• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Yarın test günüm bugün içim içimi yiyor acaba nasıl olcak diye.yerimde duramıyorum hep iyi düşünüyorum ama bir anda karamsarlığa düşüyorum kalbim yerinden çıkacak gibi herkesten dua bekliyorum kızlar allah rızası için benide dualarınıza katın yarın olmaz artik benim için
Dıalarım sizlerle..

Ay bilmiyorum cnm ki beni umutlandrdin suan ama cokda korkuyorum bugun 8 gunum agrim suan yok 6 gune kdr cok oldu ama 5 ve 6 gun kasik ve bel cok oldu adet oldum mu die surekli bakdim dun oglenden snra biraz oldu ara ara bugun oyle yok arada bir geliyor agri gidiyor Allahim insallah guzum guler aglamakdan artk ne hissetcemi bilmiyrm
Aynen bende öyleyim..

Amin inşallah canım bu kadar çaba boşa değil eminim bundan rabbim hayırlısını versin tek bize değil el açıp evlat diye yakaranlara
Evet her namazda diyorum Allahim suan bekleyen umut eden herkeze ver icindede bana die cok zor yasamyan bilmiyor herkez uzulme gencsin yine yaparsn diyor ama neler hissettmizi neler e sabrettimzi anca biz biliyoruz

100 defa ALLAHÜMME YA EVVELÜ
60 DEFA ALLAHÜMME YA MUCİB
100 DEFA ALLAHÜMME YA SEMİÜ
Kızlar bebek sahibi olmak için okunacak zikirler günlük okunması gerekiyormuş ben basladim okuyana çok faydası olduğunu duydum sizlerde başlamak isterseniz başlayın esma-ül hüsna dan

Teşekkür ederim..bugün 31 e yükselmiş..1 günde iki katını geçmiş değer...inşallah sağlıklı bir gelişim olur...Rabbim herkese olumlu sonuçlar almayı nasip etsin....sağlıklı gebeliklerde ve evlatlar nasip etsin inşallah...
Ayy cnm hadı gozun aydın Allahım sag salım kucağına almayı nasip etsin

Be

Bende yarin kan vericem Allah izin verirse test gunum cuma gunu 2 gun once vericem insallah ikimizde cok guzel hayirli haberler duyariz cnm bnde cok heyecanliyim tv da smdi baska bsey izliyordum birden atv yi acdim bir bakdik bebek mujdesi yaziyor esra erola gelen bir cift tup bebek icin hamileymis oyle bir agliyorum ki suan Allahim bziede nasip eder
Kaanemirimmmm Cinar1453 sıra bizde inanıyorum ben bizimde mucizelerımı gelecek bende perşembe yapacağım testı

Canım ben de son tahlilimi çarşamba günü yaptıracağım kese görmek için ne zaman gideceğim o gün belli olur inşallah.benim doktor beta hcg sonucunun 3000 geçmesini bekliyor ondan sonra çağıracaklar.senin ki çabuk çağırmış.

valla tatlım benim 1 gün arayla 2 katından fazla artmış beta hcg, 2 kere kan verdim ben, onlar hesaplıyorlar herhalde artışa göre bakalım hayırlısıyla keseyi görürüz

Back