- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #12.801
Canım yıpratma kendini kendinde diyorsun test günüme iki gün var diye artar Allah'ın izniyle kafanı rahat tutmaya çalış.Kizlar sonud 26.16 cikmis 9 gunum test gunum 2 gun sonra sizce nasil inanamiyorum aglamakdan helak oldum boyle dusuk cikan varmi aranizda
Canım pozitif sonuç, zaten erken yaptırmışsın sıkıntı yok benceKizlar sonud 26.16 cikmis 9 gunum test gunum 2 gun sonra sizce nasil inanamiyorum aglamakdan helak oldum boyle dusuk cikan varmi aranizda
Allahim insallah tutunmusdur insallah artar 2 gun gecmez smdiCanım pozitif sonuç, zaten erken yaptırmışsın sıkıntı yok benceişte ben de bu yüzden test günümü bekledim. Değer tam yükselmemişse bu sefer de onu dert edeceksin. Ama dert etme, gözün aydın bebiş tutunmuş annesine :)
Ne güzel işte yükseliyor...hayırlı olsun cnm...merak etme üzme kendini hamilesin...Kizlar sonud 26.16 cikmis 9 gunum test gunum 2 gun sonra sizce nasil inanamiyorum aglamakdan helak oldum boyle dusuk cikan varmi aranizda
Dusuk deilmi korkuyorum doktora msj attim test gununde test yap ona gore bisey soyleyebilirz dedi Allahim insallah katlanir degerim devam ederr.Ne güzel işte yükseliyor...hayırlı olsun cnm...merak etme üzme kendini hamilesin...
İki gün sonra 50 olur sonucun..gayet normal cnm...boşa endişhe yapma...Allahim insallah tutunmusdur insallah artar 2 gun gecmez smdi
Allahim insallah artar dusuk cikmasi endiselendirdi beni seninki 31 cikmis ya 7 gun de bnmkisi daha dusuk 9 hun bideİki gün sonra 50 olur sonucun..gayet normal cnm...boşa endişhe yapma...
Üzülme canım. Değerin kat kat artçak inşallahKizlar sonud 26.16 cikmis 9 gunum test gunum 2 gun sonra sizce nasil inanamiyorum aglamakdan helak oldum boyle dusuk cikan varmi aranizda
Canım benim ki belki ikizdir seninki tek olabilir. Biz tek istiyoruz ama hayırlısı artık..birde herkeste aynı olmuyor..daha düşük olup ikiz olanlarda var..sakın üzülme bence pozitif değerin gayet iyi...evham yapıp bebişini üzme ..hamilesin işte ..sevgiler...Allahim insallah artar dusuk cikmasi endiselendirdi beni seninki 31 cikmis ya 7 gun de bnmkisi daha dusuk 9 hun bide
Birde negatif çıkmadığı için sevin ama. Sıfırlı değerler çıkmadı allahtan...ben senin adına çok mutlu oldum..darısı seygök e olsun..Canım benim ki belki ikizdir seninki tek olabilir. Biz tek istiyoruz ama hayırlısı artık..birde herkeste aynı olmuyor..daha düşük olup ikiz olanlarda var..sakın üzülme bence pozitif değerin gayet iyi...evham yapıp bebişini üzme ..hamilesin işte ..sevgiler...
Sukurler olsn cnm bnde cok agladim esime sarilip insallah katlanir bizi birakmaz devam eder saglikla Allah buyukBirde negatif çıkmadığı için sevin ama. Sıfırlı değerler çıkmadı allahtan...ben senin adına çok mutlu oldum..darısı seygök e olsun..
Çok sevindim canım darısı bizlere olsun bende verdim şimdi sonucu 1 de alcam bemim içinde dua et olurmuSukurler olsn cnm bnde cok agladim esime sarilip insallah katlanir bizi birakmaz devam eder saglikla Allah buyuk
Cnm ediyorum isteyen herkez icin ediyorum insallah deger katlanir hayirlisiyla cnm 2 gun sonra Allah hayirlisini versnÇok sevindim canım darısı bizlere olsun bende verdim şimdi sonucu 1 de alcam bemim içinde dua et olurmu
Aminin inşallah canım üzme kendini hayırlısı neyse o olsun pozitif düşün rabbim yardımcımız olsun kolay değil zor yollardan geçiyoruz bu bir sınav bizim için inşallah anlimizin akiyla geçerizCnm ediyorum isteyen herkez icin ediyorum insallah deger katlanir hayirlisiyla cnm 2 gun sonra Allah hayirlisini versn
Katlanır cnm...geç yerleşmiştir ..yeni katlıyodur değerin..Sukurler olsn cnm bnde cok agladim esime sarilip insallah katlanir bizi birakmaz devam eder saglikla Allah buyuk
Kuuzm bnm hormon lar tavan yaptı herhalde sureklı agliyorum cok sevındım ne guzel haber yukselecek annesı sakın bozma moralini moral cok etkili erken yaptı gun için dusuk turKizlar sonud 26.16 cikmis 9 gunum test gunum 2 gun sonra sizce nasil inanamiyorum aglamakdan helak oldum boyle dusuk cikan varmi aranizda
Ay cnm bnm işllah bende yerimde duramıyorum ama yarın yapacağım en azından 9 gun oluyorBirde negatif çıkmadığı için sevin ama. Sıfırlı değerler çıkmadı allahtan...ben senin adına çok mutlu oldum..darısı seygök e olsun..
Evet cnm gec yerleşme olabılır daha ıkı gu. Once hepimız kasık agrım iz var diyorduk bebegın seninle tatlım bozma moraliniKatlanır cnm...geç yerleşmiştir ..yeni katlıyodur değerin..
Cnm insallah Allah razi olsn cok sukur ay annesini annemi olucam ben inanamiyrm Allahim insallah saglikla. Rabbim senide sevindirsin insallah cnm bu mubark ayda herkez hayirli haber alicak inaniyrmKuuzm bnm hormon lar tavan yaptı herhalde sureklı agliyorum cok sevındım ne guzel haber yukselecek annesı sakın bozma moralini moral cok etkili erken yaptı gun için dusuk tur
gözün aydin cnmCnm insallah Allah razi olsn cok sukur ay annesini annemi olucam ben inanamiyrm Allahim insallah saglikla. Rabbim senide sevindirsin insallah cnm bu mubark ayda herkez hayirli haber alicak inaniyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?