• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kizlar aksam olmuyorrrrrr of cok stresliyim yine ya gecede hic uyuyamdim kalmdim dolandim durdum duanizi eksik etmeyin lutfen aksam iyi haberler alalim hayirlisiyla..
Inşallah canım fazlada stres yapma hayırlısı neyse o olsun hakkimizda. Güzel sonuç alacaksın allahın izniyle dualarım seninle canım..

Canım benmde senn gibi oldu aniden yoğun bi kanama oldu bnm değerlerim yüksekti. Hmn baska bi doktora gttim kese yerinde dedi. Düşük önleyici iğne kullandım 2 gün. Bnmde sonra kesildi. Çok korkmuştum düştü diye. Sonra kese görmek için kndı doktoruma gttiğimde 10 günlük iğne verdi çünkü kanamanın oldugu yer gözüküyodu. Dınlen dedi bol bol. 12 gün sonra gttıgımde hersey yoluna girmıştı. Şuan 13 hftalık hamıleyım hiç bi sorunda yok
Canım sen hangi hastaneye gidiyorsun kaçıncı denemendi sizde sorun neydi bu arada gözün aydın canım sağlıkla kucağına almayı da göstersin ALLAH ım inşallah

Canım sen hangi hastaneye gidiyorsun kaçıncı denemendi sizde sorun neydi bu arada gözün aydın canım sağlıkla kucağına almayı da göstersin ALLAH ım inşallah
İlk denememi atasehir memorıelde yapmıştım tutmadı. 2. Denemeyi bahçeci umutta yaptım doktorum cem çelik. 1 tane 5. Günü embrıyosu konulmuştu.cok şükür tuttu. Rabbim herkese nasip etsin insallah

Tecrübeli bayanlar tedaviye ilk başladığınızda iğneler veya ilaçlar her ne kullanılıyorsa çok kilo yapıyor diyorlar doğrumu
Cnm sonuçta hormon ilaçları tabiki aldırıyor ama oyle abartilacak kadar değil. Bnm olumsuz ilk tüp bebeğim dem sonra 2 ayda ne kilo kaldı ne gobek. Birazda kişiye göre değişebilir belki ama bunları kafaya takma Rabbim hayirlisiyla bebis nasip etsin onlar gider zamanla.

Cnm sonuçta hormon ilaçları tabiki aldırıyor ama oyle abartilacak kadar değil. Bnm olumsuz ilk tüp bebeğim dem sonra 2 ayda ne kilo kaldı ne gobek. Birazda kişiye göre değişebilir belki ama bunları kafaya takma Rabbim hayirlisiyla bebis nasip etsin onlar gider zamanla.
Doğru söylüyorsun canım taktığımdan değilde bazen abartı olaniliyor diye merak ettim sen nasılsın iyi gidiyordur inşallah

Tecrübeli bayanlar tedaviye ilk başladığınızda iğneler veya ilaçlar her ne kullanılıyorsa çok kilo yapıyor diyorlar doğrumu
Şu an bile 3 aylık hamile gibiyim :KK33: bugün dışarı çıktık eşimle. Belediye den bikaç adam ıhlamur topluyor ağaçtan adam geçerken eşime kardes al bu poşeti esiniz hamile bişey misey olur mazallah dedi :confused:gulsem mi ağlasam mi bilemedim. Gerçi oladabilirim daha sonuç belli değil. Düşün yani o kdar göbek yapmisim :-)

Şu an bile 3 aylık hamile gibiyim :KK33: bugün dışarı çıktık eşimle. Belediye den bikaç adam ıhlamur topluyor ağaçtan adam geçerken eşime kardes al bu poşeti esiniz hamile bişey misey olur mazallah dedi :confused:gulsem mi ağlasam mi bilemedim. Gerçi oladabilirim daha sonuç belli değil. Düşün yani o kdar göbek yapmisim :-)
Göbek her şekilde çıkacak yani ama adamada belki malum olmuştur sonuçta her göbekli insana hamile denmiyor test günün ne zaman canım

Malum olmuştur inşallah Gül gül. Bence

Kilo yapmadi bende ama vucudum sisti. Tartida ayni kiloydum. Ödem yapiyor o kaçınilmaz. Bir asilama bir tup bebek tedavimde gonal f ler oyle odem yapti trqnsferden 10 gun sonra kendiliginden indi

:KK15:
Kilo yapmadi bende ama vucudum sisti. Tartida ayni kiloydum. Ödem yapiyor o kaçınilmaz. Bir asilama bir tup bebek tedavimde gonal f ler oyle odem yapti trqnsferden 10 gun sonra kendiliginden indi
Sanırım bende kilo takıntısı olduğu için bu konuda takıldım ilk gebelikde 57 kg.den 99 kg.a gelince takıntı haline geliyor amannn sonuç iyi olsunda 150 kg.olmaya razıyım senin ilk denemenmi canım sonucun umarım iyidir

Back