- 17 Mart 2018
- 1.531
- 3.384
- 53
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #11.641
Üzülme cnm inş bi gün bizlerde anne olacağız. Umudumuzu kaybetmeyelim. Kaçıncı denemen di kaç embriyo kondu ve hangi merkez ve Dr unuz kim biraz çok soru sordum ama burda birbirimize destek olmak açısından fikir de edinelim. Benim olumsuz 3 aşılama ve bi tup bebek denemem var. Rabbim yardımcımız olsun kızlar.Amin canım olacağı varsa olacak zaten napalım üzmeyeceğim kendimi 5 tane embriyom var hala onlarla olur inşallah hepimizin olur bebek bakımı sayfası açarız hep birlikte
Uyusturulacak kadar aci veren bi işlem değil. Sadece idrara sıkışık olmak zorluyor. Onun dışında içiniz ferah olsun.Uy
uyuşturmuyolar mı cnm transfer yapılırken
Üzülme canım zamanı gelmemiş demekki ocak ayında benimde negatifti şimdi hamileyim amaKızlar maalesef negatif çıktı allah'tan umut kesilmez tekrar deneyeceğiz.sonuçta kapı kapanmadı deneme şansımız var nasip değilmiş bu sefer
İnsan gerçekten bı şey paylaşmaya cekiniyor ya insanlar iyi niyetle de olsa moral bozabiliyor haklidin canım. Amin inşallah yaCanım kusura bakmada o ne biçim arkadaş ! Değerlerin çok güzel takma sakın kafana. Sağlıkla kucağına al yavrunu
Çok üzüldüm arkadaşım inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile nasip eder RabbimKızlar maalesef negatif çıktı allah'tan umut kesilmez tekrar deneyeceğiz.sonuçta kapı kapanmadı deneme şansımız var nasip değilmiş bu sefer
Hayır canım uyuşturmuyorlarUy
uyuşturmuyolar mı cnm transfer yapılırken
Amin canım cümlemize inşallahÇok üzüldüm arkadaşım inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile nasip eder Rabbim
Çok sevindim canım inşallah benim de öyle olurÜzülme canım zamanı gelmemiş demekki ocak ayında benimde negatifti şimdi hamileyim ama
Ben sınırdan gidiyorum 11. Gün 58 13. Gün 112İnşallah arkadaşlar sağ olun ya hayirlisi olsun... Sizin değeriniz nasıl peki iyidir inşallah yükselişi
İnşallah rabbim hayırlısıyla güzel haberler nasip etsinBen sınırdan gidiyorum 11. Gün 58 13. Gün 112
Yarın tekrar kan vereceğim insalllah saglikla yükselmiştir
Cnm çok teşekkür ederim. İyiyim çok şükür aldık bebisimizi geldik.evdeyim bende çok sukur.sen nasılsın. Benim 5.gün embriyosu olduğu icin 13 nisan tahlil günüm. Rabbim hayırlısını versin..Ben de seni merak etmiştim iyisin inşallah. Ben de şimdi yoldayım eve gidiyorum.15 i tahlil günüm hemşire 1 gün önce yada sonra fark etmez dedi.inşallah tutunurlar.
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.inşallah güzel haberler alırız.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. ..Hayırlı olsun güzel haberlerini alırız inşallahhh
Amin.ben de evde uzanıyorum il üç gün fazla ayakta durma uzan otur dediler.ben de dikkat etmeye çalışıcam.sana ovitrelle iğne yaptılar mı canım bana hastaneden çıkmadan yaptılar.Cnm çok teşekkür ederim. İyiyim çok şükür aldık bebisimizi geldik.evdeyim bende çok sukur.sen nasılsın. Benim 5.gün embriyosu olduğu icin 13 nisan tahlil günüm. Rabbim hayırlısını versin..
Cnm aynen banada çok yorma kendini hafif istirahat dedi.cnm o ne ignesi ki bana yapılmadı. Bu arada sizin probleminiz neydi tupe geçtiniz.benim eşimin ileri hareketinde Problem vardı birazda sayiAmin.ben de evde uzanıyorum il üç gün fazla ayakta durma uzan otur dediler.ben de dikkat etmeye çalışıcam.sana ovitrelle iğne yaptılar mı canım bana hastaneden çıkmadan yaptılar.
