• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kizlar sonud 26.16 cikmis 9 gunum test gunum 2 gun sonra sizce nasil inanamiyorum aglamakdan helak oldum boyle dusuk cikan varmi aranizda
Canım pozitif sonuç, zaten erken yaptırmışsın sıkıntı yok bence ;) işte ben de bu yüzden test günümü bekledim. Değer tam yükselmemişse bu sefer de onu dert edeceksin. Ama dert etme, gözün aydın bebiş tutunmuş annesine :)

Canım pozitif sonuç, zaten erken yaptırmışsın sıkıntı yok bence :KK66: işte ben de bu yüzden test günümü bekledim. Değer tam yükselmemişse bu sefer de onu dert edeceksin. Ama dert etme, gözün aydın bebiş tutunmuş annesine :)
Allahim insallah tutunmusdur insallah artar 2 gun gecmez smdi

Allahim insallah artar dusuk cikmasi endiselendirdi beni seninki 31 cikmis ya 7 gun de bnmkisi daha dusuk 9 hun bide
Canım benim ki belki ikizdir seninki tek olabilir. Biz tek istiyoruz ama hayırlısı artık..birde herkeste aynı olmuyor..daha düşük olup ikiz olanlarda var..sakın üzülme bence pozitif değerin gayet iyi...evham yapıp bebişini üzme ..hamilesin işte ..sevgiler...

Canım benim ki belki ikizdir seninki tek olabilir. Biz tek istiyoruz ama hayırlısı artık..birde herkeste aynı olmuyor..daha düşük olup ikiz olanlarda var..sakın üzülme bence pozitif değerin gayet iyi...evham yapıp bebişini üzme ..hamilesin işte ..sevgiler...
Birde negatif çıkmadığı için sevin ama. Sıfırlı değerler çıkmadı allahtan...ben senin adına çok mutlu oldum..darısı seygök e olsun..

Cnm ediyorum isteyen herkez icin ediyorum insallah deger katlanir hayirlisiyla cnm 2 gun sonra Allah hayirlisini versn
Aminin inşallah canım üzme kendini hayırlısı neyse o olsun pozitif düşün rabbim yardımcımız olsun kolay değil zor yollardan geçiyoruz bu bir sınav bizim için inşallah anlimizin akiyla geçeriz

Kizlar sonud 26.16 cikmis 9 gunum test gunum 2 gun sonra sizce nasil inanamiyorum aglamakdan helak oldum boyle dusuk cikan varmi aranizda
Kuuzm bnm hormon lar tavan yaptı herhalde sureklı agliyorum cok sevındım ne guzel haber yukselecek annesı sakın bozma moralini moral cok etkili erken yaptı gun için dusuk tur

Kuuzm bnm hormon lar tavan yaptı herhalde sureklı agliyorum cok sevındım ne guzel haber yukselecek annesı sakın bozma moralini moral cok etkili erken yaptı gun için dusuk tur
Cnm insallah Allah razi olsn cok sukur ay annesini annemi olucam ben inanamiyrm Allahim insallah saglikla. Rabbim senide sevindirsin insallah cnm bu mubark ayda herkez hayirli haber alicak inaniyrm

Cnm insallah Allah razi olsn cok sukur ay annesini annemi olucam ben inanamiyrm Allahim insallah saglikla. Rabbim senide sevindirsin insallah cnm bu mubark ayda herkez hayirli haber alicak inaniyrm
gözün aydin cnm
Allah tamamına erdirsinn. Hamılesin yukselecek o değer. Kendini strese sokma zaten erken yaptım demişsin.

Back