2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kizlar aksam olmuyorrrrrr of cok stresliyim yine ya gecede hic uyuyamdim kalmdim dolandim durdum duanizi eksik etmeyin lutfen aksam iyi haberler alalim hayirlisiyla..
Kizlar aksam olmuyorrrrrr of cok stresliyim yine ya gecede hic uyuyamdim kalmdim dolandim durdum duanizi eksik etmeyin lutfen aksam iyi haberler alalim hayirlisiyla..
Canım saatin yaklaştı...hayırlı haberlerini alalım inşallah...bende yarın işe başlıyorum..iş yerinde sabahtan vericem..stres çöktü içime..şu kimyasal gebelikler ve düşükler korkutuyor beni..

Kizlar bana da sali gunu embriyo transfer edilecek cok heyecanliyim nelere dikkat etmeliyim yardimci olursaniz cok sevinirim
Şimdiden hayırlı olsun cnm...ilk 3 gün sadece yemek ve WC için kalkacaksın ilk bikaç gün duş almayacaksın bana 2.ci günü al demişlerdi..3.günden sonra ağır iş yapmayacaksın uzanma itme eğilme hareketlerinden kaçınacaksın..

Canım saatin yaklaştı...hayırlı haberlerini alalım inşallah...bende yarın işe başlıyorum..iş yerinde sabahtan vericem..stres çöktü içime..şu kimyasal gebelikler ve düşükler korkutuyor beni..
Aynen canim bende merak ettim inşallah sevindirici bir haber verir bizlere arkadaşımız.canim sormamda mahsuru yoksa ne işle meskulsun? Canim allah korusun aklına bile getirme kimyasal gebeliği ve düşüğü hep olumlu düşün

Tabiki sakıncası yok cnm..hemşireyim ben..
Hastanedeyim cnm..stres bitmiyorki bugün tüp bebek sonrası beta HCG değerleri adlı forumu okudum..okumaz olsaydım:))aslında pek okumamak lazım ama tutamıyoruz işte kendimizi..akıbet sonuçta :)

Bende yorucu bir işin varsa dikkat et diyecektim neyseki hastanede çalışan biri olarak şanslısın canım:)Evet aslında çok meraklı olmamak lazım bazen insanın durduk yere canı sıkılabiliyor:) hayırlısı artik canım allaha tevekkül edelim allah korusun bebeşlerimizi..

Aynen bende snin gibi okudum okudum smdi beynimden cikmkyor sonucda cikmiyor 3 kere sorduk of cok stresliyim ya dua edin nolur

Bana eve gidince duş alabilirsin dediler ben alamadım ama alınmaması gerekiyor die düşünüyorum bende
Sonuç da daha tutunma aşamasın da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…