2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlar erkenden test yaparak moralinizi bozmayin derim. dün bir bugün iki az sabır. İdrar da olsa bile çıkmaz adet tarihi geçmeden. Öyle yapıp da ağlayıp hem kendiniz e hem bebeğe zarar vereceksiniz.
Aslında haklısın cnm.daha çok erken.ama şu bekleme sureci çok zor.olumlu düşünmek istiyorsun.ama ya olumsuz sa diyorsun.

Aslında haklısın cnm.daha çok erken.ama şu bekleme sureci çok zor.olumlu düşünmek istiyorsun.ama ya olumsuz sa diyorsun.
En azından bir hafta bekle öyle yapmaya başla bilirim o süreci bende bi kez tup bebek de çok heyecanlanmistim ama malesef olumsuz oldu cnm .içini ferah tut sen ne kadar rahat olursan inan tutunmasi öyle kolay oluyormuş . Allah nasip ederse bende transeferin7 .gününde yapmaya basliycam.

Bana da ilk üç gün kendi zaruri ihtiyaçların dışında uzan yada otur dediler.bol su ve günde en fazla üç tane sade maden suyu iç.protein ağırlıklı ve süt ürünleri tüket dediler.üç günden sonra 30 dakikalık kısa yürüyüşler yapabilirsin dediler.bir de normal hamile insanların neden sakınırsa onlardan sakın dediler.

Merhaba cnm.benim daha dün transfer oldu çok yeni bi 3-4 gün sonra hergun idrarda bakayım dedim.
Şimdi anladım canım.Hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsün.Ama 3 4 gün sonra çok erken kendini boşuna strese sokup üzme ben 6.gün test yapmıştım.5.gün embriyosu olmasına rağmen hayalet bi çizgi çıkmıştı 2 gün bekleyip 8.gün tekrar test yapmıştım o zaman netleşmişti.Kısaca o 2 gün bile stresle merakla zor geçmişti o yüzden tavsiyem en erken 8.gün yap testini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…