- 26 Mayıs 2018
- 114
- 80
- 18
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #13.261
Canım benmde senn gibi oldu aniden yoğun bi kanama oldu bnm değerlerim yüksekti. Hmn baska bi doktora gttim kese yerinde dedi. Düşük önleyici iğne kullandım 2 gün. Bnmde sonra kesildi. Çok korkmuştum düştü diye. Sonra kese görmek için kndı doktoruma gttiğimde 10 günlük iğne verdi çünkü kanamanın oldugu yer gözüküyodu. Dınlen dedi bol bol. 12 gün sonra gttıgımde hersey yoluna girmıştı. Şuan 13 hftalık hamıleyım hiç bi sorunda yokMerhaba kizlar, 5. Gün embriyosu transfer edilmisti. Transferin 12. Günü degerim 34
14. Günü degerim 97 ve 16. Gün değerim 298 di. Ben kese icin gun sayarken 16. Gün aksami yani cuma günu birden yogun kanamam başladi adet kanamasi gibi kirmizi. Doktor düşük onleyici igne verdi. Kanamam bir günde kesildi. Pazartesi yani 19. Günümde tekrar test yenileyecegim. Sizce düsük gerceklesmis midir? Benim pek umudum kalmadi, doktor degerlerimin beklenen degerlerden az oldugunu dusunuyordu zaten ama iki kat artis var diye kese icin cagirmisti.
Canım benim 27.güne denk geliyor bu salı gidecem ben.Haftaya pazartesi canım yarın değil transferin 24.günu olcak kese görmeye gittigimde sizlerde kaçıncı gün çağırdılar kese görmeye
Merhaba kizlar, 5. Gün embriyosu transfer edilmisti. Transferin 12. Günü degerim 34
14. Günü degerim 97 ve 16. Gün değerim 298 di. Ben kese icin gun sayarken 16. Gün aksami yani cuma günu birden yogun kanamam başladi adet kanamasi gibi kirmizi. Doktor düşük onleyici igne verdi. Kanamam bir günde kesildi. Pazartesi yani 19. Günümde tekrar test yenileyecegim. Sizce düsük gerceklesmis midir? Benim pek umudum kalmadi, doktor degerlerimin beklenen degerlerden az oldugunu dusunuyordu zaten ama iki kat artis var diye kese icin cagirmisti.
Günaydın cnm. Bazı kişilerde hiç bi belirti olmayabiliyor. Benimde dün bişey yoktu mesela bugün yine batma var. Bazen hiçbişey olmayınca insan tereddüt ediyor seni anlıyorum. Dua edelim bol bol inş bebeklerimiz bizimledir.Günaydın kızlar bende batma kasık agrısınhic bir şey Yok bi belirti
Günaydın cnm. Bazı kişilerde hiç bi belirti olmayabiliyor. Benimde dün bişey yoktu mesela bugün yine batma var. Bazen hiçbişey olmayınca insan tereddüt ediyor seni anlıyorum. Dua edelim bol bol inş bebeklerimiz bizimledir.
İşallah hayırlısıyla gororuz cnm Rabbım isteyen herkese saglıklı sıhhatlı versin inşallahBenim pek bir agrım kalmadı çok şükür bendede tekrardan tahlil istemediler pazartesi gel dediler inşallah hayırlısıyla keseyide görürüz canim
Kese görmeye mı bilmiyorum ama 16. Gun cagırdılar cnmHaftaya pazartesi canım yarın değil transferin 24.günu olcak kese görmeye gittigimde sizlerde kaçıncı gün çağırdılar kese görmeye
Evet yorma kendını. Doktorum bana dinlencen dedi. Hersey yoluna girincede isteğin yere git gel hiç bi sıkıntı yok dedi. Kanaman durmuş oyuzden içini rahat tut bebiş yerindedir değerlerinde Allahın izniyle dahada yükselirbuzin ve Gunes3425 umut verdiniz. İnsallah beta hcg degerim düsmemistir. Bebis de yerindedir. Iki gundur yatiyorum sanirim olumlu etkisi oldu onun. Doktor gunluk yasantina devam edeceksin diyor ama bence hepsi hikaye. Ben calisiyorum oyle fazla evde durma imkanim yok aka kendimi yormayacagim daha fazla sakimacagim. Pazartesi gelismeleri yine gazacagim.
Hem kese hem beta bakacaklardır cnm..ama kese için erken değilmi?Kese görmeye mı bilmiyorum ama 16. Gun cagırdılar cnm
buzin ve Gunes3425 umut verdiniz. İnsallah beta hcg degerim düsmemistir. Bebis de yerindedir. Iki gundur yatiyorum sanirim olumlu etkisi oldu onun. Doktor gunluk yasantina devam edeceksin diyor ama bence hepsi hikaye. Ben calisiyorum oyle fazla evde durma imkanim yok aka kendimi yormayacagim daha fazla sakimacagim. Pazartesi gelismeleri yine gazacagim.
Canım dikkat et kendine...tbuzin ve Gunes3425 umut verdiniz. İnsallah beta hcg degerim düsmemistir. Bebis de yerindedir. Iki gundur yatiyorum sanirim olumlu etkisi oldu onun. Doktor gunluk yasantina devam edeceksin diyor ama bence hepsi hikaye. Ben calisiyorum oyle fazla evde durma imkanim yok aka kendimi yormayacagim daha fazla sakimacagim. Pazartesi gelismeleri yine gazacagim.
Dikkat et cnm..dinlen bol bol...buzin ve Gunes3425 umut verdiniz. İnsallah beta hcg degerim düsmemistir. Bebis de yerindedir. Iki gundur yatiyorum sanirim olumlu etkisi oldu onun. Doktor gunluk yasantina devam edeceksin diyor ama bence hepsi hikaye. Ben calisiyorum oyle fazla evde durma imkanim yok aka kendimi yormayacagim daha fazla sakimacagim. Pazartesi gelismeleri yine gazacagim.
Kolay değil canim seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun inşallah bu son olur demekten başka birşey gelmiyor elimizden.vardir rabbimin bir bildiği hayırlısı böyleymiş demekki üzme kendini. inşallah sorunsuz bir tedaviyle yeniden olur
Insallah hayirli haberler alirsiniz canmKizlar aksam olmuyorrrrrr of cok stresliyim yine ya gecede hic uyuyamdim kalmdim dolandim durdum duanizi eksik etmeyin lutfen aksam iyi haberler alalim hayirlisiyla..
Bazilarinda hicbir belirti olmuyormus. Belirtiler kisiden kisiye degisoyor canimGünaydın kızlar bende batma kasık agrısınhic bir şey Yok bi belirti
Daha once bi asilama deneyimim olmustu o zaman kullanmistim. Ben yatarken koyuyirdum. Iyice ittirmen gerekli. Ama parcalarinin camasira cikmasi normal.Progestan fitil kullanan var mı sizin de dışarı çıkıyor mu fitil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?