• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Evet ara ara oluyor..önceki günlerde neredeyse kesintisiz oluyordu..bazen sağ bazen sol bazense heriki yumurtalıklarım a ve kasık kısmına ağrı giriyor...fazla ayakta duruncada oluyor..ama bende henüz yerleşme kanaması olmadı..göğüslerim Hafif hafif sızlamaya başladı...

Tatlım benm 12.günüm bileyim yok sadece yorgunluk hissediyorım ama senin belirtilerinde olan çok arkadaşım var telaş yapma içini ferah tut

Sagol kuuzm bende yarın yaptıracam çunku dusundukce umitsizliğe kapılıyorum
Yaptırmak istiyorsan fazla beklemenin anlamı yok insan bekledikçe kafasında bir sürü şey kurguluyor hayırlısı olsun canim aliriz inşallah yarın güzel haberlerini ben inanıyorum bu mübarek ayda seninde güzel bir sonuç alacağına

Yaptırmak istiyorsan fazla beklemenin anlamı yok insan bekledikçe kafasında bir sürü şey kurguluyor hayırlısı olsun canim aliriz inşallah yarın güzel haberlerini ben inanıyorum bu mübarek ayda seninde güzel bir sonuç alacağına
Senin agrilar decam ediyormu bnm bugun agrilarim yine geldi ikibgundur yokdu kasiklatim cok agriyor ara ara bide altima bir igne batar gibi bi anda bj sanci giriyor

Sagol cnm bnm boyle umut oluyorsunuz bana işllah yatın guzel haberler verecegım

Senin agrilar decam ediyormu bnm bugun agrilarim yine geldi ikibgundur yokdu kasiklatim cok agriyor ara ara bide altima bir igne batar gibi bi anda bj sanci giriyor
Ağrılarım var canım ara ara oluyor kasik agrım artik bacağıma vurmaya başladı anlamadim bende aynı yasadigin şey leri bende yaşıyorum canım tedirgin olma doktorumla dün görüştüm gayet normal şeyler dedi bebeğin tutunma ve tamamen yerleşme ağrılarıdır dedi

Back