- 10 Ekim 2017
- 1.044
- 802
- 53
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #11.621
Aminn.Allah razı olsun canım. 1 tane 5.günü embriyosu transver edildiMaşallahhh gözün aydın canımmmm sağlıkla gelsin. Kaç tane embriyo transferin olmuştu ?
Masllah massllah. Allah tamamina erdisrsin canmBayanlar hamileyimmmmmm. 12.günüm sonuç 971
Amin canım inşallahMasllah massllah. Allah tamamina erdisrsin canm
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallahBayanlar hamileyimmmmmm. 12.günüm sonuç 971
Amin inşaallah canımhayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimBayanlar hamileyimmmmmm. 12.günüm sonuç 971
Çatlicaz meraktan :)Hastane yolundayım sonucu almaya gidiyorummmm :) :)
Hayırlı olsun güzel haberlerini alırız inşallahhhHamiş olanlar tebrik ederim hepinizi.Sagsalim kavusun bebislerinizé. .bende transfer oldum çok şükür dinleniyorum...
Canım maşallah bizlere dua et bol bol:)Bayanlar hamileyimmmmmm. 12.günüm sonuç 971
O arkadaşın jinekolog mu? Süper bu değerlere bakıp yorum yaptiysa diyecek bişey bulamıyorum. Tabiki olumsuz bir çok şey olabilir ama ark olan olumsuzu degik olumluya yönlendirir psikolojimi bozmaz.bence hiç takilma ii şeyler düşünkızlar benim de doktorum bu hafta içi öğleden sonra müsait değilmis bugun ilk ultrason günüydü kese için. Maalesef gidemedim sabahtan calistigim için. Randevum cumartesiye kaldı. Bir arkadaşım dış gebelik falan da olabiliyor çok umutlanma dedi. Korkuyorum b stres bastı. Dış gebelik olsa şimdiye belirti veirr mıydı? Kanamam falan olmadı şükür sarecs crinone jelde iki kere farklı zamanlarda koyu kahverengiyle karışık döküntü geldi. Dış gebelik hakkinda bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim biliyosunuz 9. Gün kan testim 177 , 11. Gün testm 366 çıktı hatta ilk testi akşam geç saatte ikinci testi de sabah erken saatte verdim yani aradan tam iki gün bile gecmemisti
arkadaşım arkadaşın gerçekten ilginç güzel değerlerin var maşallah seni neden strese sokuyor anlamıyorumkızlar benim de doktorum bu hafta içi öğleden sonra müsait değilmis bugun ilk ultrason günüydü kese için. Maalesef gidemedim sabahtan calistigim için. Randevum cumartesiye kaldı. Bir arkadaşım dış gebelik falan da olabiliyor çok umutlanma dedi. Korkuyorum b stres bastı. Dış gebelik olsa şimdiye belirti veirr mıydı? Kanamam falan olmadı şükür sarecs crinone jelde iki kere farklı zamanlarda koyu kahverengiyle karışık döküntü geldi. Dış gebelik hakkinda bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim biliyosunuz 9. Gün kan testim 177 , 11. Gün testm 366 çıktı hatta ilk testi akşam geç saatte ikinci testi de sabah erken saatte verdim yani aradan tam iki gün bile gecmemisti
Ben de seni merak etmiştim iyisin inşallah. Ben de şimdi yoldayım eve gidiyorum.15 i tahlil günüm hemşire 1 gün önce yada sonra fark etmez dedi.inşallah tutunurlar.Hamiş olanlar tebrik ederim hepinizi.Sagsalim kavusun bebislerinizé. .bende transfer oldum çok şükür dinleniyorum...
Canım çok üzüldüm demekki zamanı varmış rabbim yüzümüze baksınKızlar maalesef negatif çıktı allah'tan umut kesilmez tekrar deneyeceğiz.sonuçta kapı kapanmadı deneme şansımız var nasip değilmiş bu sefer
Amin canım olacağı varsa olacak zaten napalım üzmeyeceğim kendimi 5 tane embriyom var hala onlarla olur inşallah hepimizin olur bebek bakımı sayfası açarız hep birlikteCanım çok üzüldüm demekki zamanı varmış rabbim yüzümüze baksın
İnşallah arkadaşlar sağ olun ya hayirlisi olsun... Sizin değeriniz nasıl peki iyidir inşallah yükselişiarkadaşım arkadaşın gerçekten ilginç güzel değerlerin var maşallah seni neden strese sokuyor anlamıyorum
ben dış gebelik geçirdim kasık ağrım yoktu düşük hcg ile başladı süreç ama düzenli artışlar olmadı arkadaşım
merak etme iyi düşün iyi olsun bende kan değeri düzenli artıyor mu onu takip ediyorum
Canım kusura bakmada o ne biçim arkadaş ! Değerlerin çok güzel takma sakın kafana. Sağlıkla kucağına al yavrunukızlar benim de doktorum bu hafta içi öğleden sonra müsait değilmis bugun ilk ultrason günüydü kese için. Maalesef gidemedim sabahtan calistigim için. Randevum cumartesiye kaldı. Bir arkadaşım dış gebelik falan da olabiliyor çok umutlanma dedi. Korkuyorum b stres bastı. Dış gebelik olsa şimdiye belirti veirr mıydı? Kanamam falan olmadı şükür sarecs crinone jelde iki kere farklı zamanlarda koyu kahverengiyle karışık döküntü geldi. Dış gebelik hakkinda bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim biliyosunuz 9. Gün kan testim 177 , 11. Gün testm 366 çıktı hatta ilk testi akşam geç saatte ikinci testi de sabah erken saatte verdim yani aradan tam iki gün bile gecmemisti
uyuşturmuyolar mı cnm transfer yapılırkenAmin inşallah canım.dayanılmayacak bir şey değil sadece idrara şıkışık oluyorsun ya o rahatsız ediyor sanki her an salıcakmışsın gibi.birde karından ultrason la bakıyorlar ya aynı anda o da üsten baskı yapıyor daha fazla sıkışıyorsun.korkulacak hiç birşey yok yani.hayırlısı olsun canım hakkınızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?