- 7 Ocak 2018
- 354
- 381
- 23
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #12.781
Dıalarım sizlerle..Yarın test günüm bugün içim içimi yiyor acaba nasıl olcak diye.yerimde duramıyorum hep iyi düşünüyorum ama bir anda karamsarlığa düşüyorum kalbim yerinden çıkacak gibi herkesten dua bekliyorum kızlar allah rızası için benide dualarınıza katın yarın olmaz artik benim için
Aynen bende öyleyim..Ay bilmiyorum cnm ki beni umutlandrdin suan ama cokda korkuyorum bugun 8 gunum agrim suan yok 6 gune kdr cok oldu ama 5 ve 6 gun kasik ve bel cok oldu adet oldum mu die surekli bakdim dun oglenden snra biraz oldu ara ara bugun oyle yok arada bir geliyor agri gidiyor Allahim insallah guzum guler aglamakdan artk ne hissetcemi bilmiyrm
Çok sevindim canım senin adına rabbim yar ve yardımcımız olsun devamı kat ve kat gelir insallahBugün 31 çıktı..dualarım sizlerle olacak...Rabbim isteyen bu yolda mücadele eden herkese nasip etsin..biz bayanlar için çok zor bir süreç...
Evet her namazda diyorum Allahim suan bekleyen umut eden herkeze ver icindede bana die cok zor yasamyan bilmiyor herkez uzulme gencsin yine yaparsn diyor ama neler hissettmizi neler e sabrettimzi anca biz biliyoruzAmin inşallah canım bu kadar çaba boşa değil eminim bundan rabbim hayırlısını versin tek bize değil el açıp evlat diye yakaranlara
Insallah canim allah razi olsun her isteyene nasip eder insallahRabbim sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah canım
Ayy cnm hadı gozun aydın Allahım sag salım kucağına almayı nasip etsinTeşekkür ederim..bugün 31 e yükselmiş..1 günde iki katını geçmiş değer...inşallah sağlıklı bir gelişim olur...Rabbim herkese olumlu sonuçlar almayı nasip etsin....sağlıklı gebeliklerde ve evlatlar nasip etsin inşallah...
Kaanemirimmmm Cinar1453 sıra bizde inanıyorum ben bizimde mucizelerımı gelecek bende perşembe yapacağım testıBe
Bende yarin kan vericem Allah izin verirse test gunum cuma gunu 2 gun once vericem insallah ikimizde cok guzel hayirli haberler duyariz cnm bnde cok heyecanliyim tv da smdi baska bsey izliyordum birden atv yi acdim bir bakdik bebek mujdesi yaziyor esra erola gelen bir cift tup bebek icin hamileymis oyle bir agliyorum ki suan Allahim bziede nasip eder
Inşallah canım inşallah rabbim yardımcımız olsunKaanemirimmmm Cinar1453 sıra bizde inanıyorum ben bizimde mucizelerımı gelecek bende perşembe yapacağım testı
Canım ben de son tahlilimi çarşamba günü yaptıracağım kese görmek için ne zaman gideceğim o gün belli olur inşallah.benim doktor beta hcg sonucunun 3000 geçmesini bekliyor ondan sonra çağıracaklar.senin ki çabuk çağırmış.
Arkadaşlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz ve günde kaç mg olarak
Hayırlısı canım hakkımızda inşallah er yada geç hepimiz görücez o günü.valla tatlım benim 1 gün arayla 2 katından fazla artmış beta hcg, 2 kere kan verdim ben, onlar hesaplıyorlar herhalde artışa göre bakalım hayırlısıyla keseyi görürüz
amin cnm..sizinde hayırlı haberlerinizi bekliyorum...Ayy cnm hadı gozun aydın Allahım sag salım kucağına almayı nasip etsin
Gunaydin cnm amin insallahGünaydın kızlar hayırlı sabahlar.bugün tahlil yapacak arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin inşallah.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
Hadi hayırlı haberler alalım inşallah...Kan verdim sonuc 10 da cikacakmis dua edin benim icin kalbim durcak sanki insallah hayirli haber nasip olur..
Hayırlı haberlerle gelmek nasip olsun inşallahKan verdim sonuc 10 da cikacakmis dua edin benim icin kalbim durcak sanki insallah hayirli haber nasip olur..
Hadi cnm güzel haberlerle gelmek nasip olsun inş . Rabbim yüzünu guldursun.Kan verdim sonuc 10 da cikacakmis dua edin benim icin kalbim durcak sanki insallah hayirli haber nasip olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?