
Aynen öyle canım yaşayan kimse anlamaz zaten bizim çektiğimiz sıkıntıları.
Rabbim şu mübarek günlerde yüzümüzü güldürür inşallah

Şubatta ilk
Mayis ayında 2.düşüğüm
Tüp bebek :KK43:
Kolay değil canim seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun inşallah bu son olur demekten başka birşey gelmiyor elimizden.vardir rabbimin bir bildiği hayırlısı böyleymiş demekki üzme kendini. inşallah sorunsuz bir tedaviyle yeniden olur

Back