- 7 Ocak 2018
- 354
- 381
- 23
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #13.301
Kizlar aksam olmuyorrrrrr of cok stresliyim yine ya gecede hic uyuyamdim kalmdim dolandim durdum duanizi eksik etmeyin lutfen aksam iyi haberler alalim hayirlisiyla..
Canım saatin yaklaştı...hayırlı haberlerini alalım inşallah...bende yarın işe başlıyorum..iş yerinde sabahtan vericem..stres çöktü içime..şu kimyasal gebelikler ve düşükler korkutuyor beni..Kizlar aksam olmuyorrrrrr of cok stresliyim yine ya gecede hic uyuyamdim kalmdim dolandim durdum duanizi eksik etmeyin lutfen aksam iyi haberler alalim hayirlisiyla..
Şimdiden hayırlı olsun cnm...ilk 3 gün sadece yemek ve WC için kalkacaksın ilk bikaç gün duş almayacaksın bana 2.ci günü al demişlerdi..3.günden sonra ağır iş yapmayacaksın uzanma itme eğilme hareketlerinden kaçınacaksın..Kizlar bana da sali gunu embriyo transfer edilecek cok heyecanliyim nelere dikkat etmeliyim yardimci olursaniz cok sevinirim
Aynen benimde öyle kahve ki topak topak geri geliyor..Korkma canım benimde öyle oluyor zamanla jelin rengi kahve rengiye hatta siyaha bile dönüyor endişe edilecek bir şey yok onda
Sagol cnm jel pempe tobak seklinde gri geldi az once birazda agrum var bsey olmaz dimi[/
JEL normal cnm..ağrı günlük bikaç saat oluyor benim..oda normal muhtemel..
Aynen canim bende merak ettim inşallah sevindirici bir haber verir bizlere arkadaşımız.canim sormamda mahsuru yoksa ne işle meskulsun? Canim allah korusun aklına bile getirme kimyasal gebeliği ve düşüğü hep olumlu düşünCanım saatin yaklaştı...hayırlı haberlerini alalım inşallah...bende yarın işe başlıyorum..iş yerinde sabahtan vericem..stres çöktü içime..şu kimyasal gebelikler ve düşükler korkutuyor beni..
Tabiki sakıncası yok cnm..hemşireyim ben..Aynen canim bende merak ettim inşallah sevindirici bir haber verir bizlere arkadaşımız.canim sormamda mahsuru yoksa ne işle meskulsun? Canim allah korusun aklına bile getirme kimyasal gebeliği ve düşüğü hep olumlu düşün
Bende yorucu bir işin varsa dikkat et diyecektim neyseki hastanede çalışan biri olarak şanslısın canım:)Evet aslında çok meraklı olmamak lazım bazen insanın durduk yere canı sıkılabiliyor:) hayırlısı artik canım allaha tevekkül edelim allah korusun bebeşlerimizi..Tabiki sakıncası yok cnm..hemşireyim ben..
Hastanedeyim cnm..stres bitmiyorki bugün tüp bebek sonrası beta HCG değerleri adlı forumu okudum..okumaz olsaydım:))aslında pek okumamak lazım ama tutamıyoruz işte kendimizi..akıbet sonuçta :)
Bu cuma canım 8 inde. Kanı verince sonucu alana kadar kalpten gitmezsem iyiGöbek her şekilde çıkacak yani ama adamada belki malum olmuştur sonuçta her göbekli insana hamile denmiyor test günün ne zaman canım
Aynen bende snin gibi okudum okudum smdi beynimden cikmkyor sonucda cikmiyor 3 kere sorduk of cok stresliyim ya dua edin nolurTabiki sakıncası yok cnm..hemşireyim ben..
Hastanedeyim cnm..stres bitmiyorki bugün tüp bebek sonrası beta HCG değerleri adlı forumu okudum..okumaz olsaydım:))aslında pek okumamak lazım ama tutamıyoruz işte kendimizi..akıbet sonuçta :)
Cnm yukselmis işte. 150 ye bişey kalmamışBeta hcg 13. Gun 141.7 .. 150 yi gecmesi lazim demisdi doktor gecememis 11. Gun 89.8 di
Cnm saglikli gebelik olmamasi ihtimali var artmis istenilen gibi deil.Cnm yukselmis işte. 150 ye bişey kalmamış
Ki. Hamılesin balım üzme kendini.
Transfer günü sayılmıyor canım bir gün sonrasindan hesaplanıyor senin kacinci günün
Olmuş işte canım 150 ye ne kalmış sıkma canını allah büyük belkide geç tutunlmuştur bebişin doktorunla görüşmeden bir kaniya varma benceBeta hcg 13. Gun 141.7 .. 150 yi gecmesi lazim demisdi doktor gecememis 11. Gun 89.8 di
Amin inşallah canım...O zaman. Benim 5. Günüm salı günü transfer olmustu
Allahım güzel sonuçlar almamızı nasip eylesin
Beta hcg 13. Gun 141.7 .. 150 yi gecmesi lazim demisdi doktor gecememis 11. Gun 89.8 di
Msj atsana cem beye hemen dönüş yaparCnm saglikli gebelik olmamasi ihtimali var artmis istenilen gibi deil.
Attm 2 gun sonra tekrarla dedi.Msj atsana cem beye hemen dönüş yapar
Şimdiden hayırlı olsun cnm...ilk 3 gün sadece yemek ve WC için kalkacaksın ilk bikaç gün duş almayacaksın bana 2.ci günü al demişlerdi..3.günden sonra ağır iş yapmayacaksın uzanma itme eğilme hareketlerinden kaçınacaksın..
Üzülme canımm Allahım izniyle yükselecek inşallah dua edelimAttm 2 gun sonra tekrarla dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?