- 7 Ocak 2018
- 354
- 381
- 23
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #12.821
ben seni pozitif çıkmışsın gibi hatırlıyorumm..frekanslarım karışmış..biz bekleyen 4 kişiymişiz o zaman..hadi bakalım darısı sana olsun..merakla bekliyorum sonucunu...Çok sevindim canım darısı bizlere olsun bende verdim şimdi sonucu 1 de alcam bemim içinde dua et olurmu
Canım bizim bugün 9.günümüz..22 mayısta transfer olmuştuk..yapılan günde sayılıyormuş..ben bugün yine verdim beta HCG 43 çıktı şükürler olsun...seninde çıkar artık...Ay cnm bnm işllah bende yerimde duramıyorum ama yarın yapacağım en azından 9 gun oluyor
Ay inşallah canım yarim saat sonra sonucu alcam yerimde duramıyorum ins hepimiz güzel sonuçlar alirizben seni pozitif çıkmışsın gibi hatırlıyorumm..frekanslarım karışmış..biz bekleyen 4 kişiymişiz o zaman..hadi bakalım darısı sana olsun..merakla bekliyorum sonucunu...
Bende merakla bekliyorum saate bakıyorum sürekli sonucun için az kaldı..dualarım seninle...Ay inşallah canım yarim saat sonra sonucu alcam yerimde duramıyorum ins hepimiz güzel sonuçlar aliriz
Allah razı olsun canim çok sağol:)Bende merakla bekliyorum saate bakıyorum sürekli sonucun için az kaldı..dualarım seninle...
İşallah kuuzm ama bilmiyorum ya sanki ara ara adet olacak gıbı agrı giriyor yoksa olmadı mı diyorum Allah yardımcım olsun işallah kızlar bana dua edınCanım bizim bugün 9.günümüz..22 mayısta transfer olmuştuk..yapılan günde sayılıyormuş..ben bugün yine verdim beta HCG 43 çıktı şükürler olsun...seninde çıkar artık...
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.Kizlarrr sonuç pozitifff 406.08 allahim ölçen sevinçten rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu
Amin inşallah canım hepimiz inşallah sağ salim aliriz kucaklarimizaGözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
Cnm sayilmiyormus benim doktorum ertesi gunden say dedi bana sordum ozellikdeCanım bizim bugün 9.günümüz..22 mayısta transfer olmuştuk..yapılan günde sayılıyormuş..ben bugün yine verdim beta HCG 43 çıktı şükürler olsun...seninde çıkar artık...
Şükürler olsun...süper çıkmış..kaçıncı gündü seninki??ikiz olabilir...hayırlı olsun...Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin...Kızlar son beta sonucum 3.457 çıktı ve haziran 5 inde kese görmeye gidicem inşallah.Rabbim diğer bekleyen arkadaşlarada hayırlısıyla nasip etsin.
Gozun aydinnnn cnmmmm cok sevindim degerinde cok guzellll masallah sanada cift embriyo koymuslardiKizlarrr sonuç pozitifff 406.08 allahim ölecem sevinçten rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu
Oh ne güzel Ramazan bereketi :) Gözünüz aydın arkadaşım, çok sevindimKizlarrr sonuç pozitifff 406.08 allahim ölecem sevinçten rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu
Çok sevindim cnm...hayırlı olsun...kaçıncı gündeydin sen??Kizlarrr sonuç pozitifff 406.08 allahim ölecem sevinçten rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu
Sağol canım tek embriyo konuldu canım bende şaşırdım sonuca inşallah hep böyle güzel giderGozun aydinnnn cnmmmm cok sevindim degerinde cok guzellll masallah sanada cift embriyo koymuslardi
Çok sağol canim benim rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu ne mübarek bir aymış gerçektende:)Oh ne güzel Ramazan bereketi :) Gözünüz aydın arkadaşım, çok sevindim
Sağol canım bugün 12 günüm bekledim ısrarla test günümü :)Çok sevindim cnm...hayırlı olsun...kaçıncı gündeydin sen??
Masallah gervekden yuksekmis. Insallah benimkide artar 2 gun sonra cnmSağol canım tek embriyo konuldu canım bende şaşırdım sonuca inşallah hep böyle güzel gider
O zaman ben daha 8.ci gündemiyim..benim test günüm 12 gün sonra ya 2 haziran yazdılar. Yani benim merkez ilk günü hesaplamış..Cnm sayilmiyormus benim doktorum ertesi gunden say dedi bana sordum ozellikde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?