Ilk defa boyle bisey duyuyorum 4 yıldır içindeyim bu işin. Bu yeni bi uygulamami canim.embriyorunun resmini veriyolarmış ya canım transfer günü
Ne demek vermiyor ben embriyolarimin fotosunu aldığım gibi transferimi bile videoya aldim
Resmen felaket. Karninda taşıyan anneye de eziyet. Vermez ki. Allahm sen koru yarabbimCanim tabii ne kadar güvenilir bilinmez ama haberlerde çıktı sonradan isim vermeden tekrar yayinladiler
Aynen şokNasıl olur böyle bi ihmal aklım almadı şoktayım
Canim sen ne zaman transfer olmuştunTeşekkür ederim. Keseyi gördük kalp atışlarını göremedik 10 nisanda gidicez duymak için
Nasip kuzum üzme sakın kendini. Olabilirdi de olmadi. Ama olmayacak diye bisey yok. Denemeye devam. NasipKızlar maalesef negatif çıktı allah'tan umut kesilmez tekrar deneyeceğiz.sonuçta kapı kapanmadı deneme şansımız var nasip değilmiş bu sefer
Çatlatma iğnesi olarak yapılıyor ya normalde hem tutunmaya da yardımcı oluyormuş.sorun ben de canım hem miyom ameliyatı sonrası tüplerimde yapışıklık oldu hem de pko hastasıyım.ilk denemem negatif oldu bunu başka merkezde yaptık.bir tane 8 yaşında oğlum var benim normal yollardan olma gerçi 4 sene sonra hamile kaldım.ümitlerimin kesildiği anda oldu.Rabbim benden umudunu kesme dedi bir nevi.Allahtan ümit kesilmiyor.Cnm aynen banada çok yorma kendini hafif istirahat dedi.cnm o ne ignesi ki bana yapılmadı. Bu arada sizin probleminiz neydi tupe geçtiniz.benim eşimin ileri hareketinde Problem vardı birazda sayi
sağol tatlım 6 martta transfer olmuştuIlk defa boyle bisey duyuyorum 4 yıldır içindeyim bu işin. Bu yeni bi uygulamami canim.
Resmen felaket. Karninda taşıyan anneye de eziyet. Vermez ki. Allahm sen koru yarabbim
Aynen şok
Canim sen ne zaman transfer olmuştun
Nasip kuzum üzme sakın kendini. Olabilirdi de olmadi. Ama olmayacak diye bisey yok. Denemeye devam. Nasip
Değerlerin gayet iyi csnim kizimda drgerler düşüktü gayet güzel hamilelik geçirdiim hep pozitif ol bebegini hayirlica kucağına alacan günleri hayal et dua etBen sınırdan gidiyorum 11. Gün 58 13. Gün 112
Yarın tekrar kan vereceğim insalllah saglikla yükselmiştir
Evet transfer günü embriyo nun son fotoğrafı ni veriyorlar bilgileri ile bi kağıda yapistirip kizimda vermişlerdi bu sefer dondurulmuş tu son halini birazdan çekilecek öyle vercez dediker unuttuk biz almayıIlk defa boyle bisey duyuyorum 4 yıldır içindeyim bu işin. Bu yeni bi uygulamami canim.
Resmen felaket. Karninda taşıyan anneye de eziyet. Vermez ki. Allahm sen koru yarabbim
Aynen şok
Canim sen ne zaman transfer olmuştun
Nasip kuzum üzme sakın kendini. Olabilirdi de olmadi. Ama olmayacak diye bisey yok. Denemeye devam. Nasip
Cnm bana neupogen gibi bişey adı transferde 3 gün önce yapıldı. Bilmiyorum tutunmayla ilgisi varmı. Allah'in bi hikmeti cnm.Ne güzel Allah bağışlasın yavrularimizı. ..Çatlatma iğnesi olarak yapılıyor ya normalde hem tutunmaya da yardımcı oluyormuş.sorun ben de canım hem miyom ameliyatı sonrası tüplerimde yapışıklık oldu hem de pko hastasıyım.ilk denemem negatif oldu bunu başka merkezde yaptık.bir tane 8 yaşında oğlum var benim normal yollardan olma gerçi 4 sene sonra hamile kaldım.ümitlerimin kesildiği anda oldu.Rabbim benden umudunu kesme dedi bir nevi.Allahtan ümit kesilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?