- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #12.761
Ya kızlar ben bu hamilelik takvimin yapamadım sürekli hata oluştu diyor sinir oldum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikiside erkek canim 2 dr bakti.az kalmis rabbim korusun7 Haziran’da.. Her adım ayrı bir heyecanlı bekleyiş. İnşallah bir sıkıntı yoktur Bu arada seninkilerin cinsiyetleri ne?
Tahmini dogun zamanini yazacan canim orda hesaplama varYa kızlar ben bu hamilelik takvimin yapamadım sürekli hata oluştu diyor sinir oldum.
Insallah canim dayanirim galiba uykum hafiftir o zaman iyice hafiflesirCanım emin ol anne olunca kendinden önce onları düşündüğün için hiç sıkıntı olmuyor uyku falan.onlar uyuduğu zaman ilk fırsatta sende uyuyacaksın artık.
Oy maşallah Amin canım, Rabbim tüm yavruları korusunIkiside erkek canim 2 dr bakti.az kalmis rabbim korusun
Amin kuzum sagolasin deOy maşallah Amin canım, Rabbim tüm yavruları korusun
Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah canımIkiside erkek canim 2 dr bakti.az kalmis rabbim korusun
Yarın test günüm bugün içim içimi yiyor acaba nasıl olcak diye.yerimde duramıyorum hep iyi düşünüyorum ama bir anda karamsarlığa düşüyorum kalbim yerinden çıkacak gibi herkesten dua bekliyorum kızlar allah rızası için benide dualarınıza katın yarın olmaz artik benim için
Teşekkür ederim..bugün 31 e yükselmiş..1 günde iki katını geçmiş değer...inşallah sağlıklı bir gelişim olur...Rabbim herkese olumlu sonuçlar almayı nasip etsin....sağlıklı gebeliklerde ve evlatlar nasip etsin inşallah...Süper haber, gözünüz aydın
Bugün 31 çıktı..dualarım sizlerle olacak...Rabbim isteyen bu yolda mücadele eden herkese nasip etsin..biz bayanlar için çok zor bir süreç...Gözün aydin canım inşallah dahada çok yükselir değerlerin darısı biz bekleyenlerin başına
Bende yarin kan vericem Allah izin verirse test gunum cuma gunu 2 gun once vericem insallah ikimizde cok guzel hayirli haberler duyariz cnm bnde cok heyecanliyim tv da smdi baska bsey izliyordum birden atv yi acdim bir bakdik bebek mujdesi yaziyor esra erola gelen bir cift tup bebek icin hamileymis oyle bir agliyorum ki suan Allahim bziede nasip ederYarın test günüm bugün içim içimi yiyor acaba nasıl olcak diye.yerimde duramıyorum hep iyi düşünüyorum ama bir anda karamsarlığa düşüyorum kalbim yerinden çıkacak gibi herkesten dua bekliyorum kızlar allah rızası için benide dualarınıza katın yarın olmaz artik benim için
Cok sevindim canim cokkk gozun aydin tekrar evet cok zor agliyrm suanBugün 31 çıktı..dualarım sizlerle olacak...Rabbim isteyen bu yolda mücadele eden herkese nasip etsin..biz bayanlar için çok zor bir süreç...
Yarın seninde güzel haberlerini alalım inşallah...sen istikrarlı test gününü bekledim..Rabbim sabrının sonunu hayırlı eylesin inşallah..Yarın test günüm bugün içim içimi yiyor acaba nasıl olcak diye.yerimde duramıyorum hep iyi düşünüyorum ama bir anda karamsarlığa düşüyorum kalbim yerinden çıkacak gibi herkesten dua bekliyorum kızlar allah rızası için benide dualarınıza katın yarın olmaz artik benim için
Umarım mutluluktan ağlarız artık...darısı en kısa sürede hepinizin başına olsun..test günün ne zaman dı?Cok
Cok sevindim canim cokkk gozun aydin tekrar evet cok zor agliyrm suan
1 haziran cuma ama yarin vermeyi dusunuyoruz 9 gun oluyor yarin varsa cikar Allahin izniyleUmarım mutluluktan ağlarız artık...darısı en kısa sürede hepinizin başına olsun..test günün ne zaman dı?
Amin inşallah canımYarın seninde güzel haberlerini alalım inşallah...sen istikrarlı test gününü bekledim..Rabbim sabrının sonunu hayırlı eylesin inşallah..
Bence dizinde pozitif..belirtilemiz çok benziyordu..6.güne kadar kaşıkların çatladı ve 7.günden sonra ağrının tarzı değişti...Be
Bende yarin kan vericem Allah izin verirse test gunum cuma gunu 2 gun once vericem insallah ikimizde cok guzel hayirli haberler duyariz cnm bnde cok heyecanliyim tv da smdi baska bsey izliyordum birden atv yi acdim bir bakdik bebek mujdesi yaziyor esra erola gelen bir cift tup bebek icin hamileymis oyle bir agliyorum ki suan Allahim bziede nasip eder
Amin inşallah canım bu kadar çaba boşa değil eminim bundan rabbim hayırlısını versin tek bize değil el açıp evlat diye yakaranlaraBe
Bende yarin kan vericem Allah izin verirse test gunum cuma gunu 2 gun once vericem insallah ikimizde cok guzel hayirli haberler duyariz cnm bnde cok heyecanliyim tv da smdi baska bsey izliyordum birden atv yi acdim bir bakdik bebek mujdesi yaziyor esra erola gelen bir cift tup bebek icin hamileymis oyle bir agliyorum ki suan Allahim bziede nasip eder
Evet çıkar benim 3. Gün eöbriyosuydu çıktı..6 ve yedinci günlerde betahcg anne kanında dolaşmaya başlıyormuş..bende 5.ci gün tutunduğunu hissettim resmen..kasıklarım patlıcan gibi ağrıdı halsizlik ateş ve yanma oluştu..1 haziran cuma ama yarin vermeyi dusunuyoruz 9 gun oluyor yarin varsa cikar Allahin izniyle
Ay bilmiyorum cnm ki beni umutlandrdin suan ama cokda korkuyorum bugun 8 gunum agrim suan yok 6 gune kdr cok oldu ama 5 ve 6 gun kasik ve bel cok oldu adet oldum mu die surekli bakdim dun oglenden snra biraz oldu ara ara bugun oyle yok arada bir geliyor agri gidiyor Allahim insallah guzum guler aglamakdan artk ne hissetcemi bilmiyrmBence dizinde pozitif..belirtilemiz çok benziyordu..6.güne kadar kaşıkların çatladı ve 7.günden sonra ağrının tarzı değişti...