- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #12.841
Amin inşallah canım.benim düşük değerle başladı sonuçlar bugün 21.günüm canım şimdiye kadar 5 kez yaptırdım.hayırlısı artık tek yada ikizŞükürler olsun...süper çıkmış..kaçıncı gündü seninki??ikiz olabilir...hayırlı olsun...Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin...
Cnm bnm cok sevindim Rabbım kucağına almayı nasip etsin valla sızın adınıza cok sevındım bende dayanamıyorum yarın yaptıracam kızlar Bı ben kaldımKizlarrr sonuç pozitifff 406.08 allahim ölecem sevinçten rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu
Gözünüz aydın olsunSağol canım bugün 12 günüm bekledim ısrarla test günümü :)
9.gün 64.30Şükürler olsun...süper çıkmış..kaçıncı gündü seninki??ikiz olabilir...hayırlı olsun...Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin...
Kacla basladi cnm ilk degerin meselaAmin inşallah canım.benim düşük değerle başladı sonuçlar bugün 21.günüm canım şimdiye kadar 5 kez yaptırdım.hayırlısı artık tek yada ikiz
1_tane de yeteAmin inşallah canım.benim düşük değerle başladı sonuçlar bugün 21.günüm canım şimdiye kadar 5 kez yaptırdım.hayırlısı artık tek yada ikiz
Bence çok iyi ilerlemiş...düşük başlamamıssın...gelişimi iyi görünüyor..keseyi görmeye ne zaman gideceksiniz?9.gün 64.30
12.gün 129.90
14.gün 223.60
17.gün 701.90
21.gün 3.457.50 bunlar bugüne kadar olan beta hcg değerlerim.
Insallaj benimkide artar boyle insallahhhhh9.gün 64.30
12.gün 129.90
14.gün 223.60
17.gün 701.90
21.gün 3.457.50 bunlar bugüne kadar olan beta hcg değerlerim.
Canım az önce paylaştım değerlerimiKacla basladi cnm ilk degerin mesela
5 haziran da gidicem inşallahInsa
Insallaj benimkide artar boyle insallahhhhh
Allahın izniyle seninde pozitif çıkacak..Cnm bnm cok sevindim Rabbım kucağına almayı nasip etsin valla sızın adınıza cok sevındım bende dayanamıyorum yarın yaptıracam kızlar Bı ben kaldım
Sağol canım darısı sana olsun inşallah seninde mutlu haberini aliriz bu mübarek günde insallahCnm bnm cok sevindim Rabbım kucağına almayı nasip etsin valla sızın adınıza cok sevındım bende dayanamıyorum yarın yaptıracam kızlar Bı ben kaldım
İnşallah canım ben de başta biraz umutsuzdum ama Allah'a şükür sonradan güzel güzel yükseldi.seninde artar yeterki sen Allah'a sığın.Insa
Insallaj benimkide artar boyle insallahhhhh
Cok sevindim . Rabbim kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin. Bizlere de dua at olur mu. Ben de transfer oldum beklemedeyim geçmiyor gün sanki durdu saatler.Kizlarrr sonuç pozitifff 406.08 allahim ölecem sevinçten rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu
5 haziran da canım1_tane de yete
Bence çok iyi ilerlemiş...düşük başlamamıssın...gelişimi iyi görünüyor..keseyi görmeye ne zaman gideceksiniz?
Sağol canım inşallah sizlerde güzel sonuç alırsınız tüm kalbimle dualarım sizlerle her dua ettiğimde diyorum zaten benim gibi bekleyenleri boş çevirme rabbim diyeCok sevindim . Rabbim kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin. Bizlere de dua at olur mu. Ben de transfer oldum beklemedeyim geçmiyor gün sanki durdu saatler.
Herkesin bünyesinin verdiği cevap farklı oluyor ..bebeğin tutunma günü çok etkiliyor..önemli olan anlamlı artış olsun yeterki...takma kafana bak benimkide aman aman yüksek değil...Masallah gervekden yuksekmis. Insallah benimkide artar 2 gun sonra cnm(
Evet ara ara oluyor..önceki günlerde neredeyse kesintisiz oluyordu..bazen sağ bazen sol bazense heriki yumurtalıklarım a ve kasık kısmına ağrı giriyor...fazla ayakta duruncada oluyor..ama bende henüz yerleşme kanaması olmadı..göğüslerim Hafif hafif sızlamaya başladı...Peki sizde yani pozitif gormus herkezde ara ara kasik agriniz oluyormu halan ? Cunku bende oluyorda
Aynen bndede dedin gibi gohuslerimde aciyor bazen acimiyor ama sisdi cok. Kanama herkezde mi olmasi lazim bdnede yok bnce herkezde olmazEvet ara ara oluyor..önceki günlerde neredeyse kesintisiz oluyordu..bazen sağ bazen sol bazense heriki yumurtalıklarım a ve kasık kısmına ağrı giriyor...fazla ayakta duruncada oluyor..ama bende henüz yerleşme kanaması olmadı..göğüslerim Hafif hafif sızlamaya başladı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?