• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Yarın test günüm bugün içim içimi yiyor acaba nasıl olcak diye.yerimde duramıyorum hep iyi düşünüyorum ama bir anda karamsarlığa düşüyorum kalbim yerinden çıkacak gibi herkesten dua bekliyorum kızlar allah rızası için benide dualarınıza katın yarın olmaz artik benim için
Süper haber, gözünüz aydın :KK66:
Teşekkür ederim..bugün 31 e yükselmiş..1 günde iki katını geçmiş değer...inşallah sağlıklı bir gelişim olur...Rabbim herkese olumlu sonuçlar almayı nasip etsin....sağlıklı gebeliklerde ve evlatlar nasip etsin inşallah...

Be
Yarın test günüm bugün içim içimi yiyor acaba nasıl olcak diye.yerimde duramıyorum hep iyi düşünüyorum ama bir anda karamsarlığa düşüyorum kalbim yerinden çıkacak gibi herkesten dua bekliyorum kızlar allah rızası için benide dualarınıza katın yarın olmaz artik benim için
Bende yarin kan vericem Allah izin verirse test gunum cuma gunu 2 gun once vericem insallah ikimizde cok guzel hayirli haberler duyariz cnm bnde cok heyecanliyim tv da smdi baska bsey izliyordum birden atv yi acdim bir bakdik bebek mujdesi yaziyor esra erola gelen bir cift tup bebek icin hamileymis oyle bir agliyorum ki suan Allahim bziede nasip eder

Yarın seninde güzel haberlerini alalım inşallah...sen istikrarlı test gününü bekledim..Rabbim sabrının sonunu hayırlı eylesin inşallah..

Be

Bende yarin kan vericem Allah izin verirse test gunum cuma gunu 2 gun once vericem insallah ikimizde cok guzel hayirli haberler duyariz cnm bnde cok heyecanliyim tv da smdi baska bsey izliyordum birden atv yi acdim bir bakdik bebek mujdesi yaziyor esra erola gelen bir cift tup bebek icin hamileymis oyle bir agliyorum ki suan Allahim bziede nasip eder
Bence dizinde pozitif..belirtilemiz çok benziyordu..6.güne kadar kaşıkların çatladı ve 7.günden sonra ağrının tarzı değişti...

Be

Amin inşallah canım bu kadar çaba boşa değil eminim bundan rabbim hayırlısını versin tek bize değil el açıp evlat diye yakaranlara

1 haziran cuma ama yarin vermeyi dusunuyoruz 9 gun oluyor yarin varsa cikar Allahin izniyle
Evet çıkar benim 3. Gün eöbriyosuydu çıktı..6 ve yedinci günlerde betahcg anne kanında dolaşmaya başlıyormuş..bende 5.ci gün tutunduğunu hissettim resmen..kasıklarım patlıcan gibi ağrıdı halsizlik ateş ve yanma oluştu..

Bence dizinde pozitif..belirtilemiz çok benziyordu..6.güne kadar kaşıkların çatladı ve 7.günden sonra ağrının tarzı değişti...
Ay bilmiyorum cnm ki beni umutlandrdin suan ama cokda korkuyorum bugun 8 gunum agrim suan yok 6 gune kdr cok oldu ama 5 ve 6 gun kasik ve bel cok oldu adet oldum mu die surekli bakdim dun oglenden snra biraz oldu ara ara bugun oyle yok arada bir geliyor agri gidiyor Allahim insallah guzum guler aglamakdan artk ne hissetcemi bilmiyrm

Back