2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

kızlar benim de doktorum bu hafta içi öğleden sonra müsait değilmis bugun ilk ultrason günüydü kese için. Maalesef gidemedim sabahtan calistigim için. Randevum cumartesiye kaldı. Bir arkadaşım dış gebelik falan da olabiliyor çok umutlanma dedi. Korkuyorum b stres bastı. Dış gebelik olsa şimdiye belirti veirr mıydı? Kanamam falan olmadı şükür sarecs crinone jelde iki kere farklı zamanlarda koyu kahverengiyle karışık döküntü geldi. Dış gebelik hakkinda bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim biliyosunuz 9. Gün kan testim 177 , 11. Gün testm 366 çıktı hatta ilk testi akşam geç saatte ikinci testi de sabah erken saatte verdim yani aradan tam iki gün bile gecmemisti

O arkadaşın jinekolog mu? Süper bu değerlere bakıp yorum yaptiysa diyecek bişey bulamıyorum. Tabiki olumsuz bir çok şey olabilir ama ark olan olumsuzu degik olumluya yönlendirir psikolojimi bozmaz.bence hiç takilma ii şeyler düşün

arkadaşım arkadaşın gerçekten ilginç güzel değerlerin var maşallah seni neden strese sokuyor anlamıyorum
ben dış gebelik geçirdim kasık ağrım yoktu düşük hcg ile başladı süreç ama düzenli artışlar olmadı arkadaşım
merak etme iyi düşün iyi olsun bende kan değeri düzenli artıyor mu onu takip ediyorum

Hamiş olanlar tebrik ederim hepinizi.Sagsalim kavusun bebislerinizé. .bende transfer oldum çok şükür dinleniyorum...
Ben de seni merak etmiştim iyisin inşallah. Ben de şimdi yoldayım eve gidiyorum.15 i tahlil günüm hemşire 1 gün önce yada sonra fark etmez dedi.inşallah tutunurlar.

Kızlar maalesef negatif çıktı allah'tan umut kesilmez tekrar deneyeceğiz.sonuçta kapı kapanmadı deneme şansımız var nasip değilmiş bu sefer

İnşallah arkadaşlar sağ olun ya hayirlisi olsun... Sizin değeriniz nasıl peki iyidir inşallah yükselişi

Canım kusura bakmada o ne biçim arkadaş ! Değerlerin çok güzel takma sakın kafana. Sağlıkla kucağına al yavrunu

Uy
uyuşturmuyolar mı cnm transfer yapılırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…