• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Şükürler olsun...süper çıkmış..kaçıncı gündü seninki??ikiz olabilir...hayırlı olsun...Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin...
Amin inşallah canım.benim düşük değerle başladı sonuçlar bugün 21.günüm canım şimdiye kadar 5 kez yaptırdım.hayırlısı artık tek yada ikiz

Amin inşallah canım.benim düşük değerle başladı sonuçlar bugün 21.günüm canım şimdiye kadar 5 kez yaptırdım.hayırlısı artık tek yada ikiz
1_tane de yete
9.gün 64.30
12.gün 129.90
14.gün 223.60
17.gün 701.90
21.gün 3.457.50 bunlar bugüne kadar olan beta hcg değerlerim.
Bence çok iyi ilerlemiş...düşük başlamamıssın...gelişimi iyi görünüyor..keseyi görmeye ne zaman gideceksiniz?

Kizlarrr sonuç pozitifff 406.08 allahim ölecem sevinçten rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu
Cok sevindim . Rabbim kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin. Bizlere de dua at olur mu. Ben de transfer oldum beklemedeyim geçmiyor gün sanki durdu saatler. :KK25:

Cok sevindim . Rabbim kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin. Bizlere de dua at olur mu. Ben de transfer oldum beklemedeyim geçmiyor gün sanki durdu saatler. :KK25:
Sağol canım inşallah sizlerde güzel sonuç alırsınız tüm kalbimle dualarım sizlerle her dua ettiğimde diyorum zaten benim gibi bekleyenleri boş çevirme rabbim diye

Peki sizde yani pozitif gormus herkezde ara ara kasik agriniz oluyormu halan ? Cunku bende oluyorda
Evet ara ara oluyor..önceki günlerde neredeyse kesintisiz oluyordu..bazen sağ bazen sol bazense heriki yumurtalıklarım a ve kasık kısmına ağrı giriyor...fazla ayakta duruncada oluyor..ama bende henüz yerleşme kanaması olmadı..göğüslerim Hafif hafif sızlamaya başladı...

Evet ara ara oluyor..önceki günlerde neredeyse kesintisiz oluyordu..bazen sağ bazen sol bazense heriki yumurtalıklarım a ve kasık kısmına ağrı giriyor...fazla ayakta duruncada oluyor..ama bende henüz yerleşme kanaması olmadı..göğüslerim Hafif hafif sızlamaya başladı...
Aynen bndede dedin gibi gohuslerimde aciyor bazen acimiyor ama sisdi cok. Kanama herkezde mi olmasi lazim bdnede yok bnce herkezde olmaz

Kızlar kanama herkese olmuyor dıye biliyorum ya bnm ara ara kasiklarim agrıyor umıdım tukendı off ne zormuş Allah yardım etsin dua edinn lutfeenn n

Back