- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #11.661
Hamisim bu süreçteki desteğin benim için çok değerli inşallah güzel haberler vereceğim Allah'ın izniyleDeğerlerin gayet iyi csnim kizimda drgerler düşüktü gayet güzel hamilelik geçirdiim hep pozitif ol bebegini hayirlica kucağına alacan günleri hayal et dua et
Merhaba bende yaptıracağım tüp bebek neler yaptınız anlatabilirmisinizAminn.Allah razı olsun canım. 1 tane 5.günü embriyosu transver edildi
Amin canım inşallah güzel haberlerini bekliyorumHamisim bu süreçteki desteğin benim için çok değerli inşallah güzel haberler vereceğim Allah'ın izniyle
Rabbim evladlarini sana ve eşine bağışlasın
Trabsverden sonramı canımMerhaba bende yaptıracağım tüp bebek neler yaptınız anlatabilirmisiniz
Rabbim hayirlisini versinn cnm . İçini ferah tut.. bebisin seninle ve suan bundan baska hicbisey düşünme...Ben sınırdan gidiyorum 11. Gün 58 13. Gün 112
Yarın tekrar kan vereceğim insalllah saglikla yükselmiştir
Öncesi ve sonra anlatabilirmisinizTrabsverden sonramı canım
Yazdım özelden sanaÖncesi ve sonra anlatabilirmisiniz
Aynısını banada atarmısınız. Gunes3425Yazdım özelden sana
Tamm 9 gun aramiz var. Bende 17 nisanda gdicem insllahsağol tatlım 6 martta transfer olmuştu
Amin canım hepimizinkini.netten bi araştırsaydın.Cnm bana neupogen gibi bişey adı transferde 3 gün önce yapıldı. Bilmiyorum tutunmayla ilgisi varmı. Allah'in bi hikmeti cnm.Ne güzel Allah bağışlasın yavrularimizı. ..
Cnm banada yazar mısın bisan 22 sinde başlıyoruz tüp bebege eşimde problem ve süreç hakkında bilgm yokYazdım özelden sana
Günaydın cnm.bu sürecin yorgunluğunu atmisim resmen çok güzel bi uyku çekmiş im bebisimle diym dimi 10 günlük te olsa hamile sayilirim.sizin geceniz nasıl geçti cnm.benim kaldı 9 geri sayım basladiakmelek günaydın bebişinle ilk gecen nasıl geçti?
Ben de iyiyim. ben dün gece heyecandan uyuyamıştım bu gece güzel uyudum.ben de cumartesi yapıcam tahlili nasip olursa kaldı 10 gün.hafif kasıklarımda ağrılar başladı benim dün ki vurunduğum iğnenin etkisi.sana transfer sonrası ne dediler şunları yap şunları yapma diye.Günaydın cnm.bu sürecin yorgunluğunu atmisim resmen çok güzel bi uyku çekmiş im bebisimle diym dimi 10 günlük te olsa hamile sayilirim.sizin geceniz nasıl geçti cnm.benim kaldı 9 geri sayım basladi
Siz kan vermediniz mi kan verdiyseniz sonuç pozitifse neden kendinizi stres sokup her gün test yapıyosunuzKızlar simdi ben 3-4 gün sonra her sabah idrar testi yapayım diyorum.yoksa da kendimi fazla umutlandirmym.varsa da çok silikte olsa çıkar zaten
Çıkmaz canım bak ben 6.gün erken gebelik testi yaptım çıkmadı 7.gün ucuz testte çıktıKızlar simdi ben 3-4 gün sonra her sabah idrar testi yapayım diyorum.yoksa da kendimi fazla umutlandirmym.varsa da çok silikte olsa çıkar zaten
Evet cnm heyecandan uyuyamadik doğru düzgün dün gece rahattık çok şükür. Bende pazar basliym dedim ama bakalım kısmet. Bana özellikle çocuğumu kucaklamamamı söylediler. Sürekli yatma biraz hareket halinde ol kan dolaşımı olsun dediler.ağır is ve spordan kaçınma mi söylediler. Sana ne dediler cnm?Ben de iyiyim. ben dün gece heyecandan uyuyamıştım bu gece güzel uyudum.ben de cumartesi yapıcam tahlili nasip olursa kaldı 10 gün.hafif kasıklarımda ağrılar başladı benim dün ki vurunduğum iğnenin etkisi.sana transfer sonrası ne dediler şunları yap şunları yapma diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?